Juventus - Modena 3:1
- Wojtom
- Juventino
Następny mecz Juventusu za 8 dni w niedzielę !!
Bedziemy podejmować u siebie Modenę !! Jeśli nie wygramy tego meczu to juz nie bedę wiedział co mam myślec :? , ale jednak wierze że z Modeną pokażemy co potrafimy i złapiemy choć trochę formy na kolejne mecze z Interem , Lazio i Parmą w Serie A żeby sie nie skompromitować w tych wlasnie spotkaniach !!! Mysle że wreszcie kilku kontuzjowanych powróci do składu i chyba Alex Del Piero ma wrócić na mecz z Lazio lub z Parmą więc juz prawie Lippi bedzie miał cały skład do dyspozycji !! 8) Mysle że można powalczyć o drugie miejsce w tabeli ponieważ Milan dzisiaj wygrał z Parmą i chyba nic nie przeszkodzi mu już w drodze do zdobycia Scudetto :?
!!!
Mam nadzieję że pod koniec sezonu Juventus pokaże na co go stać , zmobilizują się i zakończymy sezon na 2 miejscu z niewielką stratą do Milanu !! Na to licze i wierzę w to!!
!! Forza Juventus !!8)
Bedziemy podejmować u siebie Modenę !! Jeśli nie wygramy tego meczu to juz nie bedę wiedział co mam myślec :? , ale jednak wierze że z Modeną pokażemy co potrafimy i złapiemy choć trochę formy na kolejne mecze z Interem , Lazio i Parmą w Serie A żeby sie nie skompromitować w tych wlasnie spotkaniach !!! Mysle że wreszcie kilku kontuzjowanych powróci do składu i chyba Alex Del Piero ma wrócić na mecz z Lazio lub z Parmą więc juz prawie Lippi bedzie miał cały skład do dyspozycji !! 8) Mysle że można powalczyć o drugie miejsce w tabeli ponieważ Milan dzisiaj wygrał z Parmą i chyba nic nie przeszkodzi mu już w drodze do zdobycia Scudetto :?

Mam nadzieję że pod koniec sezonu Juventus pokaże na co go stać , zmobilizują się i zakończymy sezon na 2 miejscu z niewielką stratą do Milanu !! Na to licze i wierzę w to!!
!! Forza Juventus !!8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Teraz podrzucili nam łatwego przeciwnika, można powiedzieć :na trening".Mają okazje teraz sie zgrać po kontuzjach, więc licze szczerze na 3 pkt.(jak zawsze zresztą).Moim zdaniem nie będziemy mieli wielkich problemów i wygramy 2:0.
- Yari
- Juventino
MUSI być pogrom. Trzeba powtórzyć te reaktywacje jaka była po meczach z galatą , interem i lazio. Będzie co prawda bardzo trudno , bo modena potrafi sprawiać małe niespodzinaki . Licze na pewne 3-0 ( oby było więcej) , mniejszy wynik to będzie lekka niespodzianka , o remisie i porażce nawet nie móiwe bo tu już by był armageddon dla mnie. Harakiri murowane.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Taaaa, będziesz widział trening :roll: Chciałbym tak.Wicior pisze:Teraz podrzucili nam łatwego przeciwnika, można powiedzieć :na trening"
Pamiętacie tamten sezon? Do przerwy 0-0 z przewagą dla Modeny. Lecz geniuszem błysnął Nedved, 3 gola dorzucił Treze i skończyło się na 3-0 8)
Mimo wszystko z obecną kadrą, i formą nieczego nie możemy być pewni, a tym bardziej lekceważyć takich zespołów.
To najlepszy mecz na przełamanie czarnej passy. Liczy się tylko zwyciąstwo i takie napewno zobaczymy :twisted:
Jak powiedział Johnny777, jak nie z Modeną to z kim?

- fighter_juve
- Juventino
juve powinien ten mecz wygrac,jak chca jeszcze pomyslec o drugim miejscu.trzeba trzyma kciuki. FORZA JUVE !!!!! YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!!!!!
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Ten Mecz Juve powinno wygrać bez większych problemów.....ale w sumie to oni nie mają o co grać bo 3 miejsce będa mieli(przynajmniej) a mistrzostwa i tak nie zdobęda......
- Nedved_fan
- Juventino
Juve wygra 2-0. Taki jest mój typ. Mam przynajmniej taką nadzieje. Niw eim jak z tymi kontuzjami, ale mogliby jush wszyscy do zdrowia wrócić... :?
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"