Lippi

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

czy Lippi powinien odejść???

Czas głosowania minął 17 marca 2004, 14:15

tak
4
9%
nie
35
78%
powinien odeść po zakończeniu sezonu
6
13%

Liczba głosów: 45
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 14:15

Jak myślicie czy Marcelo Lippi odejdzie po tym sezonie??wszyscy chyba pamiętamy jego słowa po finale zeszlorocznej ligi mistrzow z Milanem, że jeśli w tym roku JUVE nie zdobedzie mistrzostwa to on rozstanie sie z druzyna Bianconerich...a dzis czytałem jego wypowiedz i powiedzial, ze na triumf w LM trzeba poczekac do nastepnego roku...te słowa troche podniosły mnie na duchu i dalej mam nadzieje ze Lippi nie rozstanie sie z JUVE przez najblizsze kilka sezonów...bez niego to juz nie byłoby to samo..i mysle ze tylko on moze wyciagnac JUVE z tego dołka w ktorym niewatpliwie JUVE sie znajduje...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 14:23

Ja szczerze mówiąc nie mam zdania na ten temamt , bo nie znam przyczyn złej postawy Juve w tym sezonie, nie wiem czy to wina Lippiego, plagi kontuzji, czy może złej polityki transferowej Moggiego.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Bosssssss

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 14:37

Ja osobiście uważam,że czas na zmianę i zagłosowałem na "TAK".Taka JEST MOJA OPINIA,każdy ma swoje zdanie.Zresztą Lippi i tak odejdzie bo Juve chyba mistrzostwa nie zdobędzie. :cry:

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 14:41

Ja uwazam że Lippi powinien zostac jeszcze rok, każda druzyna ma prawo do słabszego sezony i trzeba zobaczyc czy w następnym sezonie szystko sie nie odwóci.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 14:46

Ja uważam, że Lippi nie powinien odchodzić, gdyż jest wielkim trenerem i myśle, że jeszcze pokaże na co go stać... :) (przynajmiej mam taką nadzieje)

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 15:31

myśle, ze to taki moment, że jakby ktos mocno 'naciskał' na zmiane trenera i byłoby kilku chetnych to do takiej zmiany by doszło :? Ja zagłosowałem na 'nie', ponieważ Lippi zna bardzo dobrze Juventus. Kto by mógł przejac teraz posade trenerską :?: Ale ludzie, przeciez nie ma co panikować. Inne drużyny gorzej sie prezentują. Juve liczy sie zawsze i praktycznie do końca. Nic sie nie stało, nie możemy byc ciągle najlepsi...

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 15:40

Ja chciałbym aby Lippi pozostał w Juventusie jeszcze długi czas. Facet zna się na rzeczy, zna bardzo dobrze zawodników, Serie A i LM mu nie obca. Zła postawa drużyny to nie jego wina. Przyczyną złych wyników, są piłkarze i kontuzje... Gdyby nie nasza obrona (w największym stopniu, ale nie zaprzeczam że atak i pomoc sa idealne) to połowa meczy zakończyła by się innym wynikiem. Lippi i jego rozwiązania taktyczne są w porządku, szkoda tylko że czasem zawodnicy ich nie przestrzegają. Kontuzje odegrały też kluczową role w złej postawie. Nasi czołowi zawodnicy cały czas doznają kontuzji i Lippi ma problem z dobieraniem składu (14 osobowa kadra na mecz z Deportivo). Lippi ma zostać, jeżeli dostanie dobrych piłakrzy, Juventus będzie odnosił sukcesy tak jak dawniej!

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 15:41

Ja lubie Lippiego ale niewiem czy on moze cos jeszcze wskrzesic w zawodnikach Juve :? On powinien bardziej reagowac na fatalna gre Juve. Nie tylko chodzi mi o wypowiedzi ale i podczas meczu powinien reagowac na to co sie dzieje na boisku.
Mysle ze po tym sezonie jak nic nie wygramy ( i chyba tak bedzie ) to sie poda do dymisji. Bedzie mi go zal ale chyba tak bedzie najlepiej.

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 16:04

Ja uważam, że nie ma co od razu pozbywać sie Lippiego. Według mnie to jeden z najlepszych trenerów na świecie. Nie zawsze można być na topie. Oczywiście po ostatnim bardzo dobrym sezonie nadzieje zostały zwiekszone. Trzeba jednak pamiątać, iż to Lippi wyciągnął Juve z kryzysu, kiedy zajeliśmy bodajże 6 miejsce w Serie A. Bardziej uważam, iz to Moggi powinien rozejrzec sie za nowymi zawodnikami i bezwzłocznie sprowadzic ich do Juve.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 16:06

Nieeeeeeee jeszcze jedno podejscie do LM jeśli nic nie zdziała to papa 8)

Zawsze Wierni ! ! !
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 16:36

wg mnie Lippi powinien zostać nie ma on w tym sezonie zbyt dużego wyboru kogo wystawić w 1 składzie ciągłe kontuzje albo czyjaś beznadziejna forma

Obrazek
Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 16:45

Ja jestem nat tak ale tyko w tedy gdyby Lippi mial obiec funkcje selekcjonera Wloch ale w innym przypadku to wole zeby zostal

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 17:02

Ja doceniam Lippiego za to co dla nas zrobil ale moim zdaniem pora na jakas zmiane w druzynie bo moze Lippi juz nie wie co ma im powiedziec

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Wadzgi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 17:09

Wiec tak no nie mozna za wszytko obarczac Lipiego, bo plaga kontuzji robi swoje i z tego co zostalo to nawet Lippi Fergusoon i Capello razem wzieci nic nie zrobia :////

Waca
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 18:09

Ze Juve przegrało kilka razy to nie znaczy że Lippi musi odejść!!!!!On dużo robił dla tego klubu i należy mu się ta posada......

ODPOWIEDZ