KOSZULKI JUVE POLAND --- cz.1.

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

który z projektów podoba Ci się najbardziej ?? (linki do koszulek są w postach)

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 22:47

Ponieważ mam możliwość załatwienia taniej koszulki z własnym logo (w tym przypadku JP) wyrobionej przez profesjonalną - zajmującą się tym firmę, chciałbym coś takiego zrobić, bo uważam, że to dobry pomysł...

oto fakty:

Cena zależy od 3 czynników:

a) materiału i rodzaju koszulki

b) wielkości i ilości kolorów na logo

c) ilości zamawianych koszulek

Czy ktoś jest wstępnie zainteresowany? Możecie wrzucac tu swoje projekty itp. każda uwaga jest cenna... im więcej osób, tym cena maleje. wszelkie pytania tutaj, na PW, lub na GG: 1036423, lub na maila: osta-ch@wp.pl (temat: "koszulka JP")... pzdr. :D

TYLKO POWAŻNE ZAMÓWIENIA
Ostatnio zmieniony 28 marca 2004, 14:42 przez FOJM, łącznie zmieniany 2 razy.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 22:52

ja oczywiście jestem zainteresowany !! ale jest jedna uwaga !! jezeli bedziemy robić logo JuvePoland na koszulce to nie moze byc ono takie jak na koszulce Juventus z tego sezonu (2003-04 ) pewnie wiecie jaka jest naklejka Fastweb !! po 2 praniach odłaźi !! nie moze takie być !! ja mma koszulke jackass i jest na niej logo ale takie porządne a nie naprasowanka !! bo naprasować to ja sam moge !! jak juz robić to porządną i taką zeby wytrzymała dość długo !! napewno nie moze byc prasowanka !! 8)

jestem zainteresowany !!
mysle ze na materiał Dri-Fit nie bedzie nas stać :D:D 8) to pewnie bedzie bawełna albo poliester !! cos trzeba pomyslec !!

oto moja koncepcja !! : Logo JuvePoland na przedniej stronie zajmuje prawie wiekszą częsc przedniej częsci koszulki !! a z tyłu numer i nick z forum !!! za taką koszulkę dałbym sporo !! zeby z przodu logo JP a z tyło numer 10 i Wojtom !! 8) :D 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 22:58

wojtom11 pisze:ja oczywiście jestem zainteresowany !! ale jest jedna uwaga !! jezeli bedziemy robić logo JuvePoland na koszulce to nie moze byc ono takie jak na koszulce Juventus z tego sezonu (2003-04 ) pewnie wiecie jaka jest naklejka Fastweb !! po 2 praniach odłaźi !! nie moze takie być !! ja mma koszulke jackass i jest na niej logo ale takie porządne a nie naprasowanka !! bo naprasować to ja sam moge !! jak juz robić to porządną i taką zeby wytrzymała dość długo !! napewno nie moze byc prasowanka !! 8)

jestem zainteresowany !!

Spokojna głowa. Może być haftowane logo lub wykonane nadrukiem za pomoca profesjonalnych farb (na pewno nie zejdzie po kilku praniach)... haft jest lepszy i ładniejszy ale nie może być duży... CZEKAM NA PROJEKTY. od "uchwalonego" projektu też zależy cena... :D

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2004, 23:49

oto moje projekty !! proste ale chyba o to wlasnie chodzi !! ja bym chciał taką koszulkę !!! 8) 8) 8)

Obrazek
Obrazek

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2004, 13:51

mnie też się podoba twój projekt Wojtom11, postaram sie też zrobić swój... czekamy na dalsze propozycje i na zainteresowanych, bo narazie 5 osób wyraziło zainteresowanie taką koszulką ale tylko Wojtom sie wysilił... pzdr. :D

P.S.

nie może byćdla każdego inny napis z tyłu na koszulce, więc nick na koszulce odpada... prykro mi... koszulki musza być wszystkie takie same.

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2004, 15:01

oto moja pierwsza propozycja koszulki:

http://www.netobrazki.republika.pl/neto ... od-tyl.bmp

Jak któryś z modów lub adminó potrafi z tego zrrobić taki obrazek co sie odrazu wyświetla a nie link to bardzo prosze bo mi nie wychodziło...

Przekonwertuj to do JPEG-a bo forum odrzuca BMP.

swiergot
Ostatnio zmieniony 29 marca 2004, 16:58 przez FOJM, łącznie zmieniany 8 razy.

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2004, 16:05

Mi też ten projekt się podoba bo poco robic jakoś dzo bajerów , lepiej jka bedzie prosta. Ale postaram się zrobić własny projekt , ipózniej go tu wkleje .

MaTe-

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 marca 2004, 21:53

a ile by to tak okolo kosztowalo?!?!

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2004, 22:44

No cóż...rozkręcamy się co? :D :wink:
Ale dobrze - projekt Wojtoma11 właściwie idealny, można by zrobić drugą wersję - koszulka "polo" z małym haftowanym logo Juve Poland z lewej strony. Jakby były takowe to nawet obie bym zamówił.
A numer i ksywkę to można sobie we własnym zakresie dorobić skoro firma nie chce zrobić spersonalizowanych..cóż trudno.. :?
Fajnie byśmy w nich na zjeździe wyglądali :D Jaj jestem jak najbardziej "za" - nawet kupiłbym dwie wersje - T-shirt wg. projektu Wojtoma i "polo" z haftowanym logo... :D
A projektów chyba wiele nie będzie..raczej ewentualnie tylko modyfikacje tego co Wojtom zrobił.

Pytanie: czy one będą wszystkie w jednym kolorze? Jeśli tak to w jakim?

Acha i jeszcze jedno - lepiej ciut droższa niż w gorszym gatunku i tania

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2004, 09:41

Johnny777 pisze:No cóż...rozkręcamy się co? :D :wink:
Ale dobrze - projekt Wojtoma11 właściwie idealny, można by zrobić drugą wersję - koszulka "polo" z małym haftowanym logo Juve Poland z lewej strony. Jakby były takowe to nawet obie bym zamówił.
A numer i ksywkę to można sobie we własnym zakresie dorobić skoro firma nie chce zrobić spersonalizowanych..cóż trudno.. :?
Fajnie byśmy w nich na zjeździe wyglądali :D Jaj jestem jak najbardziej "za" - nawet kupiłbym dwie wersje - T-shirt wg. projektu Wojtoma i "polo" z haftowanym logo... :D
A projektów chyba wiele nie będzie..raczej ewentualnie tylko modyfikacje tego co Wojtom zrobił.

Dokladnie, ale logo musi być na szyte ( haft) , bo inaczej nie miałoby to sensu bo jest takie w sklepie JP, ja bym chciał mieć swoja koszulke :> z ksykwa Alexxxxx numerem 10, czarny kolor na niej biale nadruki i haftowany herb JuvePoland, echh rozmwazylem sie, a tak wogole to my robmy wszystko po kolei, bo potem kasy nie starczy jak bedziemy kupowac wszystko naraz, i wyladujemy na ulicy :lol: :wink: Trzeba to przemyslec, ale tak jak mowil Johnny to byloby pieknie zalozyc taka koszulke (taka jak opisalem), na szyi miec szalik JuvePoland, a obok na jakiejś pałce ( :lol: ) Flage JP, czyz to nie jest piekne...

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2004, 16:55

Johnny777 pisze:No cóż...rozkręcamy się co? :D :wink:

1. dowiadywałem się i niestety Wojtom ma troszke za duże logo jak na nadruk, a jak na haft tym bardziej.

2. polo jest droższe ale ładniejsze.

3. co do ostatniego zdania to wiem - jakość koszulki sam wybiore i wybiore wysoką, bo uważam, ze lepiej nic nie robic niż kit...

4. czekamy na więcej projektów...

---------------------------------------------------------------------------------
MaTe- pisze:a ile by to tak okolo kosztowalo?!?!
wszystko napisałem w 1-szym poście, ale jak sie postaramy to powinniśmy sie spokojnie zmieścić w 40 zł...
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2004, 15:22 przez FOJM, łącznie zmieniany 3 razy.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2004, 17:00

jeszcze jedna sprawa !! nie wszyscy mają taki sam rozmiar przeciez !! jak bedzie z rozmiarami ?? ja bym brał XL !!! 8)

i moim zdaniem koszulka powinna być CZARNA !!

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2004, 17:04

wojtom11 pisze:jeszcze jedna sprawa !! nie wszyscy mają taki sam rozmiar przeciez !! jak bedzie z rozmiarami ?? ja bym brał XL !!! 8)

i moim zdaniem koszulka powinna być CZARNA !!

rozmiar każdy zamawia jaki chce (od M do XXL)... pzdr. :D

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2004, 19:39

Ja bym proponowała duże logo JuvePoland na plecach a z przodu tylko mały biały napis FORZA JUVE (po lewej stronie)

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
ODPOWIEDZ