Coppa Italia -> odznaka?
- Slim
- Juventino
Wlasnie sie kloce z Seiru o to czy jesli zdobylibysmy 10 PW to czy na koszulce widnialaby jakas odznaka lub cos upamietjniajace ten wyczyn ;]
Seiru twierdzi ze jesli otrzymamy 10 tytul dostaniemy 3 gwiazdke... ale przeciez 3 gwiazda bedzie w wypadku jesli otrzymamy 30 Scudetto co moze nastpaic niedlugo...
No wiec 3 gwiazdka odpada... wiec czy bedzie cos na koszulce?:P Bo mnie sie wydaje ze tylko kolejne trofeum wyladuje w gablocie ;]
Seiru twierdzi ze jesli otrzymamy 10 tytul dostaniemy 3 gwiazdke... ale przeciez 3 gwiazda bedzie w wypadku jesli otrzymamy 30 Scudetto co moze nastpaic niedlugo...
No wiec 3 gwiazdka odpada... wiec czy bedzie cos na koszulce?:P Bo mnie sie wydaje ze tylko kolejne trofeum wyladuje w gablocie ;]
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Na koszulce bedzie gwiazdka nr 3.
Giazdki przyznawane sa za wywalczenie jakiegos trofeum 10 razy. Moze byc to liga lub Puchar Wloch. W extremalnych przypadkach nawet LM.
PS:Miccoli trafil z karnego :-D
Giazdki przyznawane sa za wywalczenie jakiegos trofeum 10 razy. Moze byc to liga lub Puchar Wloch. W extremalnych przypadkach nawet LM.
PS:Miccoli trafil z karnego :-D
- Slim
- Juventino
to jesli bedziemy mieli 30 Scudetto i 10 PW to bedziemy mieli 4 gwiazdki??El_chico_a_Coruna pisze:Na koszulce bedzie gwiazdka nr 3.
Cos mi sie wierzyc nie chce ;] To za pieknie brzmi ;]
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Philby pisze:to jesli bedziemy mieli 30 Scudetto i 10 PW to bedziemy mieli 4 gwiazdki??
Cos mi sie wierzyc nie chce ;] To za pieknie brzmi ;]
Tak, ale cos mi sie wydaje, ze troche sobie poczekamy na to 30 Scudetto... Poza tym uwazam, ze 4 gwiazdki nie beda wygladaly najlepiej.
Niektore kluby nie afiszuja sie gwiazdkami to nie maja takich problemow
- booyak
- Juventino
A ja gdzieś słyszałem że za zdobycie 10 Pucharu Włoch jest srebrna gwizdka a za wygranie 10 razy mistrzostwa złota... Ile w tym prawdy
Nie wiem ale nad biało-czarnym logo Juve najlepiej się nie będą prezentować złoto-srebrne gwiazdki 

★ ★ ★
- Slim
- Juventino
El_chico_a_Coruna pisze:Tak, ale cos mi sie wydaje, ze troche sobie poczekamy na to 30 Scudetto... Poza tym uwazam, ze 4 gwiazdki nie beda wygladaly najlepiej.Niektore kluby nie afiszuja sie gwiazdkami to nie maja takich problemow
A tam inne kluby

Poza tym na Scudetto 30 poczekam 3-4 lata ;] co z tego

- Ironek
- Juventino
booyak pisze:A ja gdzieś słyszałem że za zdobycie 10 Pucharu Włoch jest srebrna gwizdka a za wygranie 10 razy mistrzostwa złota... Ile w tym prawdy![]()
Właśnie tak, po zdobyciu 10 PW będzie gwiazdka, ale srebrna

- Wojtom
- Juventino
ale chyba ta srebrna gwiazdka nie bedzie rowno w jedny rzędzie ze złotymi tylko chyba na górze albo na dole tych złotych !! bo jato bedzie wyglądać ?? :? dwie złote i obok srebrna , czy złota,srebrna,złota ?? a jak bedą 3 złote to juz całkiem kaplica .
:D

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Cieszę się niezmiernie z tej kolejnej gwiazdki bo głęboko wierzę że wygramy dwumecz z Lazio!!!

I Love Queen and Sting!!!
- Desperado---ALEX
- Juventino
To tak za 30 lat Juve bedzie całe w gwiazdkach
hehe.....Tak Ironek ma racje za PW jest srebna gwiazdka a za LM albo Scudetto złota