KaKa w świetnaj formie
- Batigol
- Juventino

Napewno wielu z was ogladalo wczorajszy mecz Milanu z Deportivo. Kaka pokazal w nim wielka klase strzelajac 2 piekne gole. Praktycznie mozna powiedziec, ze w wiekszosci meczow, w ktorych gra popisuje sie trafieniem do siatki. Bardzo dobrze radzi sobie takze w Serie A. Ten zawodnik szybko stal sie czolowym graczem Milanu, mimo tak mlodego wieku. Ma jedynie 22 lata :!:
Dlaczego Juventus nie postawil na niego :? Przeciez w lecie bardziej mowilo sie o przeprowadzce Kaki do Turynu, niz Milanu. Wydaje mi sie, ze zarzad powinien teraz zainwestowac w Diego lub Cavenaghiego, gdyz mlodzi zawodnicy z Ameryki Poludniowej potrafia zrobic kariere w Serie A.
Co myslicie kupnie wlasnie takich graczy, czy odnajda sie w Juve
, sa przeciez mlodsi od Kaki. Ja uwazam, ze byliby wspanialymi zawodnikami, tylko trzebaby bylo dac im ze 2 sezony na wpasowanie sie do zespolu, pozwolic na gre, a oni w przyszlosci odwdziecza sie piekna gra podobna do takiej, jaka teraz prezentuje Kaka 
Dlaczego Juventus nie postawil na niego :? Przeciez w lecie bardziej mowilo sie o przeprowadzce Kaki do Turynu, niz Milanu. Wydaje mi sie, ze zarzad powinien teraz zainwestowac w Diego lub Cavenaghiego, gdyz mlodzi zawodnicy z Ameryki Poludniowej potrafia zrobic kariere w Serie A.
Co myslicie kupnie wlasnie takich graczy, czy odnajda sie w Juve
- Wojtom
- Juventino

Kaka grał wczoraj wspaniale !! zdobył dwa znakomite gole !! mysle ze wlasnie takich piłkarzy potrzeba teraz Juventusowi !! młodych , utalentowanych i takich co potrafią , chcą i strzelają gole niemalże z każdej sytuacji !! niestety Kaka padł łupem Milanu i napewno teraz juz go nie puszczą !! :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- YoUri`
- Qualità Juventino

Co by nie mowic o grze Deportivo czy moze minimalnym szczesciu Milanu chociaz powiedzmy szczerze - goli moglo byc wiecej, gdyby sedzia nie gwizdal spalonych z powietrza. Trzeba jednak przyznac obiektywnie, ze Milan jest w tym sezonie niesamowity, wrecz nie do powstrzymania. Juz nie bede sie tu rozpisywal ale to, co zrobil strzelajac bramke Shevchenko to przechodzi wszelkie wyobrazenia o dryblingu, spokoju i dokladnym strzale. Pozatym Pancaro na lewm skrzydle, niedoceniany , ale jak waleczny Gattuso, no i wreszcie mlodziutki Kaka, ktory pokazuje niesamowita klase strzelajac 2 naprawde piekne gole. Miejmy ndzieje, ze Juve w przyszlym sezonie dorowna powiomowi "rossonerich".
- DelSojer
- Juventino

Juventusowi przydal by sie zawodnik pokroju Kaki. Moze wypadalo by rozejzec sie w Brazyli za nowymi gwiazdami 
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Lypsky
- Juventino

Jak byla mozliwosc Juve powinno bic sie o niego!!!On jest najlepiej zapowiadajacym sie zawodnikiem mlodego pokolena.We wczorajszym meczu nie pokazal wszystkiego na co go stac!!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wicior
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No cóż.Kaka jest to poprostu talent jakich wiele na świecie.Wystarczy sie tylko dobrze rozejrzeć.Jest wielu lepszych od Diego czy Kaki.Jeżeli Moggi nie przestraszy sie sumy i kupi zawodnika naprawde dobrze sie zapowiadającego, to on za sezon pokaże to co potrafi.Takie coś nazywa sie "inwestycja" i "cierpliwość", a po ostatnim oknie transferowym widać, ze Moggiemu tych cech brakuje i dobrze sie moim zdaniem stało, że Kaka dał po sobie znać.Moggi teraz będzie wiedział, ze należy poszukać, zainwestować i zaufać.Ale przecież nie tylko ameryką południową człowiek żyje.W Serie A takze jest wiele diamętów, takich jak Gilardinio, Ferrari czy Bonera i należy po któregoś z nich sięgnąć.Europa także obfituje w znakomitości piłkarskie.Lucio, Trabelsi, Zlatan, są to piłkarze cenieni w europie. To okno transferowe moim zdaniem wyjdzie nam na dobre, bo przecież Moggi napewno kogoś sprowadzi i miejmy nadzieje, że bedzie to Lucio, Gilardinio, Trabelsi, Ferrari, Bonera, lub Zlatan.
. Pozdro.
- Andryk
- Juventino

sprowadzenie kaki do Juve nie jest głupim pomysłem. wręcz idealnym dal sytuacji w juve. On jest obecnie w świetnej formie. Ale przez około 40 minut w pierwszej połowie nie pokazał nic czym go wychwalano. Ale wystarczyła jedna bramka by zmienił się los spotkania a on ją strzelił.
Rzeczywiście trzeba przyznac niezły z niego talent.
pozdro
Rzeczywiście trzeba przyznac niezły z niego talent.
pozdro
- Sarsik
- Juventino

Albo na Robinho. Jak ktoś oglądał mecz Gwiazdy Zidana-Gwiazdy Ronaldo wiedziałby jaki to błyskotliwy zawodnik, moim zdaniem nawet lepszym od Kaki. Ale Kaka pozostaje najlepszym obecnie pomocnikiem ligi włoskiej. Zdobył dla Milanu jak narazie 9 goli. Spośród graczy Juve więcej strzelił tylko Trezeguet.YANKEES pisze:Wątpie w to żeby Milan sprzedał Juve Kake :? Chyba przegapiliśmy okazje, teraz niech skąpiec Moggi wyłoży kase na Cavenaghiego
I need a girl that I can train.
- wErOn
- Juventino

Nic dodać, nic ując :!: Mamy identyczne zdanie widzeYoUri` pisze:Co by nie mowic o grze Deportivo czy moze minimalnym szczesciu Milanu chociaz powiedzmy szczerze - goli moglo byc wiecej, gdyby sedzia nie gwizdal spalonych z powietrza. Trzeba jednak przyznac obiektywnie, ze Milan jest w tym sezonie niesamowity, wrecz nie do powstrzymania. Juz nie bede sie tu rozpisywal ale to, co zrobil strzelajac bramke Shevchenko to przechodzi wszelkie wyobrazenia o dryblingu, spokoju i dokladnym strzale. Pozatym Pancaro na lewm skrzydle, niedoceniany , ale jak waleczny Gattuso, no i wreszcie mlodziutki Kaka, ktory pokazuje niesamowita klase strzelajac 2 naprawde piekne gole. Miejmy ndzieje, ze Juve w przyszlym sezonie dorowna powiomowi "rossonerich".
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- juvek
- Juventino

Kaka faktycznie zagrał świetny meczi te dwie bramki. jak ogladałem ten mecz to żałowałem że nie gra w Juve, a teraz to na pewno go nie sprzedadzą. Szkoda. W Juve to on by dopiero zrobił kariere nie tak jeak w Milanie
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Radeo
- Milanista

Ubawiłem się szczerze czytając tego postajuvek pisze: W Juve to on by dopiero zrobił kariere nie tak jeak w Milanie
Nie tak jak w Milanie? Czyli w Milanie teraz kariery nie robi? Chyba nie mówimy o tym samym zawodniku. W Juve zrobiłby większą karierę? Acha. Gdybyście mieli Kakę to on i zrobiłby karierę i poprowadziłby was do zwycięstw? Macie przecież Nedveda, wielkiego gracza, który zrobił w Juve karierę, ale co z tego skoro macie w drużynie niezły bajzel... W sytuacji, w jakiej jest Juve, to nawet Kaka by nie zrobił kariery... A Milan, to drużyna do której Kaka świetnie pasuje, przecież to widzą wszyscy oprócz niektórych zawistnych kibiców innych drużyn...
GRAZIE " 17 " MILAN
1901, 1906, 1907, 1951, 1955, 1957, 1959, 1962, 1968, 1979, 1988, 1992, 1993, 1994, 1996, 1999, 2004
1901, 1906, 1907, 1951, 1955, 1957, 1959, 1962, 1968, 1979, 1988, 1992, 1993, 1994, 1996, 1999, 2004
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Rzeczywiście szkoda, że Kaka nie trafił do Turynu. On znakomicie prowadzi gre w Milanie i u nas teraz na pewno ktoś taki by się przydał. Mama nadzije, że do nas przyjdzie Diego, i że będzie jeszcze lepszy

- Lypsky
- Juventino

To prawda mamy Nedveda ale on nie jest w takiej formie jak Kaka.Juve rzeczywiscie nie prezentuje dobrej formy a gra nie jest uporzadkowana ale mimo to wydaje mi sie ze Kaka wypromowalby sie u nas w druzynieRadeo pisze:Ubawiłem się szczerze czytając tego postajuvek pisze: W Juve to on by dopiero zrobił kariere nie tak jeak w Milanie![]()
![]()
Nie tak jak w Milanie? Czyli w Milanie teraz kariery nie robi? Chyba nie mówimy o tym samym zawodniku. W Juve zrobiłby większą karierę? Acha. Gdybyście mieli Kakę to on i zrobiłby karierę i poprowadziłby was do zwycięstw? Macie przecież Nedveda, wielkiego gracza, który zrobił w Juve karierę, ale co z tego skoro macie w drużynie niezły bajzel... W sytuacji, w jakiej jest Juve, to nawet Kaka by nie zrobił kariery... A Milan, to drużyna do której Kaka świetnie pasuje, przecież to widzą wszyscy oprócz niektórych zawistnych kibiców innych drużyn...
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady