Milan zainteresowany Davidsem

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 19:58

Agent Edgara Davidsa - Robert Geerlings potwierdził informację o zainteresowaniu Milanu holenderskim pomocnikiem. Mimo to, człowiek opiekujący się interesami zawodnika podkreśla, iż czarnoskóry rozgrywający najchętniej zostałby na Camp Nou.

„To prawda, że Milan myśli o Davidsie w kontekście następnego sezonu. Mogę również oznajmić, iż klub ten komunikował się już z nami w tej sprawie. Dla Edgara priorytetem wciąż pozostaje jednak Barcelona” – powiedział mediom Geerlings.

Zdaniem mediów, byłego piłkarza* Juventusu pozyskać próbują także Inter i AS Roma.

http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=18245

* - jak narazie to jeszcze nie jest byłym piłkarzem, tylko należy do Juve :wink: ...tylko że jest na wyporzyczeniu...

Kurde, najlepiej byłoby jakby wrócił, ale to wydsaje sie mało prawdopodobne. Alejak już nie będzie grał w Juve to niech tylko nie gra u największego rywala w Serie A :!: to jest światowej klasy zawodnik i Milan urósłby na sile gdyby Go kupił. Może zostać w Barsie, ale niech nie przechodzi do rywali z ligi włoskiej :(

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 20:05

Masz racje Kouba napewno by wzmocnił Milan i kazdy inny włoski klub.Ja mysle ze popełnilismy wielki błąd oddajac tego zawodnika ale trudno tak postanowił nasz Lippi

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 20:07

tak !!! Davids teraz gra znakomicie w Barcelonie a zresztą w Juventusie także dobrze grał !! szkoda ze już nie wroci !! mysle ze nie przejdzie do żadnego z włoskich klubów ponieważ bardzo by to ich wzmocniło !!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 20:11

Jeżeli tam przejdzie to Juve nei ma żadnych szans też w następnym sezonei ......... :evil: Czy ty nei widzisz co sie dzieje rusz .... ze swego krzesełka wartego ogromne pieniadze w biurze gdzie wszystko jest warte miliony złotych i zmień oblicze tehj druzyny na pewno masz środki a jeśli nei umiesz tego zrobić to złoż wypowiedzenie to lepsze niżnic nie robić :evil:

Zawsze Wierni ! ! !
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 20:16

Milan pare lat temu popełnił straszny błąd oddając nam Davidsa. Teraz my nie możemy popełnić tego samego błędu i oddać go z powrotem do Milanu. Zresztą już na ławie u nich siedzą Rui Costa, Serginho, Ambrosini. Wątpie by chcieli sprowadzać kolejnego pomocnika. Juventus powinien dołożyć wszelkich starań by Davids w przyszłym sezonie dalej reprezentował biało-czarne barwy.

I need a girl that I can train.
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 21:23

według mnie ten transfer jest niemożliwy, ponieważ davids odszedł od juventusu do barcelony, a tam czuję się świetni, i wyrażał to już podczas nie jednego wywiadu. Davids bedzie chciał zostać w barcelonie i tak pewnie się stanie. Do juve napewno on nie wróci, a barca jest teraz jego klubem, a nikt mu tego szczęscia w tym klubie nie zabierze. Natomiast nie sadze żeby czuł się dobrze w milanie, choć napewno miałby sie z kim porozumiec w drużynie. Bo tam gra sedorf a to jest jego kolega z reprezentacji. Ale mimo to wierze i jest ogromnie przekonany że zostanie w barcelonie bo do juve nie chce on już wracać :cry:

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 21:34

Ile ja bym dał, aby zobaczyc Davidsa w biało-czarnym trykocie (oczywiscie nie w zadnym Udinesse czy Newcastle :wink: ) Licze jeszcze na to, choc wiem, ze szanse są znikome...

A co do jego transferu do Milanu...Davids juz raz wylądował w druzynie z Mediolanu i chyba drugi raz tego błedu nie popełni :lol:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 22:07

Bardzo chcialbym zeby Edgar wrocil lecz wiem ze jest to raczej niemozliwe poniewaz on nie chcialby powrocic do nas.W tym momencie kiedy Juve nie gra dobrze walecznosc Davidsa przydalaby sie nam.Lippi nieslusznie z niego zrezygnowal dajac szanse Appiahowi!!!Edgar jest lepszy i ogromny bledem bylo oddanie go a gdyby przeszedl do Milanu to bylaby mogila!!!

p.s. na Lech sport moim zdaniem same ploty sa!!! :? :? :?
Ostatnio zmieniony 20 marca 2004, 23:31 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 22:27

Eee...tam... Do Włoch to już Edgar nie wróci (chyba to mówił w jakimś wywiadzie) - zostanie w Barcy i tyle - tym bardziej do Milanu nie powinien wracać- już raz z niego zrezygnowali :?

Hincha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 22:36

Andrewtbg pisze:według mnie ten transfer jest niemożliwy, ponieważ davids odszedł od juventusu do barcelony, a tam czuję się świetni, i wyrażał to już podczas nie jednego wywiadu. Davids bedzie chciał zostać w barcelonie i tak pewnie się stanie (...)
Bardzo bym chciala aby Edgar zostal w Barcelonie na kolejny sezon i rowniez on wielokrotnie potwierdzal swoja chec kontynuowania gry dla Barçy... ale problem tkwi gdzie indziej...jest natury finansowej. Podobno Milan zaoferowal mu roczne wynagrodzenie w wysokosci 3,8 mln EURO, a Barcelona nie zaoferuje mu wyzszego, nawet nie wyrowna tej propozycji, bo jest to sprzeczne z nowa polityka finansowa wedle ktorej, zaden pilkarz nie zasluguje na zarobki wyzsze niz Ronaldinho i zaden nie bedzie w Barcelonie zarabial wiecej od Brazylijczyka (3,2 mln). Jezeli Edgar wiec chce zostac, to bedzie musial przestac myslec o kontrakcie podobnym do tego ktoory zaoferowal mu Milan. Czesto w wywiadach dla hiszpanskich mediow Davids podkresla swoje przywiazanie do Juve i to ile dla niego znaczyl ten klub. Licze na to, ze jego sympatia i zauroczenia Katalonia, a takze przywiazanie do turynskiego klubu sprawi, iz nie bedzie chcial opuscic Barcelony, wzmocnic Milanu.....a tym samym posrednio oslabic
Juventus:/.

Ja Edgara nazywam 'malym talizmanem' i mam nadzieje, ze nie stracimy go, bo przynosi nam szczescie :)

Visca!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 23:13

Hincha pisze:
Andrewtbg pisze:według mnie ten transfer jest niemożliwy, ponieważ davids odszedł od juventusu do barcelony, a tam czuję się świetni, i wyrażał to już podczas nie jednego wywiadu. Davids bedzie chciał zostać w barcelonie i tak pewnie się stanie (...)
Bardzo bym chciala aby Edgar zostal w Barcelonie na kolejny sezon i rowniez on wielokrotnie potwierdzal swoja chec kontynuowania gry dla Barçy... ale problem tkwi gdzie indziej...jest natury finansowej. Podobno Milan zaoferowal mu roczne wynagrodzenie w wysokosci 3,8 mln EURO, a Barcelona nie zaoferuje mu wyzszego, nawet nie wyrowna tej propozycji, bo jest to sprzeczne z nowa polityka finansowa wedle ktorej, zaden pilkarz nie zasluguje na zarobki wyzsze niz Ronaldinho i zaden nie bedzie w Barcelonie zarabial wiecej od Brazylijczyka (3,2 mln). Jezeli Edgar wiec chce zostac, to bedzie musial przestac myslec o kontrakcie podobnym do tego ktoory zaoferowal mu Milan. Czesto w wywiadach dla hiszpanskich mediow Davids podkresla swoje przywiazanie do Juve i to ile dla niego znaczyl ten klub. Licze na to, ze jego sympatia i zauroczenia Katalonia, a takze przywiazanie do turynskiego klubu sprawi, iz nie bedzie chcial opuscic Barcelony, wzmocnic Milanu.....a tym samym posrednio oslabic
Juventus:/.

Ja Edgara nazywam 'malym talizmanem' i mam nadzieje, ze nie stracimy go, bo przynosi nam szczescie :)
Naprawde Edgar mowi o przywiazaniu do Juve :shock: Jak tak to super a slyszales badz czytales jakis wywiad w ktorym Davids tak mowi :D My tez jestesmy przywiazani do niego i chcemy zeby wrocil

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2004, 23:27

No chyba Davids nie zrobi nam tego i nie odejdzie do naszego największego rywala... nie chciałbym, żeby Edgar było postrzegany przez kibiców Juve jak Boniek... :?

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 13:18

JuveQL pisze:Ile ja bym dał, aby zobaczyc Davidsa w biało-czarnym trykocie (oczywiscie nie w zadnym Udinesse czy Newcastle :wink: ) Licze jeszcze na to, choc wiem, ze szanse są znikome...

A co do jego transferu do Milanu...Davids juz raz wylądował w druzynie z Mediolanu i chyba drugi raz tego błedu nie popełni :lol:
Zgadzam się.
Naprawdę coraz bardziej odczuwalna jest strata Davidsa :( To jest wielki piłkarz i nigdy sie nie pogodzę z tym, że tak łatwo się go pozbylismy :( Mimo, że są to złudna nadzieje, to mam iskierkę nadziei, że działacze JUVE po tym fatalnym sezonie, spróbują namówić Edgara do powrotu.

A co do jego przejścia. Do Milanu? Hehe, zwykła plota i tyle. Musiał by być piekielnie głupi, żeby 2 raz wejśc do bangna. W Milanie prawie sobie zmarnował karierę! Gdyby nie my, niewiem czy dziś cały Świat wiedziałby kto to Davids.

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 13:31

Barca kupuje teraz duzo zawodnikow..wiec na pewno zadnego nie sprzeda..nie oddadza DAVIDSA..przynajmniej bez walki..on sam mowi ze chetnie zostanie w Barcelonii tak sie stanie..wg mniebardziej prawdopodobne jest przejscie do Milanu niz powrot na Delle Alpi niestety...przynajmniej dopóki Lippi jest trenerem...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 18:48

Davids zostanie w Barsie i dobrze. Wie że jakby przeszedł do Milanu, to by dużo stracił w oczach kibiców Juve...

ODPOWIEDZ