Siła ataku w meczu z Milanem.
- Chris
- Juventino
No właśnie. Kontuzjowany jest Treze i Del Piero(pewnie nie zagra z Milanem). Na urazy narzekaja też inni ofensywni gracze Starej Damy jak Maresca i Zambrotta. Moim zdaniem cała nadzieja w trzech rzeczach:
1.Gracze Juve powinni byc podrażnieni klęską w dwumeczu z Deportivo. Może sprawi to że zagrają z dużym zaangażowaniem i poświęceniem.
2.Buffon. Z pewnością będzie miał dużo roboty i musi wspiąć się na szczyty swoich umiejętności, tak jak czynił to w poprzednim sezonie.
3.Nedved i Miccoli. Moim zdaniem ci dwaj piłkarze zadecydują o sile ataku Bianconerrich. Oczywiście bramkę lub brmaki może zdobyć np. Di Vaio, ale to chyba Pavel oraz Fabrizio są kreatywniejszymi zawodnikami. Pod nieobecność Alexa Miccoli powinien dać z siebie wszystko. Udowadniał wielokrotnie że ma wielki talent, nie zabłysnął jeszcze jednak w żadnym ważnym meczu. Chyba najwyższa na to pora. Ja wierzę w naszego młodego gracza.
1.Gracze Juve powinni byc podrażnieni klęską w dwumeczu z Deportivo. Może sprawi to że zagrają z dużym zaangażowaniem i poświęceniem.
2.Buffon. Z pewnością będzie miał dużo roboty i musi wspiąć się na szczyty swoich umiejętności, tak jak czynił to w poprzednim sezonie.
3.Nedved i Miccoli. Moim zdaniem ci dwaj piłkarze zadecydują o sile ataku Bianconerrich. Oczywiście bramkę lub brmaki może zdobyć np. Di Vaio, ale to chyba Pavel oraz Fabrizio są kreatywniejszymi zawodnikami. Pod nieobecność Alexa Miccoli powinien dać z siebie wszystko. Udowadniał wielokrotnie że ma wielki talent, nie zabłysnął jeszcze jednak w żadnym ważnym meczu. Chyba najwyższa na to pora. Ja wierzę w naszego młodego gracza.
Juve per sempre!!!
- Wojtom
- Juventino
jesli Alex Del Piero i David Trezeguet nie zagrają z Milanem to możemy sobie pomarzyć o wygranej........nie chce nikogo obrażac ale jak było widać w meczu z Deportivo Di Vaio nie jest juz w dobrej formie .... tyle sutyacji a zresztą Miccoli to samo ! FORZA JUVENTUS
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Fighterinho
- Juventino
Miccoli i DJ Vaio czasami mogą błysnąc geniuszem lecz najgorsze jest to że Milan ma szerkoą kadrę!
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- hania
- Juventino
Jaka siłe??Jedyne co Juve moze teraz zrobic to sie nie upokorzyc. Bez ALexa nic nie zrobia, skoro nawet znim nie umieli wykrzystac jego dobrej gry. Zastanawiam sie do ilu przegrają.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Slim
- Juventino
Twoja postawa coraz bardziej mnie wku**** Chyba nie jestes brawdziwa kibicka JUVE..... To co teraz odstawiasz w postach jest zalosne!! SWIAT SIE NIE ZAWALIL!! Zamiast sie zastnawiac nad przegrana nalezy liczyc na WYGRANA i wierzyc w nia! Nie mowie ze bedzie latwo ale JVUE SIE NIGDY NIE PODDAJE co mozna bylo zobaczyc w meczu z Brescia!hania pisze: Jaka siłe??Jedyne co Juve moze teraz zrobic to sie nie upokorzyc. Bez ALexa nic nie zrobia, skoro nawet znim nie umieli wykrzystac jego dobrej gry. Zastanawiam sie do ilu przegrają.
Jesli uwazasz ze Juventus jest skonczony to lepiej wiesz zmien sobie klub na Real bo oni przeciez zawsze wygrywaja.... Kur** jak mnie nosi jak widze takie wypowiedzi!!!!!!! Powinnas isc do kosciola i wyspowiadac sie ksiedzu za te grzechy ktore tutaj wypisujesz...
JUVENTUS PER SEMPRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wojtom11 pisze: jesli Alex Del Piero i David Trezeguet nie zagrają z Milanem to możemy sobie pomarzyć o wygranej........nie chce nikogo obrażac ale jak było widać w meczu z Deportivo Di Vaio nie jest juz w dobrej formie .... tyle sutyacji a zresztą Miccoli to samo ! FORZA JUVENTUS
A Ciebie to tez nalezy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>** w leb zebys przestal sie mazac!! Jak tak mozesz mowic! Mimo wszystko nalezy wierzyc!! Moze nie za dobrze dzieje sie w Juve ale wierze w niuch zawsze! i wierzyc powinien kazdy kibic!! Mimo wszystko!!!!
co do Di Vaio to on nie jest w slabej formie jest w dobrej tylko SPALONE lapie.... chociaz wczoraj 3 nie powinno byc...
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
W sytuacji obecnej formy i kleski kontuzji niestety nie widze szans na Scudetto. Mimo, ze bardzo bym tego chcial...
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
E tam! przegrali z Deportivo wygrają z Milanem (zresztą zawsze dobrze grają z Milanem, chociaż czasami mają pecha jak chociażby w zeszłym sezonie przegrali po dobrej grze 2-1, albo w tym sezonie po też dobrej grze zremisowali 1-1, tylko żeby Dida sie zesral bo w tedy bedzie trudno!!) Pewnie znowu wybiegnie Chiumento i kto wie może nawet strzeli bramę!!!!!! ale by było!!!! Tak czy siak ja obstawiam na 1-0 dla Juve. A jeżeli Juve tego nie wygra to z remisu też się będę cieszył bo każdy wie w jakiej formie jest Milan a w jakiej Juve. Natomiast jeżeli by (oby nie) Juve przegrał, no to co? no to trudno! za rok będzie lepiej.
JUVE DO BOJU!!! POKAŻ MILANOWI ŻE MOŻE CI BUTY CZYŚCIĆ!!!!!
JUVE DO BOJU!!! POKAŻ MILANOWI ŻE MOŻE CI BUTY CZYŚCIĆ!!!!!
<Juventus Semper Fidelis>
- bociu
- Juventino
No nie no jest fatalnie nie dosc ze JUVE odpadlo z LM to jeszcze tyle kontuzji. Obrona jest tak dziurawa jak buty mojej babci. Az szkoda gadac. Ujujuju. Nie wiem sadze ze juz po sezonie!!! No ale niech sie postaraja z Milanem.
- juvek
- Juventino
W ataku trzeba wystawić Micolego i Di Vaio(tego drugiego to tylko z przymusu) lub kogoś z Primavery, lub jednego Micolego i troche cofnąc zała drużyne licząc na 1-0
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Ja nie mam zielonego pojęcia kto będzie strzelać bramki Milanowi.Di Vaio?????Miccoli??????Jakiś inny gracz????Nie wiem!!!!Juventus ma poprostu pecha!!!!!!

- Lypsky
- Juventino
Ty sie upokarzasz piszac takie glupoty.Prawdziwy kibic jest z druzyna na dobre na dobre i na zle!!!Podobno Alex ma nie grac 6 tyg.Kumpel mi dzisiaj mowil ze wyczytal to w necie.atak Miccoli Di Vaio nie jest najlepszy ale moga strzelic bramki Milanowi!!!Podobala mi sie wypowiedz Thurama ze Depo awansowalo zasluzenie a Juve nie robilo nic a Lippi tlumaczy sie ze wszystko nie ukladalo sie po mysli Juve!!!Mozecie to przeczytac na http://www.juventus.90minut.com/hania pisze:Jaka siłe??Jedyne co Juve moze teraz zrobic to sie nie upokorzyc. Bez ALexa nic nie zrobia, skoro nawet znim nie umieli wykrzystac jego dobrej gry. Zastanawiam sie do ilu przegrają.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady