Nie będzie rozstawień w ćwierćfinałach Ligi Mistrzów
- BIGGI
- Qualità Juventino
UEFA poinformowała, że w piątkowym losowaniu par ćwierćfinałowych Ligi Mistrzów zespoły nie zostaną rozstawione.
Osiem drużyn, które awansują do ćwierćfinałów znajdą się w jednym koszyku. Może się zdarzyć sytuacja, że wylosowane zostaną druzyny z tego samego kraju.
- Losowanie będzie "otwarte", co oznacza, że każdy klub ma szansę trafić na jednego z siedmiu rywali - powiedział rzecznik UEFY.
http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=26261
Osiem drużyn, które awansują do ćwierćfinałów znajdą się w jednym koszyku. Może się zdarzyć sytuacja, że wylosowane zostaną druzyny z tego samego kraju.
- Losowanie będzie "otwarte", co oznacza, że każdy klub ma szansę trafić na jednego z siedmiu rywali - powiedział rzecznik UEFY.
http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=26261
- Wojtom
- Juventino
mysle ze to jest dobry pomysł !! każda drużyna ma jakies szanse na wylosowanie zepołu , z którym moze chciała sie spotkać !! mam nadzieje że Juventus znajdzie się w tym koszyku i wylosują mu dobry zespól !! FORZA JUVENTUS !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Myślę że to bez róznicy.Ci którzy będą dobrze grli to poradzą sobie z każdym i mam nadzieję że to własnie Juve poradzi każdej dróżynie!!!!
- Edgar Davids
- Juventino
ja uważam, że to nie jest dobry pomysł...tak byśmy od razu wiedzieli na kogo kto może trafić...nie wiecie kiedy jest to losowanie??? i na jakim programie będzie??
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- BIGGI
- Qualità Juventino
Losowanie jest w piątek o 12, na pewno bedzie na www.uefa.com ale w tv raczej nie, bo eurosport juz coś nie pokazuje :?Edgar Davids pisze: ja uważam, że to nie jest dobry pomysł...tak byśmy od razu wiedzieli na kogo kto może trafić...nie wiecie kiedy jest to losowanie??? i na jakim programie będzie??
- darel
- Juventino
Według mnie to głupie rozwiazanie. Może sie tak zdarzyć, że w ćwierćfinale spotka sie np. Juve z Realem, a do finału może dojść jakaś przecietna druzyna, bo miała fuksa w losowaniu. Ja jestem na nie.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- nookie
- Juventino
BIGGI pisze:Losowanie jest w piątek o 12, na pewno bedzie na www.uefa.com ale w tv raczej nie, bo eurosport juz coś nie pokazuje :?Edgar Davids pisze: ja uważam, że to nie jest dobry pomysł...tak byśmy od razu wiedzieli na kogo kto może trafić...nie wiecie kiedy jest to losowanie??? i na jakim programie będzie??
a Polsat sport jak?bo pamietam chyba pokazywali jakis losowanie ostatnio..ale nie jestem pewien...moze to bylo i euro..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Umpa
- Juventino
A mi się to podoba - do tej pory zawsze lepiej graliśmy w dwumeczach niż w finałach(mam nadzieje że po dzisiaj ta tendencja zostanie zachowana).
Wcale więc bym się nie zmartwił jak byśmy w tym losowaniu na real, manchester albo milan trafili.
Wcale więc bym się nie zmartwił jak byśmy w tym losowaniu na real, manchester albo milan trafili.
- kouba
- Qualità Juventino
i bardzo dobrze, ze tak zrobili. Teraz każdy ma równe szanse. Tylko jeden błąd wg mnie. Dwa zespoły z tego samego kraju nie powinny grac razem :!: lepiej by tak było, poniewaz to zawsze uatrakcyjnia rozgrywki. Tutaj sie powinno grac z zespołami z innych państw, bo z tej samej ligi to sie gra w lidze
Chciałby aby znowu Juve spotkało sie dopiero w finale z Milanem (teraz by był srogi rewanż) a tak to może będziemy musieli wcześniej z nimi wygrac

- Alexa Del Piero
- Juventino
Ja też uważam, że dwie drużyny z tego samego kraju nie powinny grać ze sobą w ćwierćfinale.
Szkoda jednak, że w 1/4 nie będzie też naszego Juve

P.S. Lubczyk można edytować swoje posty
Szkoda jednak, że w 1/4 nie będzie też naszego Juve
P.S. Lubczyk można edytować swoje posty
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !