Juventus 0:1 Deportivo (LM)
- kouba
- Qualità Juventino
Juventus przegrał swój rewanżowu mecz 1/8 finału LM i pożegnał sie z tymi rozgrywkami 
Bramke strzelił juz w 12 minucie Walter Pandiani, bramka ta zadecydowała chyba o wszystkim, poniewaz w takiej sytuacji Juve potrzebowało aż 3 bramke do awansu.
No cóz z LM koniec przygody, ale to nie znaczy, ze nie zdobedziemy scudetto i PW. Teraz liczy sie tylko jeden mecz....z Milanem. Nie ma innego wyjścia niż tylko wygrana.
P.S dajcie mi 'tamten' Juventus. Ten z poprzedniego roku

Bramke strzelił juz w 12 minucie Walter Pandiani, bramka ta zadecydowała chyba o wszystkim, poniewaz w takiej sytuacji Juve potrzebowało aż 3 bramke do awansu.
No cóz z LM koniec przygody, ale to nie znaczy, ze nie zdobedziemy scudetto i PW. Teraz liczy sie tylko jeden mecz....z Milanem. Nie ma innego wyjścia niż tylko wygrana.
P.S dajcie mi 'tamten' Juventus. Ten z poprzedniego roku

- Cross
- Juventino
No niestety już po LM ,ale wg mnie nie ma co się załamywac .Dalej jestem z drużyną i wg m,nie dobrze jeśliby nic nie wygrali bo to ich może wkurzyć ,dać do myślenia i rozbudzić apetyty .A wg mnie LM przegraliśmy w zeszłym roku ,bo wtedy mieliśmy największe szanse na wygranie ,ale .. jest jak jest. Trudno.Mam nadzieję ,że z milanem wygrają ,a potem z Lazio.FORZA JUVE !!!
- Notch
- Juventino
No trudno. Man U tez nie awansowal, czyli moge sie w szkole pokazac ^^
Ale nie rozumiem jak to sie dzieje ze druzyna ktora w zeszlym sezowie wygrywa prawie wszystko, po stracie jednego zawodnika nie moze sie odnalesc. Watpie by pokonali Milan.
Do zobaczenia za rok. Mimo wszystko licze na mistrza
Ale nie rozumiem jak to sie dzieje ze druzyna ktora w zeszlym sezowie wygrywa prawie wszystko, po stracie jednego zawodnika nie moze sie odnalesc. Watpie by pokonali Milan.
Do zobaczenia za rok. Mimo wszystko licze na mistrza
Ostatnio zmieniony 09 marca 2004, 22:43 przez Notch, łącznie zmieniany 1 raz.
No baastahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
- KwiAtek
- Juventino
Ehh.. tragedia
Nawet odpadniecie Manchesteru nie poprawilo mi humoru
Cholera, tak liczylem na Lige Mistrzow w tym sezonie, koniec marzen, moze za rok..
Nawet odpadniecie Manchesteru nie poprawilo mi humoru
Cholera, tak liczylem na Lige Mistrzow w tym sezonie, koniec marzen, moze za rok..

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- BIANCONERI
- Juventino
Takie jest niestety życie kibica..raz jest dobrze,a raz źle.Ten sezon jest niestety słaby w wykonaniu Juventusu,a dzisiejszy mecz tylko to potwierdził.Pozostaje nam walka o jak najwyższa lokate w lidze(choć nie wierze,że w takiej dyspozycji prześcigniemy świetny Milan i Rome) i mało preztirzowy Puchar Włoch..
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Kamil de Lellias
- Juventino
Szkoda, ale bylo minelo... Gramy dalej teraz w Serie A wazny mecz z Milanem. Moze to nawet lepiej ze odpadamy teraz, bo w polfinale zal bylby jeszcze wiekszy. Forza Juve !!!!
Pamietam jak pare lat temu Lippi po sukcesach Juve nie chcial transferow bo mowil ze: ,, zwycieskiego skladu sie nie zmienia" No coz po tym sezonie chyba przyda sie troche swiezosci. Bedzie dobrze. Jestesmy z Wami!!!
Pamietam jak pare lat temu Lippi po sukcesach Juve nie chcial transferow bo mowil ze: ,, zwycieskiego skladu sie nie zmienia" No coz po tym sezonie chyba przyda sie troche swiezosci. Bedzie dobrze. Jestesmy z Wami!!!
Ostatnio zmieniony 09 marca 2004, 22:46 przez Kamil de Lellias, łącznie zmieniany 1 raz.
- DANDI
- Juventino
Bardzo dobrze ze odpadli może wreszcie wezmą sie za transfery!!!Nie oszukujmy sie Obrona juve ma średnia prawie 34lata!!! i pomoc tez nie jest najlepsza.Mam nadzieje e to podzniałą na nich jak zimny prysznic
- Juverulez!
- Juventino
- Kiss
- Juventino
Z taka forma pilkarzy a przede wszystkim trenera nie bylo szans na awans:( Jak mozna kazac druzynie grac dlugie pilki na beznadziejnego Di Vaio z druzyna ktora sie broni ? Slabiutka forma Nedveda przekonuje mnie do oddania tego zawodnika za duza kase ale po co skoro Moggi nic z ta kasa nie robi..Brak srodka pola -poprostu jedna wielka dziura..Czy Lippi nie pomyslal o tym ze aby wygrac z technicznie grajaca druzyna trzeba dobrze rozgrywac pilke w srodku pola ? Nasi pilkarze sprawiali wrazenie jakby nie wiedzieli gdzie powinni grac. Dodam jeszcze ze naprawde trzeba nie miec jaj zeby nie zaatakowac cala druzyna gdy trzeba strzelic 3 bramki..
- MoreLL_FTL
- Juventino
No cóż... nie ma sie co załamywać wprawdzie juz po LM ale mamy jeszcze do wygrania Mistrzowstwo i PW czyli "wszystko" przed nami... Forza Juve!Damy radę Milanowi!... a i jak tu już wspomniano w szkole można się pokazać bo odpadł Manchester Utd.
Pozdrawiam

- Chris
- Juventino
oczywiście trzeba się teraz skupić na lidze o raz Pucharze Włoch ale moim zdaniem dzisiejszy mecz udowodnił iż na następny sezon trzeba poczynić kilka znaczących transferów. Trzeba też powiedzieć że kontuzje trochę sprzysięgły się przeciwko nam.
Juve per sempre!!!
- Yari
- Juventino
Zdruzgotany , załamany , zrospaczony , to tlyko kilka odczuć jakie mam teraz. Do tego doszła kontuzja Del Piero. Jak mogli przegrać????? To WSTYD. Nie moge w to uwierzyć , musze to zobaczyć na skrótach bo nie moge.
To już nie jest cios. To seria z jak z niemieckiego MG 42. Przynajmniej jeden pocisk nie dotarł do celu , a jest to pocisk manchesteru ,m którego od nie wiem już jak dawna szczerze nienawidze.
Nie moge przeboleć że już w tym sezonie nie zobacze Juve w TV
Po maturze próbnej ide się narąbać , zrobiłbym to już jutro , ale nie moge

To już nie jest cios. To seria z jak z niemieckiego MG 42. Przynajmniej jeden pocisk nie dotarł do celu , a jest to pocisk manchesteru ,m którego od nie wiem już jak dawna szczerze nienawidze.
Nie moge przeboleć że już w tym sezonie nie zobacze Juve w TV

- ForzaJuve
- Juventino
No niestety odpadlismy.Nasze marzenia o wywalczeniu w tym sezonie Ligi Mistrzow skonczyly sie.Wydaje mi sie, ze gralismy bardzo slabo, zeby nie powiedziec kompromitujaco.Niewiadomo jaki przebieg mialby mecz, gdyby juz w 6 min Del Piero nie musial zejsc z boiska.Najbardziej denerwowalo mnie kiedy przegrywajac juz 1-0, potrzebujac 3 bramek do awansu i gdy liczy sie kazda minuta, obroncy rozgrywali pilke miedzy soba jakby prowadzili conajmniej 2-0.
Gdy juz rozegralismy dobra akcje to sedzia oczywiscie musial pokazac spalonego, kilka razy nieslusznie zreszta (juz w lidze polskiej sa lepsi sedziowie)
No coz teraz musimy skupic sie na lidze i na Pucharze Wloch.O tym meczu musimy jak najszybciej zapomniec i walczyc na pozostalych dwoch frontach
Gdy juz rozegralismy dobra akcje to sedzia oczywiscie musial pokazac spalonego, kilka razy nieslusznie zreszta (juz w lidze polskiej sa lepsi sedziowie)
No coz teraz musimy skupic sie na lidze i na Pucharze Wloch.O tym meczu musimy jak najszybciej zapomniec i walczyc na pozostalych dwoch frontach