Udinese 0-0 Juventus
- kouba
- Qualità Juventino
mecz ten jest juz praktycznie za 48 godzin, więc pora aby napisać o nim. Własciwie to szanse na scudetto są jeszcze ale chyba 1 %-towe
jest szansa na II miejsce w lidze, bo Lazio gra w tej kolejce z Romą i licze na wygraną Lazio
(choć w derbach to wszystko jest możliwe)
Boje sie tego meczu, bo w pierwszym spotkaniu tych drużyn, choć było 4-1, to gra nie odzwierciedlała tego wyniku. Gra była wyrównana, tylko poprostu mieliśmy szczęsliwą końcówke
Ja jednak stawiam na tradycyjne 1-0 (oczywiscie do Juve
)
Boje sie tego meczu, bo w pierwszym spotkaniu tych drużyn, choć było 4-1, to gra nie odzwierciedlała tego wyniku. Gra była wyrównana, tylko poprostu mieliśmy szczęsliwą końcówke
- KowalFromStolica
- Juventino
Juve zostało już tylko walczyć o 2 miejsce by nie musieć kwalifikować się do LM. Wydaje mi się że z Udine będzie 2:0 dla Juve i Roma zremisuje z Lazio... Mam nadzieję że Lippi będzie mógł już dysponować większą kadrą niż na mecz z Lazio.FORZ JUVE!!
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Bądzmy optymistami będzie 2-0 dla Juve.
Trzeba wierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzeba wierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I Love Queen and Sting!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niestety po naszych ostanich niepowodzeniach, trudno jest w tym spotkaniu upatrywać korzystny rezultat :? Nasza gra jest wręcz fatalna a forma dalekooo odbiega od opytalnej... Do tego dochodzi jeszcze teren, jak wiemy Udinese to rywal, który nam nie leży a juzwogóle na ich bosiku..z którego mam jednak miłe wspomniena (5 maj. 2002! :twisted: ) Ale i też złe (Kontuzja Del Piero).
Jak widać Lippi chwyta się już przysłowiowej brzytwy, wystawiając w każdym meczu jakiegoś zawodnika z Primavery, jednak, żeden nie potrafi jak dotąd wykorzystać tej szansy...
Patrząc na nasżą obecną formę i kłopoty kadrowe uważam , że w tym meczu dojdzie do podizału pkt. Wierże całym sercem w JUVE, jednak są rzeczy, których na dzień dzisiejszy nasz klub nie potrafi zrobić...i właśnie wydaje mi się, że nie wygramy...
Jak widać Lippi chwyta się już przysłowiowej brzytwy, wystawiając w każdym meczu jakiegoś zawodnika z Primavery, jednak, żeden nie potrafi jak dotąd wykorzystać tej szansy...
Patrząc na nasżą obecną formę i kłopoty kadrowe uważam , że w tym meczu dojdzie do podizału pkt. Wierże całym sercem w JUVE, jednak są rzeczy, których na dzień dzisiejszy nasz klub nie potrafi zrobić...i właśnie wydaje mi się, że nie wygramy...

- JUVEFANE_10
- Juventino
ja stawiam na 2-0 dla juve myslę że po porażce z lazio wezną się za siebie i pokonają udinese
JESTEM OSZUSTEM
- Lypsky
- Juventino
Moze wreszcie wygramy!!!Juz od ponad tygodnia nie wygralismy ani jednego meczu :shock: ba nawet nie zremisowalismy :shock: Ale teraz stawiam po ciezkim meczu wymeczone 1:0 dla nas rzecz jasna
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Wojtom
- Juventino
moim zdaniem nie mają innego wyjscia jak wygrać !! jesli zagrają tak jak z Lazio w pierwszej połowie to jestem pewny ze mozemy być pewni wygranej !! mam nadzieje ze przynajmniej pokonamy Romę w walce o wicemistrza Włoch i to wlasnie Juventus bedzie na 2 miejscu pod koniec sezonu !! ( jesli nie na 1 oczywiście 8) ) Musimy wygrać !! FORZA JUVENTUS !!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.