17. kolejka
- kouba
- Qualità Juventino

......::::::SOBOTA::::::......
Górnik Zabrze - Lukullus Świt ----------19:00
Górnik Polkowice - Wisła Płock -----------19:00
Lech Poznań - Legia Warszawa -----------18:30
Polonia Warszawa - Groclin Grodzisk ----19:00
Górnik Łęczna - Widzew Łódź -------------19:00
Odra Wodzisław - GKS Katowice ----------19:00
......::::::NIEDZIELA::::::......
Wisła Kraków - Amica Wronki ------------17:30
Najciekawiej zapowiadaja sie mecze w Krakowie i Poznaniu. Na pewno ktos z tej trójki straci do czołówki. Dla Legionistów najlepsze by było, zeby w Krakowie padł remis, wtedy wyprzedziliby Amice o 1 pkt i tracili tylko 2 do Wisły.....ale Wisła i tak wygra :lol: To jest kolejny mecz który obstawiałem w STS-ie
Zresztą na Legie i Groclin też postawiłem
Górnik Zabrze - Lukullus Świt ----------19:00
Górnik Polkowice - Wisła Płock -----------19:00
Lech Poznań - Legia Warszawa -----------18:30
Polonia Warszawa - Groclin Grodzisk ----19:00
Górnik Łęczna - Widzew Łódź -------------19:00
Odra Wodzisław - GKS Katowice ----------19:00
Wisła Kraków - Amica Wronki ------------17:30
Najciekawiej zapowiadaja sie mecze w Krakowie i Poznaniu. Na pewno ktos z tej trójki straci do czołówki. Dla Legionistów najlepsze by było, zeby w Krakowie padł remis, wtedy wyprzedziliby Amice o 1 pkt i tracili tylko 2 do Wisły.....ale Wisła i tak wygra :lol: To jest kolejny mecz który obstawiałem w STS-ie
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Rzeczywiście w Krakowie zapowiada się świetne spotkanie. Stawiam na 2-0 dla Wisły
co do reszty meczów to myśle, że Lech jest w stanie urwać Legii 3 punkty, bo wkońcu grają u siebie. Górnik powinien poradzić sobie ze Świtem i pewnie zgarnąć 3 punkty. To samo w meczu Polonia- Groclin jednak z taką różnicą ,że 3 punkty zdobędą goście. W meczach Górnika Polkowice- Wisły Płock i Odry Wodzisław- Gks Katowice stawiam na podział punktów
- ahojekk
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
No szykuje sie na LEGIE
wybieram się do "kotła" z bębniarzami damy popalić legii
jeżeli wogłle wyjadą z poznania
ehehehehe
Wisłą Amica ciekawe kto wygra ale licze na Amice
LECH LECH KOLEJORZ !!
Wisłą Amica ciekawe kto wygra ale licze na Amice
LECH LECH KOLEJORZ !!
Dawniej Virus[Mauro].
- Lypsky
- Juventino

Górnik Zabrze - Lukullus Świt 1:2 obstawiam na Swit moim zdaniem maja lepszy zespol i sa zdolni wygrac ten mecz.Moim zdaniem utzrymaja sie w pierwszej lidze.
Górnik Polkowice - Wisła Płock 3:2 Gornik w tej rundzie gra niezle i moze wygrac z kiepska jak co roku Wisla Plock
Lech Poznań - Legia Warszawa No i wreszcie
Jutro specjalnie lece do kolegi na ten mecz obstawiam 0:4 4bramki Sagana
Polonia Warszawa - Groclin Grodzisk 1:6 Groclin wygra wysoko lecz nie tak wysoko jak Legia
Górnik Łęczna - Widzew Łódź 2:0 Widzew moim zdaniem do odstrzalu.Drodzy Lodzianie druga liga czeka na was z otwartymi ramionami
Odra Wodzisław - GKS Katowice 2:0 Odra jest lepsza a GKS slabszy.W tym sezonie Geksie nie idzie zbyt dobrze i wydaje mi sie ze z Odra przegraja
Wisła Kraków - Amica Wronki 1:1 i Legia awansuje na drugie miejsce.Szczerze z taka gra jak ostatnia Wisla nie zachwyca.Jeden dobry meczi dwa przecietne a wszyscy mowili ze bedzie zmiatac wszystkich.A za dwie kolejki meczo mistrzostwo Wisla-Legia!!!
Ile tym razem??1:4 a moze 2:7??? 
Górnik Polkowice - Wisła Płock 3:2 Gornik w tej rundzie gra niezle i moze wygrac z kiepska jak co roku Wisla Plock
Lech Poznań - Legia Warszawa No i wreszcie
Polonia Warszawa - Groclin Grodzisk 1:6 Groclin wygra wysoko lecz nie tak wysoko jak Legia
Górnik Łęczna - Widzew Łódź 2:0 Widzew moim zdaniem do odstrzalu.Drodzy Lodzianie druga liga czeka na was z otwartymi ramionami
Odra Wodzisław - GKS Katowice 2:0 Odra jest lepsza a GKS slabszy.W tym sezonie Geksie nie idzie zbyt dobrze i wydaje mi sie ze z Odra przegraja
Wisła Kraków - Amica Wronki 1:1 i Legia awansuje na drugie miejsce.Szczerze z taka gra jak ostatnia Wisla nie zachwyca.Jeden dobry meczi dwa przecietne a wszyscy mowili ze bedzie zmiatac wszystkich.A za dwie kolejki meczo mistrzostwo Wisla-Legia!!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Johnny777
- Juventino

Dj...z tym Świtem to już przegiąłeś... :twisted: Z Katowicami fuksem wygrali i według mnie są murowanym kandydatem do "awansu" do II ligi :twisted: Zabrze zgarnie pewnie pełną pulę (ja myślę...DjJuve pisze:Górnik Zabrze - Lukullus Świt 1:2 obstawiam na Swit moim zdaniem maja lepszy zespol i sa zdolni wygrac ten mecz.Moim zdaniem utzrymaja sie w pierwszej lidze.
Lech Poznań - Legia Warszawa No i wreszcieJutro specjalnie lece do kolegi na ten mecz obstawiam 0:4 4bramki Sagana
![]()
Polonia Warszawa - Groclin Grodzisk 1:6 Groclin wygra wysoko lecz nie tak wysoko jak Legia![]()
Górnik Łęczna - Widzew Łódź 2:0 Widzew moim zdaniem do odstrzalu.Drodzy Lodzianie druga liga czeka na was z otwartymi ramionami![]()
Wisła Kraków - Amica Wronki 1:1 i Legia awansuje na drugie miejsce.Szczerze z taka gra jak ostatnia Wisla nie zachwyca.Jeden dobry meczi dwa przecietne a wszyscy mowili ze bedzie zmiatac wszystkich.A za dwie kolejki meczo mistrzostwo Wisla-Legia!!!Ile tym razem??1:4 a moze 2:7???
Polkowice - Płock... jeśli Polkowicom zależy, a zależy - to powinni ten mecz wygrać
Lech - Legia.. z dużej chmury.... remis będzie
Polonia - Groclin.. ostre trzepanie Polonii :twisted: Groclin poprawi się w średnich bramkach na mecz
Odra - GKS... Odra powinna wygrać.. emocje na pewno bedą ale z poziomem może być różnie
Kraków - Amica ... "Kuchenkowi" popłyną... :twisted:
- Andryk
- Juventino

......::::::SOBOTA::::::......
Górnik Zabrze - Lukullus Świt- może sie obudzi górnik
Górnik Polkowice - Wisła Płock- remis będzie........
Lech Poznań - Legia Warszawa - porażka legi, 1-0 dla lecha piotr reiss strzela bramke, będą emocje i kartki, i dobra oprawa meczu
Polonia Warszawa - Groclin Grodzisk - pogrom poloni na własnym obiekcie
Górnik Łęczna - Widzew Łódź- kolejna porażka Widzewa
Odra Wodzisław - GKS Katowice- pewne zwycięstwo odry
Wisła Kraków - Amica Wronki - trudny mecz ale wygra wisła
Górnik Zabrze - Lukullus Świt- może sie obudzi górnik
Górnik Polkowice - Wisła Płock- remis będzie........
Lech Poznań - Legia Warszawa - porażka legi, 1-0 dla lecha piotr reiss strzela bramke, będą emocje i kartki, i dobra oprawa meczu
Polonia Warszawa - Groclin Grodzisk - pogrom poloni na własnym obiekcie
Górnik Łęczna - Widzew Łódź- kolejna porażka Widzewa
Odra Wodzisław - GKS Katowice- pewne zwycięstwo odry
Wisła Kraków - Amica Wronki - trudny mecz ale wygra wisła
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino

.:::Sobota:::.
Górnik-Lukulus 3-0Górnik po ostatnim meczu z Wiasłą bedzie chciał sie za wszelką cenę podnieść a Lukulus bedzie tak podniecony wygraniem meczu z Dospelem że wszystko roztrwoni w tym meczu
Polkowice-Płock 0-1Tutaj po wielkiej dramaturgii gola w ostatniej minucie meczu zdobedzie Irek Jeleń
Lech-LegiaTutaj kibice szczegóplnie skupią się na biciu się :lol: nie no żartuje ale Legia przegra to spotkanie 2-1
Polonia-Groclin 0-4 Groclin wygra wysoko Polonia leci w drugoligową przepasć
Łęczna-Widzew 3-1Łęczna wkońcu pokaże że te wyniki w 1 rundzie to nie przypadek i fuks najlepszym przytkładem wygranej bedzie Łódzki Widzew
Odra-Dospel 2-0Tutaj bardzo łatwy mecz w wykonaniu Odry Dospel przegrywa nawet z Lukulusem niestety ale o Pucharach w tym roku nie ma co myślec z taką formą
.::Niedziela::.
Wisła-Amica 4-0 Tutaj Wisełka uwieczni swoją droge po tytuł Hattrick Żurawia i 1 gol Kłosa wystarczą (idę na meczyk :twisted: )
Górnik-Lukulus 3-0Górnik po ostatnim meczu z Wiasłą bedzie chciał sie za wszelką cenę podnieść a Lukulus bedzie tak podniecony wygraniem meczu z Dospelem że wszystko roztrwoni w tym meczu
Polkowice-Płock 0-1Tutaj po wielkiej dramaturgii gola w ostatniej minucie meczu zdobedzie Irek Jeleń
Lech-LegiaTutaj kibice szczegóplnie skupią się na biciu się :lol: nie no żartuje ale Legia przegra to spotkanie 2-1
Polonia-Groclin 0-4 Groclin wygra wysoko Polonia leci w drugoligową przepasć
Łęczna-Widzew 3-1Łęczna wkońcu pokaże że te wyniki w 1 rundzie to nie przypadek i fuks najlepszym przytkładem wygranej bedzie Łódzki Widzew
Odra-Dospel 2-0Tutaj bardzo łatwy mecz w wykonaniu Odry Dospel przegrywa nawet z Lukulusem niestety ale o Pucharach w tym roku nie ma co myślec z taką formą
.::Niedziela::.
Wisła-Amica 4-0 Tutaj Wisełka uwieczni swoją droge po tytuł Hattrick Żurawia i 1 gol Kłosa wystarczą (idę na meczyk :twisted: )
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!
- Ironek
- Juventino

Nom pięknie 
Górnik Zabrze 1:0 (0:0) Świt Nowy Dwór
Popiela (84 min.) -
Górnik Polkowice 1:2 (0:1) Wisła Płock
Nawotczyński (79 min.) Jeleń (45 min.)
- Jeleń (84 min.)
Lech Poznań 0:1 (0:0) Legia Warszawa
- Włodarczyk (55 min.)
Polonia Warszawa 3:1 (1:1) Groclin Grodzisk
Sobczak (23 min.) Mila (34 min.)
Sobczak (52 min.) -
Dźwigała (82 min. - karny) -
Górnik Łęczna 2:1 (1:0) Widzew Łódź
Wolański (11 min.) Pawlak (50 min.)
Szałachowski (87 min.) -
Odra Wodzisław 1:0 (1:0) Dospel Katowice
Nosal (27 min.) -
Pokazał wielki groclin -buehehehe, nie moge, mieli sprawić łomot a sami dostali łomot buehehehe, z czym do EUROPY ??? :lol:
:twisted: no i LEGIA pewnie kroczy po mistrzostwo
:twisted: , kibice lecha pokazali jacy to są najlepsi, buehehehehe, 25 000 kibiców lecha a słychać było tylko kibiców LEGII
, coś cieniutko :]
jutro remis w krakovie i będzie git
:twisted:
Górnik Zabrze 1:0 (0:0) Świt Nowy Dwór
Popiela (84 min.) -
Górnik Polkowice 1:2 (0:1) Wisła Płock
Nawotczyński (79 min.) Jeleń (45 min.)
- Jeleń (84 min.)
Lech Poznań 0:1 (0:0) Legia Warszawa
- Włodarczyk (55 min.)
Polonia Warszawa 3:1 (1:1) Groclin Grodzisk
Sobczak (23 min.) Mila (34 min.)
Sobczak (52 min.) -
Dźwigała (82 min. - karny) -
Górnik Łęczna 2:1 (1:0) Widzew Łódź
Wolański (11 min.) Pawlak (50 min.)
Szałachowski (87 min.) -
Odra Wodzisław 1:0 (1:0) Dospel Katowice
Nosal (27 min.) -
Pokazał wielki groclin -buehehehe, nie moge, mieli sprawić łomot a sami dostali łomot buehehehe, z czym do EUROPY ??? :lol:
:twisted: no i LEGIA pewnie kroczy po mistrzostwo
jutro remis w krakovie i będzie git
- kouba
- Qualità Juventino

no, Legia pokazała, ze potrafi grać w Piłke i na pewno zasługuje na pierwszą dwójke w lidze polskiej :lol: Wygrać na wyjeździe z Lechem jest na prawde cieżko. Groclin naprawde dał ciała na całej linii ... :? juz mi jeden kupon nie siadł przez nich, a tak sie cieszyłem jak Legia wygrała bo też na nich postawiłem. Ale mam jeszcze drugi kuponik
GieKSa to juz nie ten zespoł co kiedyś, co prawda raczej nie spadna z I ligi, ale powiem szczerze, ze graja słabo. Ale najbaradziej to sie śmieje z Ruchu :lol: (III liga zawita :lol: ) Górnik troche długo sie męczył ze słabym Świtem, ale jednak wygrał i chyba Świt jest murownym kandydatem do opuszczenia Ekstraklasy... Inne wynika można było przewidzieć...
Ja jestem ciekaw jak jutro wypadnie Wisła, jak wygra to liczyc sie juz będą tylko 2 zespoły (wiadomo jakie
) Ale Wisełke mam na drugim kuponiku, wie muszą wygrać
Ja jestem ciekaw jak jutro wypadnie Wisła, jak wygra to liczyc sie juz będą tylko 2 zespoły (wiadomo jakie
- x_men_1988
- Juventino

Brawo dla legi pokazała się że nie straszna jest jej 28 tys. widownia i pokonali Lecha , co prawdą chodzoł słuchy że choto wybił piłkę reku w polu karnym , chyba z lini bramkowej ... nie wiem meczu nie oglądałem ale jestem zadowolony . zawiódł mnie Groclin , a głównie spowodowane jest to tym że bardzo malo w Piłkarzykach przez nich punktow zdobedę .
Teraz tylko tżeba czekac na jutrszejszy meczyk , chciałbym żeby wygrała Amica , ale wątpie żeby tak się stało , typuje 2-2 .
Teraz tylko tżeba czekac na jutrszejszy meczyk , chciałbym żeby wygrała Amica , ale wątpie żeby tak się stało , typuje 2-2 .
- Lypsky
- Juventino

Pozyjemy zobaczymy :twisted: Jak narazie Wisla nie zachwyca a Legia to poezja :twisted: Co do meczow kibice Lecha pokazali ze......tylko otrafia przyjsc na stadion i nic wiecej!!! :twisted: Slychac bylo za to kibicow Legii ''Idzcie do domu nie powiemy nikomu'' na koniec z ust kibicow Legii bylo piekne!! :twisted: Gdyby Sagan i Sokol wykorzystali mogloby sie skonczyc wyzej ale nic najwazniejsze jest zwyciestwo.Smieszyly mnie wypowiedzi tego Poznanskiego Reksia jak sie odgrazal jak mowil ze wygrajaj buhahahaUlTrAs pisze:liczby Ci się troszke poprzestawiały. WISŁA- Legia 4-1, lub 7-2DjJuve pisze: .A za dwie kolejki meczo mistrzostwo Wisla-Legia!!!Ile tym razem??1:4 a moze 2:7???
![]()
Legia mistrz 2004r Polsko Legia nadchodzi
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Sylwia
- Juventino

DjJuve pisze:Górnik Zabrze - Lukullus Świt 1:2 obstawiam na Swit moim zdaniem maja lepszy zespol i sa zdolni wygrac ten mecz.Moim zdaniem utzrymaja sie w pierwszej lidze.
Lech Poznań - Legia Warszawa No i wreszcieJutro specjalnie lece do kolegi na ten mecz obstawiam 0:4 4bramki Sagana
![]()
Polonia Warszawa - Groclin Grodzisk 1:6 Groclin wygra wysoko lecz nie tak wysoko jak Legia![]()
Górnik Łęczna - Widzew Łódź 2:0 Widzew moim zdaniem do odstrzalu.Drodzy Lodzianie druga liga czeka na was z otwartymi ramionami![]()
Wisła Kraków - Amica Wronki 1:1 i Legia awansuje na drugie miejsce.Szczerze z taka gra jak ostatnia Wisla nie zachwyca.Jeden dobry meczi dwa przecietne a wszyscy mowili ze bedzie zmiatac wszystkich.A za dwie kolejki meczo mistrzostwo Wisla-Legia!!!Ile tym razem??1:4 a moze 2:7???
Powiem krotko słabo przewidujesz. Zwłaszcza Lech- Legia: wątpie żeby Legia zdobyła tyle bramek w 5 następnych meczach a co dopiero w jednym, marne zwycięstwo 1-0 szczerze mówiącich gra nie zachwyca nawet ITI im nie pomoże, Polonia- Groclin: Groclin już w jednym meczu raczej nie zdobędzie 6 goli, miła niespodzianka, Polonia pozbierala sie po poprzednim meczu i pokazała chlopcom Drzymaly miejsce w szeregu, Wisła- Amica: trzeba się zemścic za poprzedni mecz :twisted:, Wisła wygra to jest pewne, a już najgorzej to Wisla- Legia: naprawde wierzysz w taki wynik dla Legii??, uważaj żeby Twoi panowie z Łazienkowskiej tyle nie przegrali, cudem bedziejezeli w ogole strzelą jednego gola, bo ostatnio nie prezentują nic ciekawego.
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- Sylwia
- Juventino

HEHEHE. Legia ma naprawde wspanialych kibiców zawsze jak przyjeżdżają tworzą zamieszki, policja musi tracic na nich amunicje- bo oni nie mogą przyjechac kulturalnie na mecz tylko muszą rzucac kamieniami (i nie tylko) niszczyc ogrodzenie i zaczepiac kibicow przeciwnej drużyny.DjJuve pisze: Legia mistrz 2004r Polsko Legia nadchodzi
Legia mistrz- hehe dobry tekst, tylko,ze sie sie nie spełni.
Propozycje programów do TVN Legia są bardzi odpowiednie : http://sport.onet.pl/1,16,11,5267520,15 ... forum.html
a zwłaszcza ten: http://sport.onet.pl/1,16,11,5267520,15 ... forum.html
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl