Manchester-Porto 1:1. Porto gra dalej :)
- Pavciooo
- Juventino

Wczoraj (9.03.2004) Porto zremisowało z Manchesterem na wyjeździe, dzięki czemu przeszli dalej, do ćwierćfinału Ligi Mistrzów. Dla mnie najlepiej w drużynie Porto grał w tym meczu Baia. Ta stracona bramka to przez obrońców, a nie przez niego. Dobrze wychodził do akcji i nie popełniał błędów. Na samym końcu umiejętnościami błysnął McCarthy. Rzut wolny i prawie identycznie strzelona bramka jak MU strzeliło Porto w pierwszym meczu na 0:1- Strzał, bramkarz odbija, brak asekuracji obrońców, podbiega zawodnik i gol!!! I to co dla mnie najważniejsze w tym meczu: POTWIERDZIŁO SIĘ MOJE PRZEKONANIE, ŻE VAN NISTERLOY NIE JEST TAKIM DOBRYM NAPASTNIKIEM!!! Jest według mnie najbardziej przecenianym zawodnikiem.
- Szymeq
- Juventino

Nio niespodzianek nie zabrakło......
Juve i Manutd muszą spocząć
wielka szkoda dwie tak dobre drużyny i musiały odpaść
Bardzo podobał mi sie mecz porto mimo że przegrywali wiedzileli że dogrywka jest nieunikniona to walczyli to 90 minuty.
Z ten wyczyn ich podziwiam
Juve i Manutd muszą spocząć
wielka szkoda dwie tak dobre drużyny i musiały odpaść
Bardzo podobał mi sie mecz porto mimo że przegrywali wiedzileli że dogrywka jest nieunikniona to walczyli to 90 minuty.
Z ten wyczyn ich podziwiam
KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
- Fighterinho
- Juventino

mnie najbardziej podobał się ten na lewej stronie w Porto Carlos Alberto koleś wymiata! Juve musi się o niego starać
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Chris
- Juventino

Wielkie brawa dla Porto, z drugiej strony sędzia wydatnie im pomógł w tym awansie(nie uznając 2 gola dla ManU). Myślę jednak że Porto nie jest w stanie zwojować niczego więcej, no chyba że trafią na Lyon.
Juve per sempre!!!
- KowalFromStolica
- Juventino

Porażka Man.U. to jedyna pozytywna wiadomość dnia wczorajszego. Oby dziś odpadł Real,Milan i Arsenal
Byłoby ciekawie a LM wygrałaby Sparta :-D
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

Widzieliscie miny kibicow MU po tym golu
Prawie takie same jak moja po pierwszej polowie Juve-Depor
Fajnie, ze odpadli, bo ich nie lubie. Zaluje, ze nie zobacze juz w tym sezonie Giggsa i van Nistelrooya w akcji...
Prawie takie same jak moja po pierwszej polowie Juve-Depor
Fajnie, ze odpadli, bo ich nie lubie. Zaluje, ze nie zobacze juz w tym sezonie Giggsa i van Nistelrooya w akcji...
- kouba
- Qualità Juventino

oj nie....Ruud jest znakomitym napastnikiem, mimo ze w meczach z Porto sie nie popisał to jednak trzeba Go uszanować. W głębi serc chcielibyśmy mieć takiego zawodnika, który by strzelal bramki na zawołanie.Pavciooo pisze:(van nisterlooy)Jest według mnie najbardziej przecenianym zawodnikiem.
A dla mnie nie moze być pocieszenie to, że MU też odpadło (jak i Juve) nie mozemy porównywac sie do innych klubów w takich sytuacjach. Pamietam jak Polacy podobnie mówili na MŚ, ze odpadli, ale Francja też odpadła :? Co to za argument
Dobra......LM niech wygra lepszy. Deportivo (oraz Porto) okazały sie lepsze w tych dwumeczach, mimo, ze piłkarsko nie są lepsi. Ale własnie na tym polega piłka nożna :!: FORZA JUVE