Kontuzja Szewczenki!
- Pavciooo
- Juventino
http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,89 ... plina.html
Piszą tam że w meczu z Macedonią Szewczenko złamał nos! Szkoda piłkarza, ale odnawia to jeszcze nasze nadzieje na scudetto... Ale to już zależy od naszych piłkarzy...
Piszą tam że w meczu z Macedonią Szewczenko złamał nos! Szkoda piłkarza, ale odnawia to jeszcze nasze nadzieje na scudetto... Ale to już zależy od naszych piłkarzy...
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
Oj Oj to mają pecha Ci Milaniści najpierw jak Vieri złamał Maldiniemu to mój kolega mówił że jest za Juve ale lubi Vieriego bo złamał nochal Maldiniemu
ale to może byc wielkie osłabienie dla Milanu ale raczej nie tak wielkie by stracić Scudetto no ale cóż wiara czyni cuda!

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ujjjjjjj.Ale szkoda :lol: :lol: .Poprostu pech.Nie pogra sobie przez ok.2 tyg., moze dłużej.Lecz wątpie, abyśmy mieli jakiekolwiek szanse na zdobycie Scudetto.Ono oddaliło sie od nas właśnie po meczu z Milanem.
- Batigol
- Juventino
Shevczenko to twardy chlop (przeciez z Ukrainy
) :!:
Wydaje mi sie, ze nie bedzie to takie duze oslabienie dla Milanu, gdyz maja wielu zmiennikow. Bedzie to szansa dla Thomassona, aby sie pokazac. Jezeli natomiast Shevczenko bylby niezbedny, to podejrzewam, ze daloby sie zalatwic specjalny ochranacz na nos i ten zawodnik moglby wystepowac.
A mu o Scodetto mozemy juz zapomniec :? Obysmy utrzymali ta druga pozycje i wygrali Coppa Italia,bo to sa teraz glowne cele.
Wydaje mi sie, ze nie bedzie to takie duze oslabienie dla Milanu, gdyz maja wielu zmiennikow. Bedzie to szansa dla Thomassona, aby sie pokazac. Jezeli natomiast Shevczenko bylby niezbedny, to podejrzewam, ze daloby sie zalatwic specjalny ochranacz na nos i ten zawodnik moglby wystepowac.
A mu o Scodetto mozemy juz zapomniec :? Obysmy utrzymali ta druga pozycje i wygrali Coppa Italia,bo to sa teraz glowne cele.
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
właśnie ile będzie puzował ???
miesiąc 2 ?
może to i jest wielkie osłabienie dla Milanu ale oni mają wielu innych dobrych graczy za sheve będzie grał tommason i myśle że nie będą już tak pewnie grać ale dobrną do scudetto
miesiąc 2 ?

Dawniej Virus[Mauro].
- bociu
- Juventino
Fmmm nie maja takiego pecha jak Juve. My stracilismy w jednym czasie Del Piero, Zambrotte, Birindelliego... No ale stracili czołowego strzelca :-D Ale nei sadze zeby to miało wpływ na scudetto.Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre pisze:Oj Oj to mają pecha Ci Milaniści...
- Rasi
- Qualità Juventino
Żenująza wypowiedź :? po prostu żenująca - jak zresztą wiekszość dotychczasowych :?. A co byscie powiedzieli na takie zachowanie Milanistów kiedy w trakcie meczu z depor kontuzje złapał Alex ??SonGopik pisze:Oby jak najdłużejAndrewtbg pisze:no cóż miał chłopak pecha,
ciekawi mnie tylko ile może on pauzować ?![]()
a tak swoją drogą to z taką kontuzja nie zagra góra przez dwa tygodnie a możliwe, że bedzie grał od razu tylko, że w specjalnej maseczce.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Bzdura jest piasnie, ze kontuzja Shevczenki daje jeszcze nam nadzieje na scudetto :?
Andrij jest swietnym napastnikiem, ale mozna go zastapic, a ofensywny potencjal Milanu poradzi sobie nawet bez niego...
Jedyna "korzysc" :? z jego kontuzji to to, ze moze Treze przegoni go w klasyfikacji strzelcow...
Poza tym szkoda mi go, bo mimo, ze gra dla Milanu to zawsze go lubilem... (pamietaci ta bramke strzelona Buffonowi z 30 metrow
poezja)
Andrij jest swietnym napastnikiem, ale mozna go zastapic, a ofensywny potencjal Milanu poradzi sobie nawet bez niego...
Jedyna "korzysc" :? z jego kontuzji to to, ze moze Treze przegoni go w klasyfikacji strzelcow...
Poza tym szkoda mi go, bo mimo, ze gra dla Milanu to zawsze go lubilem... (pamietaci ta bramke strzelona Buffonowi z 30 metrow
- FORZA MILAN
- Milanista
Co do gola to jak mozna nie pamietac tej brameczki hehe.Mam ja nawet na kompie zapisana.Shevchenko nie ma zlamanego nosa wiec nie ma praktycznie zadnej kontuzji.Napewno zagra z Modena , strzeli ze dwie brameczki i spokojnie moze juz odebrac druga korone krola strzelcowEl_chico_a_Coruna pisze:Bzdura jest piasnie, ze kontuzja Shevczenki daje jeszcze nam nadzieje na scudetto :?
Poza tym szkoda mi go, bo mimo, ze gra dla Milanu to zawsze go lubilem... (pamietaci ta bramke strzelona Buffonowi z 30 metrowpoezja)

- Chris
- Juventino
A mi się wydaje że Szewczenko jeszcze bnie powinien być taki pewien tego tytułu. Niby ma dużą przewagę, ale wydjae mi się, iż choćby Trezegeut może mu jeszcze zagrozić.FORZA MILAN pisze:Co do gola to jak mozna nie pamietac tej brameczki hehe.Mam ja nawet na kompie zapisana.Shevchenko nie ma zlamanego nosa wiec nie ma praktycznie zadnej kontuzji.Napewno zagra z Modena , strzeli ze dwie brameczki i spokojnie moze juz odebrac druga korone krola strzelcowEl_chico_a_Coruna pisze:Bzdura jest piasnie, ze kontuzja Shevczenki daje jeszcze nam nadzieje na scudetto :?
Poza tym szkoda mi go, bo mimo, ze gra dla Milanu to zawsze go lubilem... (pamietaci ta bramke strzelona Buffonowi z 30 metrowpoezja)
Juve per sempre!!!
- tom_n
- Milanista
No i Wasze "nadzieje" spełzły na niczym
Uraz Shevy to na szczęście nic poważnego i prawdopodobnie będzie mógł zagrać już w najbliższym meczu z Modeną z czego się oczywiście wszyscy bardzo cieszymy 

FORZA MILAN!