Lippi
- nookie
- Juventino
Jak myślicie czy Marcelo Lippi odejdzie po tym sezonie??wszyscy chyba pamiętamy jego słowa po finale zeszlorocznej ligi mistrzow z Milanem, że jeśli w tym roku JUVE nie zdobedzie mistrzostwa to on rozstanie sie z druzyna Bianconerich...a dzis czytałem jego wypowiedz i powiedzial, ze na triumf w LM trzeba poczekac do nastepnego roku...te słowa troche podniosły mnie na duchu i dalej mam nadzieje ze Lippi nie rozstanie sie z JUVE przez najblizsze kilka sezonów...bez niego to juz nie byłoby to samo..i mysle ze tylko on moze wyciagnac JUVE z tego dołka w ktorym niewatpliwie JUVE sie znajduje...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja szczerze mówiąc nie mam zdania na ten temamt , bo nie znam przyczyn złej postawy Juve w tym sezonie, nie wiem czy to wina Lippiego, plagi kontuzji, czy może złej polityki transferowej Moggiego.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juvek
- Juventino
Ja uwazam że Lippi powinien zostac jeszcze rok, każda druzyna ma prawo do słabszego sezony i trzeba zobaczyc czy w następnym sezonie szystko sie nie odwóci.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- kouba
- Qualità Juventino
myśle, ze to taki moment, że jakby ktos mocno 'naciskał' na zmiane trenera i byłoby kilku chetnych to do takiej zmiany by doszło :? Ja zagłosowałem na 'nie', ponieważ Lippi zna bardzo dobrze Juventus. Kto by mógł przejac teraz posade trenerską
Ale ludzie, przeciez nie ma co panikować. Inne drużyny gorzej sie prezentują. Juve liczy sie zawsze i praktycznie do końca. Nic sie nie stało, nie możemy byc ciągle najlepsi...

- bblackk
- Juventino
Ja chciałbym aby Lippi pozostał w Juventusie jeszcze długi czas. Facet zna się na rzeczy, zna bardzo dobrze zawodników, Serie A i LM mu nie obca. Zła postawa drużyny to nie jego wina. Przyczyną złych wyników, są piłkarze i kontuzje... Gdyby nie nasza obrona (w największym stopniu, ale nie zaprzeczam że atak i pomoc sa idealne) to połowa meczy zakończyła by się innym wynikiem. Lippi i jego rozwiązania taktyczne są w porządku, szkoda tylko że czasem zawodnicy ich nie przestrzegają. Kontuzje odegrały też kluczową role w złej postawie. Nasi czołowi zawodnicy cały czas doznają kontuzji i Lippi ma problem z dobieraniem składu (14 osobowa kadra na mecz z Deportivo). Lippi ma zostać, jeżeli dostanie dobrych piłakrzy, Juventus będzie odnosił sukcesy tak jak dawniej!
- DamKam
- Juventino
Ja lubie Lippiego ale niewiem czy on moze cos jeszcze wskrzesic w zawodnikach Juve :? On powinien bardziej reagowac na fatalna gre Juve. Nie tylko chodzi mi o wypowiedzi ale i podczas meczu powinien reagowac na to co sie dzieje na boisku.
Mysle ze po tym sezonie jak nic nie wygramy ( i chyba tak bedzie ) to sie poda do dymisji. Bedzie mi go zal ale chyba tak bedzie najlepiej.
Mysle ze po tym sezonie jak nic nie wygramy ( i chyba tak bedzie ) to sie poda do dymisji. Bedzie mi go zal ale chyba tak bedzie najlepiej.
- darel
- Juventino
Ja uważam, że nie ma co od razu pozbywać sie Lippiego. Według mnie to jeden z najlepszych trenerów na świecie. Nie zawsze można być na topie. Oczywiście po ostatnim bardzo dobrym sezonie nadzieje zostały zwiekszone. Trzeba jednak pamiątać, iż to Lippi wyciągnął Juve z kryzysu, kiedy zajeliśmy bodajże 6 miejsce w Serie A. Bardziej uważam, iz to Moggi powinien rozejrzec sie za nowymi zawodnikami i bezwzłocznie sprowadzic ich do Juve.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Molek big fun juve
- Juventino
Ja doceniam Lippiego za to co dla nas zrobil ale moim zdaniem pora na jakas zmiane w druzynie bo moze Lippi juz nie wie co ma im powiedziec
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Przemyś(L)ak
- Juventino
Ze Juve przegrało kilka razy to nie znaczy że Lippi musi odejść!!!!!On dużo robił dla tego klubu i należy mu się ta posada......