28 kolejka
- Yari
- Juventino

28 kolejka tuż tuż , czas na podanie swoich typów ( z uzasadnieniem:)).
Ancona - Sampdoria 2- nie ma bata , ancona dalej będzie jedyną drużyną bez zwycięstwa. Jeśli padnie chociaż remis to będzie wielkia niespodzianka.
Bologna - Reggina -1 - Bologna niesiona zwycięstwem po romie powinna łatwo pokonać reggine.
Chievo - Parma x - Dwa bardzo solidne kluby , nikt nie odpuści. Podział punktów jest bardzo prawdopodbny.
Lazio - Siena 1 - Lazio musi walczyć o każdy punkt , toczy się naprawde zacięta walka o czwartą pozycje premiującą awans do ligi mistrzów.
Lecce - Roma x2 - Lecce czasami potrafi zaskoczyć ( niestety nas to spotkało) , więc może być remis , aczkolwiek roma to dalej roma mimo porażki z bologną.
Modena - Milan 2 - Tutaj już raczej nie zaliczą wpadki.
Udinese - Brescia x - bardzo ciekawy mecz. Najbardziej prawdopodobny podział punktów , chociaż przechylał bym się w strone zwycięstwa udine.
Empoli - Perugia 1 - Walka o jak najwyższa pozycję w lidze to priorytet dla każdej drużyny , ale dla tych dówch to walka o być albo nie być w serie A. Stawiam na empoli.
Inter - Juventus 2 - No i doszliśmy:):). realnie patrząc chyba będzie remis. Ale bardzo wierze w Juve. Musimy zmyć plame na honorze.
Ancona - Sampdoria 2- nie ma bata , ancona dalej będzie jedyną drużyną bez zwycięstwa. Jeśli padnie chociaż remis to będzie wielkia niespodzianka.
Bologna - Reggina -1 - Bologna niesiona zwycięstwem po romie powinna łatwo pokonać reggine.
Chievo - Parma x - Dwa bardzo solidne kluby , nikt nie odpuści. Podział punktów jest bardzo prawdopodbny.
Lazio - Siena 1 - Lazio musi walczyć o każdy punkt , toczy się naprawde zacięta walka o czwartą pozycje premiującą awans do ligi mistrzów.
Lecce - Roma x2 - Lecce czasami potrafi zaskoczyć ( niestety nas to spotkało) , więc może być remis , aczkolwiek roma to dalej roma mimo porażki z bologną.
Modena - Milan 2 - Tutaj już raczej nie zaliczą wpadki.
Udinese - Brescia x - bardzo ciekawy mecz. Najbardziej prawdopodobny podział punktów , chociaż przechylał bym się w strone zwycięstwa udine.
Empoli - Perugia 1 - Walka o jak najwyższa pozycję w lidze to priorytet dla każdej drużyny , ale dla tych dówch to walka o być albo nie być w serie A. Stawiam na empoli.
Inter - Juventus 2 - No i doszliśmy:):). realnie patrząc chyba będzie remis. Ale bardzo wierze w Juve. Musimy zmyć plame na honorze.
- Jelon
- Juventino

ancona-sampdoria 2 -ancona jest słaba i nie ma szans na niespodzianke
bolonga-reggina 1-bolonga jest niesiona zwycięstwem po romie
chievo-parma x2-obydwa silne kluby lecz parma moze pokusic sie o zwyciestwo
lazio-siena 1-lazio walczy o 4 miejsce
lecce-roma x -lecce potrafi sprawic niespodzianki najlepszym klubom z serie a
modena-milan x-milan jest za pewny siebie i zacznie grac gorzej
udinese-brescia x-podział punktów(mecz na szcycie srodka tabeli)
empoli-perugia 2-perugia gra coraz lepiej i zaczyna wygrywac
inter-juve 2-juve walczy o drugie miejsce
bolonga-reggina 1-bolonga jest niesiona zwycięstwem po romie
chievo-parma x2-obydwa silne kluby lecz parma moze pokusic sie o zwyciestwo
lazio-siena 1-lazio walczy o 4 miejsce
lecce-roma x -lecce potrafi sprawic niespodzianki najlepszym klubom z serie a
modena-milan x-milan jest za pewny siebie i zacznie grac gorzej
udinese-brescia x-podział punktów(mecz na szcycie srodka tabeli)
empoli-perugia 2-perugia gra coraz lepiej i zaczyna wygrywac
inter-juve 2-juve walczy o drugie miejsce
- Rasi
- Qualità Juventino

Ancona - Sampdoria 2 - niespodzianką byłby remis. Ale ja jakoś w niespodzianke nie wierze więc tyupuje tutaj zwyciestwo Sampdori
Bologna - Reggina -1 Jeżeli Bologna zagra taj jak w ostatnich dwóch mecach nie powinnie mieć kłopotów ze zwycięstwem
Chievo - Parma x2 Chievo zagrało bardzo dobry mecz z Milanem ale Parma również bysneła skutecznością w zeszłej kolejce. Porównując potencjał obu druzyn stawiam na remis ze wskazaniem na Parme :lol:
Lazio - Siena 1x - Gdyby grały tylko nazwiska to byłaby jedynka. Poniewaz nie zawsze tak jest wierz równierz w remisowe zakonczenie tego spotkania
Lecce - Roma 2 - Roma musi zatrzeć złe wrażenie z zeszłego tygodna więc na ten mecz sie zmobilizuje.
Modena - Milan 2 - Limit słabszych wystepów Milan ma już chyba wyczerpany
.
Udinese - Brescia 1 - Coś tak czuje, że ubiegłotygodniowa porażka ze Sieną zmusi graczy Udine do zwiększenia wysiłku Bresci może nie pomóc nawet dobra dyspozycja R.Baggio
Empoli - Perugia 2- hmmm ogniu walki o przetrwanie wszystko sie może zdarzyć
. Ten mecz to wielka nie wiadoma. A jak tak dla przekory postawie inaczej niż Yari
Inter - Juventus 2 - Rozum mówi 1x ale serce x2 :? eee tam zawsze kierowałem sie tym drugim i chcrzanic rozum: stawiam na naszych
Bologna - Reggina -1 Jeżeli Bologna zagra taj jak w ostatnich dwóch mecach nie powinnie mieć kłopotów ze zwycięstwem
Chievo - Parma x2 Chievo zagrało bardzo dobry mecz z Milanem ale Parma również bysneła skutecznością w zeszłej kolejce. Porównując potencjał obu druzyn stawiam na remis ze wskazaniem na Parme :lol:
Lazio - Siena 1x - Gdyby grały tylko nazwiska to byłaby jedynka. Poniewaz nie zawsze tak jest wierz równierz w remisowe zakonczenie tego spotkania
Lecce - Roma 2 - Roma musi zatrzeć złe wrażenie z zeszłego tygodna więc na ten mecz sie zmobilizuje.
Modena - Milan 2 - Limit słabszych wystepów Milan ma już chyba wyczerpany
Udinese - Brescia 1 - Coś tak czuje, że ubiegłotygodniowa porażka ze Sieną zmusi graczy Udine do zwiększenia wysiłku Bresci może nie pomóc nawet dobra dyspozycja R.Baggio
Empoli - Perugia 2- hmmm ogniu walki o przetrwanie wszystko sie może zdarzyć
Inter - Juventus 2 - Rozum mówi 1x ale serce x2 :? eee tam zawsze kierowałem sie tym drugim i chcrzanic rozum: stawiam na naszych
- kouba
- Qualità Juventino

Ancona - Sampdoria 2 - Ancona jest poprostu słaba i wątpie żeby urwali pkt Sampie...
Bologna - Reggina 1 - Bologna gra u siebie, ostatnio wygrali z Romą na wyjeździe, wiec powinna być... zeź :lol: ale bez przesady...powinni wygrać jedną, dwoma bramkami
Chievo - Parma x - bradzo ciekawy mecz. Jestem ciekaw jak zagra Chievo. Parma zreszta też ostatnio dobrze grała. Chetnie by sobie zobaczył go w TV
Lazio - Siena 1 - myśle, ze Siena nie ma czego szukać w meczu z Lazio, w dodatku, że mecz jest w Rzymie...
Lecce - Roma 2 - pomimo ostatniej wpadki Roma powinna wygrac. Postawiłem w STS-ie na nich
Modena - Milan 2 - tutaj też postawiłem na Milan wiec ani sie niech nie ważą remisować tego meczu
Mysle, ze po słabszym meczu w wykonaniu Milanu teraz wygraja jakies 3-0
Udinese - Brescia x - postawiłem na remis, choć bardzo ryzykownie, ale tutaj będzie bardzo wyrónany mecz a lekką przewaga Udine.
Empoli - Perugia x - mecz na szczycie :lol: trudno trafić w takch meczach wiec postawiłem na remis.... :?
Inter - Juventus hehe... nigdy nie postwie przeciwko Juve nawet gdyby byli od razu skazani na porażke... oczywiscie ze daje 2 i innej mozliwosci nie widze....
Bologna - Reggina 1 - Bologna gra u siebie, ostatnio wygrali z Romą na wyjeździe, wiec powinna być... zeź :lol: ale bez przesady...powinni wygrać jedną, dwoma bramkami
Chievo - Parma x - bradzo ciekawy mecz. Jestem ciekaw jak zagra Chievo. Parma zreszta też ostatnio dobrze grała. Chetnie by sobie zobaczył go w TV
Lazio - Siena 1 - myśle, ze Siena nie ma czego szukać w meczu z Lazio, w dodatku, że mecz jest w Rzymie...
Lecce - Roma 2 - pomimo ostatniej wpadki Roma powinna wygrac. Postawiłem w STS-ie na nich
Modena - Milan 2 - tutaj też postawiłem na Milan wiec ani sie niech nie ważą remisować tego meczu
Udinese - Brescia x - postawiłem na remis, choć bardzo ryzykownie, ale tutaj będzie bardzo wyrónany mecz a lekką przewaga Udine.
Empoli - Perugia x - mecz na szczycie :lol: trudno trafić w takch meczach wiec postawiłem na remis.... :?
Inter - Juventus hehe... nigdy nie postwie przeciwko Juve nawet gdyby byli od razu skazani na porażke... oczywiscie ze daje 2 i innej mozliwosci nie widze....
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Ancona- Sampdoria - 2 Sampdoria powinna bez problemów ograć Ancone, która nie zanotowała jeszcze zwycięstwa w tym sezonie. Ancona jest typowym "chłopcem do bicia"
Bologna- Reggina- X Choć Bologna jest wyżej od Regginy, to gospodarze i tak już o nic niegrają, bo mają pewne utrzymanie i nie mają już większych szans na zajęcie miejsca premiowanego grą w Europejskich pucharach. Co innego Reggina, która musi walczyć o każdy punkt, ponieważ znajduje się bezpośrednio na strefą spadkową.
Chievo- Parma- x2 Chievo jest znakomitą drużyną, ale Parma walczy o miejsce premiowane grą w Eliminacjach do LM, i to goście powinni być stroną przeważającą w tym spotkaniu.
Lazio- Siena- 1 Uważam, że Siena jest zbyt słabą drużyną, aby mogła wywieźć choć punkt z Rzymu.
Lecce- Roma- 2 Roma nie może sobie pozwolić na strate choćby jednego punktu. Uważam, że Rzymianie ( z trudem) pokonają Lecce.
Modena- Milan- 2 Milan z ledwością wygrał ostatnie spotkanie :evil: i uważam, że teraz będą się chcieli odegrać i bez problemów wygrają.
Udinese- Brescia- 1 Stawiam na zwycięstwo Udinese, gdyż grają u siebie. Z drugiej strony jednak Brescia ma w swoich szeregach nieobliczalnego Baggio...
Empoli- Perugia- 1x mecz na szczycie
dwie drużyny walczące o utrzymanie. Uważam jednak, że Empoli zdoła wywalczyć trzy punkty, w najgorszym przypadku będzie remis.
Inter- Juventus- x2 napewno najciekawsze spotkanie kolejki. Obie druzyny w ostatnim czasie nie prezentują zbyt wysokiej formy, jednak myśle, że Juventus odwdzięczy się Interowi za porażke z poprzedniej rundy i wywiezie z Mediolanu trzy punkty.
P.S Milan ostatnio zremisował a nie wygrał :lol:
kouba
Bologna- Reggina- X Choć Bologna jest wyżej od Regginy, to gospodarze i tak już o nic niegrają, bo mają pewne utrzymanie i nie mają już większych szans na zajęcie miejsca premiowanego grą w Europejskich pucharach. Co innego Reggina, która musi walczyć o każdy punkt, ponieważ znajduje się bezpośrednio na strefą spadkową.
Chievo- Parma- x2 Chievo jest znakomitą drużyną, ale Parma walczy o miejsce premiowane grą w Eliminacjach do LM, i to goście powinni być stroną przeważającą w tym spotkaniu.
Lazio- Siena- 1 Uważam, że Siena jest zbyt słabą drużyną, aby mogła wywieźć choć punkt z Rzymu.
Lecce- Roma- 2 Roma nie może sobie pozwolić na strate choćby jednego punktu. Uważam, że Rzymianie ( z trudem) pokonają Lecce.
Modena- Milan- 2 Milan z ledwością wygrał ostatnie spotkanie :evil: i uważam, że teraz będą się chcieli odegrać i bez problemów wygrają.
Udinese- Brescia- 1 Stawiam na zwycięstwo Udinese, gdyż grają u siebie. Z drugiej strony jednak Brescia ma w swoich szeregach nieobliczalnego Baggio...
Empoli- Perugia- 1x mecz na szczycie
Inter- Juventus- x2 napewno najciekawsze spotkanie kolejki. Obie druzyny w ostatnim czasie nie prezentują zbyt wysokiej formy, jednak myśle, że Juventus odwdzięczy się Interowi za porażke z poprzedniej rundy i wywiezie z Mediolanu trzy punkty.
P.S Milan ostatnio zremisował a nie wygrał :lol:
kouba
- Lypsky
- Juventino

Ancona - Sampdoria 2- Sampdoria jest silniejsza
Bologna - Reggina -1 - Bologna jest lepsza w tym sezonie
Chievo - Parma 2 - Parma to parma nie powinna miec wiekszych problemow
Lazio - Siena 1 -To samo co w przypadku Parmy
Lecce - Roma x2 - Wierze w remis ale Roma jest silniejsza choc niespodzianka jest mozliwa
Modena - Milan x2 - No zobaczymy jak Milan sobie poradzi ja mam nadzieje na remis
Udinese - Brescia x - poprostu remis i bez komentarza
Empoli - Perugia x - to samo co do meczu wczesniej
Inter - Juventus 2 -No i Juve!!!Wydaje mi sie ze teraz z Interem nie przegramy nie z takim skladem jakim w tym momencie dysponujemy!!!Wiekszosc zawodnikow jest zdrowa wiec Juve do boju!!!
Bologna - Reggina -1 - Bologna jest lepsza w tym sezonie
Chievo - Parma 2 - Parma to parma nie powinna miec wiekszych problemow
Lazio - Siena 1 -To samo co w przypadku Parmy
Lecce - Roma x2 - Wierze w remis ale Roma jest silniejsza choc niespodzianka jest mozliwa
Modena - Milan x2 - No zobaczymy jak Milan sobie poradzi ja mam nadzieje na remis
Udinese - Brescia x - poprostu remis i bez komentarza
Empoli - Perugia x - to samo co do meczu wczesniej
Inter - Juventus 2 -No i Juve!!!Wydaje mi sie ze teraz z Interem nie przegramy nie z takim skladem jakim w tym momencie dysponujemy!!!Wiekszosc zawodnikow jest zdrowa wiec Juve do boju!!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Olszan
- Juventino

ancona-sampdoria 2 pewne zwycięstwo
bolonga-reggina 1 jak wyżej
chievo-parma 1 będzie duzo walki i kartek
lazio-siena 1 dużo bramek .......
lecce-roma 2 pogrom
modena-milan 2 .............
udinese-brescia x remis bramkowy
empoli-perugia 2
inter-juve 2 minimalne zwyciestwo Juve
bolonga-reggina 1 jak wyżej
chievo-parma 1 będzie duzo walki i kartek
lazio-siena 1 dużo bramek .......
lecce-roma 2 pogrom
modena-milan 2 .............
udinese-brescia x remis bramkowy
empoli-perugia 2
inter-juve 2 minimalne zwyciestwo Juve
Zawsze Wierni ! ! !
- herr_braun
- Juventino

Ancona-Sampdoria- 2 - Bazzani i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> dołożą starań żeby nie było niespodzianki
Bologna-Regina- 1 -Bologna ostatnio wygrywa aż miło (to mój drugi ulubiony zespół w Serie A). Wygrają napewno
Chievo-Parma- x2 -będzie wyrównany mecz, ale mimo wszystko Parma jest silniejsza
Lazio-Siena- 1 - Lazio troche bez formy ale ze Sieną sobie poradzi.
Lecce-Roma- 2 -Cicho licze na remis ale Roma już zawieść nie może
Modena-Milan- 2 -Powinni sie zrehabilitować za Chievo
Udinese-Brescia- 1x - Udine jest mocniejsze ale Brescia dzięki Martiezowi i kilku innym może i potrafi zaskoczyć
Empoli-Perugia- x2 -Empoli zagrało kilka dobrych meczów w tym sezonie, ale Perugia jest według mnie lepszą drużyną
Inter-Juve- x2 -oba zespoły zawiodły w tym sezonie ale juventus jest silniejszy. A poza tym jakby to wyglądało na tej stronce jak bym stawiał na Inter
[/i]
Bologna-Regina- 1 -Bologna ostatnio wygrywa aż miło (to mój drugi ulubiony zespół w Serie A). Wygrają napewno
Chievo-Parma- x2 -będzie wyrównany mecz, ale mimo wszystko Parma jest silniejsza
Lazio-Siena- 1 - Lazio troche bez formy ale ze Sieną sobie poradzi.
Lecce-Roma- 2 -Cicho licze na remis ale Roma już zawieść nie może
Modena-Milan- 2 -Powinni sie zrehabilitować za Chievo
Udinese-Brescia- 1x - Udine jest mocniejsze ale Brescia dzięki Martiezowi i kilku innym może i potrafi zaskoczyć
Empoli-Perugia- x2 -Empoli zagrało kilka dobrych meczów w tym sezonie, ale Perugia jest według mnie lepszą drużyną
Inter-Juve- x2 -oba zespoły zawiodły w tym sezonie ale juventus jest silniejszy. A poza tym jakby to wyglądało na tej stronce jak bym stawiał na Inter
- Andryk
- Juventino

ancona-sampdoria 2 nic innego jak porażka ancony
bolonga-reggina 1 łatwe zwycięstwo
chievo-parma 1 tu górą będzie walka, ale po emocjach wygra chievo:)
lazio-siena 1 wygrana bez problemów lazio
lecce-roma 2 zwycięstwo romy bez problemów
modena-milan 2 to pozostawie bez komentarza
udinese-brescia x remis obu drużyn, będzie łądna wyrównana walka, ogólnie ciekawy mecz
empoli-perugia 2 nic innego jak porażka empoli.......
inter-juve 2x wielki mecz trudno oceniać co sie stanie, ale juve musi być góra
bolonga-reggina 1 łatwe zwycięstwo
chievo-parma 1 tu górą będzie walka, ale po emocjach wygra chievo:)
lazio-siena 1 wygrana bez problemów lazio
lecce-roma 2 zwycięstwo romy bez problemów
modena-milan 2 to pozostawie bez komentarza
udinese-brescia x remis obu drużyn, będzie łądna wyrównana walka, ogólnie ciekawy mecz
empoli-perugia 2 nic innego jak porażka empoli.......
inter-juve 2x wielki mecz trudno oceniać co sie stanie, ale juve musi być góra
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino

Ancona-Sampdoria 1-2 ............Ganz-Bazzani,Volpi
Bologna-Reggina 3-3.........SignoriX2,Locatelli-BonazzoliX2,Cozza
Chievo-Parma 0-1..........Gilardino
Lazio-Siena 3-0.........Corradi,Fiore,Muzzi
Lecce-Roma 0-4.........Totti,CassanoX2,Emerson
Modena-Milan 0-0..............
Udinese-Brescia 1-3.......... Jakulovski-Baggio,Carraciolo X2
Empoli-Perugia 2-0..........Di Natale,Rocci
Inter-Juve 1-2 ............... Adriano-TrezeguetX2
Jakoś Tak myśle że bedzie
Milan 0-0 
Bologna-Reggina 3-3.........SignoriX2,Locatelli-BonazzoliX2,Cozza
Chievo-Parma 0-1..........Gilardino
Lazio-Siena 3-0.........Corradi,Fiore,Muzzi
Lecce-Roma 0-4.........Totti,CassanoX2,Emerson
Modena-Milan 0-0..............
Udinese-Brescia 1-3.......... Jakulovski-Baggio,Carraciolo X2
Empoli-Perugia 2-0..........Di Natale,Rocci
Inter-Juve 1-2 ............... Adriano-TrezeguetX2
Jakoś Tak myśle że bedzie
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!
- Yari
- Juventino

hoho , Milan jednak mały spadek formy. Zaczyna się robić bardzo ciekawie. Śmiem twierdzić , jeśli wygramy wszystkie mecze do końca sezonu to kto wie , może być emocjonująca końcówka:):):). Ale to tylko przypuszczenia i niestety mało realne:(:(.
Natomiast wracając do dzisiejszych meczy , to rzymskie kluby spokojnie poradziły sobie , chociaż lazio w pierwszej połowie nie imponowało chyba:).
Udine i Brescia zafundowały festiwal strzelecki. Wielki Baggio znowu strzelił gola
Empoli ledwo ale wywalczyło te 3 punkty. Mała niespodzianka w Bologni.
Cieszy mnie kolejny gol Gilardino!
Teraz pozostaje czekać na mecz Inter-Juve.
Cały dzień podenerwowany jestem. Juve musi się wspiąć na wyżyny. Chłopaki muszą pokazać pierwszą klase. Tak jak rok temu na Delle Alpi. Szkoda że tym razem bez Nedveda , ale za to z fenomenalnym aktualnie Marescą:):)
Natomiast wracając do dzisiejszych meczy , to rzymskie kluby spokojnie poradziły sobie , chociaż lazio w pierwszej połowie nie imponowało chyba:).
Udine i Brescia zafundowały festiwal strzelecki. Wielki Baggio znowu strzelił gola
Empoli ledwo ale wywalczyło te 3 punkty. Mała niespodzianka w Bologni.
Cieszy mnie kolejny gol Gilardino!
Teraz pozostaje czekać na mecz Inter-Juve.
Cały dzień podenerwowany jestem. Juve musi się wspiąć na wyżyny. Chłopaki muszą pokazać pierwszą klase. Tak jak rok temu na Delle Alpi. Szkoda że tym razem bez Nedveda , ale za to z fenomenalnym aktualnie Marescą:):)
- Wojtom
- Juventino

bardzo fajnie ze Milan stracił kolejne punkty !! jesli nadal bedzie przegrywal lub tez remisował ze słabymi druzynami to Juventus bedzie miał jeszcze szanse na Scudetto
8) Roma otrząsnęła sie po przegranej i wygrała 3-0 .... zresztą tego sie spodziewałem !! Forza Juventus !! musimy wygrać z Interem !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Bardzo się ciesze, że Milan znów stracił punkty
czyżby jakiś mały kryzysik
nie zdziwiłbym się. Przez cały sezon grająrówno i dobrze, więce wkońcu musi nadejść jakiś słabszy okres 8)