Trezeguet: Jasne, chciałbym zagrać w Barcelonie

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 14:52

Na odbywającej się w Londynie gali rocznicowej FIFA panowały barwy Blaugrana. Barcelona była jednym z najlepiej reprezentowanych klubów. Razem z Joanem Laportą i Sandro Rosellem pojechali na nią: Luis Enrique, Saviola, Kluivert, Ronaldinho, Rustu i Davids (znaleźli się oni na liście 100 najlepszych graczy). Inni wyróżnieni przez Pelégo a w jakiś sposób związani z Barceloną (między innymi Rijkaard czy Stoichkov) nie pojawili się na gali.

Gracz Juve - David Trezeguet siedział przy stoliku Barcelony obok Luisa Enrique przywitawszy się wcześniej ze wszystkimi członkami naszej ekipy. "To jasne, że chciałbym zagrać w Barcelonie", powiedział David "W ciągu najbliższych paru miesięcy moja przyszłość się wyjaśni. Mam kilka ofert z innych klubów jednak zainteresowanie Barçy najbardziej mi schlebia" nie ukrywał Francuz.

Gala zakończyła się wystawą zdjęć wybranych przez Pelé i aukcją piłkarskich pamiątek, na którą "Katalońska ekspedycja" wystawiła podpisaną przez siebie koszulkę.

http://blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=7965

...
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 15:20

Ech... no coś czuje że niedługo stracimy Trezeguet :(

Roberto!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 15:23

Niech on się w końcu zdecyduje, gdzie chce grać bo jeszcze niedawno twierdził, że dobrze jest mu w JUVE, a tu nagle chce do BARCY albo niech powie od razu że to JUVE go niechce. Zresztą ja niemam nic przeciwko temu żeby on odszedł z JUVE.

JUVE zawsze będzie numero uno !!!
Roberto!
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 15:26

a ja cos nie czuje, ze Go stracimy :wink: przecież Barca to klub z tradycją, w takim zespole to 90% piłkarzy chciałoby grać, ale jak dochodzi co d czego to jednak odmawiają. A wogóle to co Ona miał powiedzieć :?: "Nie chce grac w Barsie" przecież to by idiotycznie wyglądało :wink: Rosicki i Lucio podobnie sie wypowiadali o grze w Juve, i co :?: jak Ich nie było tak nie ma i nie wiadomo czy bedą :? A wogóle jakby nawet straciliśmy Treze to nie bedzie końca świata, są inni napastnicy i czasem nawet lepsi, tylko, ze ja wolałbym żeby najpierw kogos kupili w jego miejsce a potem sprzedali :?

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 15:34

mozliwe ze ojdzie do wymiany Trezeguet za Saviole ........ nie wiem czy to byłoby az tak dobrze ale jesli Trez chce odejśc z Juventusu , a Barcelona bardzo Go chce to na jego miejsce zapewne przyszedłby Saviola.........no zobaczymy jak sie sprawy potoczą !! :wink:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Misza_18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 15:40

wydaje mi sie ze nawet gdyby Treze odszedl do Barcy to Moggi sciagnal by kogos lepszego :twisted: David w tym sezonie nie prezentuje sie najlepiej!!!! wiec ja bym po nim nie plakal :twisted: tylko ciekawy jestem kto by go zastapil :?: :!: ja jestem za tym zeby sciagnac Ibrahimovicia :D

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 15:43

wojtom11 pisze:mozliwe ze ojdzie do wymiany Trezeguet za Saviole ........ nie wiem czy to byłoby az tak dobrze ale jesli Trez chce odejśc z Juventusu , a Barcelona bardzo Go chce to na jego miejsce zapewne przyszedłby Saviola.........no zobaczymy jak sie sprawy potoczą !! :wink:
tylko nie Saviola... lubie go, ale ostatnio nie jest w zbyt wysokiej formie, lepiej za te pieniądze za Treze kupić np. Ibrahimovica

Fighterinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 15:45

taaaa Barca niech lepiej myśli jak spłacić kasę za Davidsa a nie o Trezeguecie ''Indyk myślał o niedziel a w sobotę łeb mu ścieli '' :wink:

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 15:54

Treze nigdzie nie pojdzie. Juz w lato (chyba te ostatnie :wink: ) miano go sprzedawac do Valencii za 35-40 mln euro, a tu nic.

Chociaz... Moze to i lepiej bylo dla niego? Ostatnio go w Juve przesladuje pech... :(

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 16:36

OJ....Trezeguet chyba odejdzie szybciej niz się spodziewamy.....

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 17:04

lipa jeśli to prawda bo treze dobry jest a saviola :? no niby dobry ale mamy już napastników pokroju Savioli chybaże za Treze dali by nam Puyola to wtedy jestem jak najbardziej za :D

Obrazek
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 17:09

Jesli Treze ma odchodzić to musimy zacząć porządnie szkolić Miccoliego i może zastanowić się nad jakims transferem napastnika do Juve

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 17:15

No niewiadomo czy go nie stracimy o Davidsie mowiło sie to samo.Moga go pieniadze skusic i przejsc do Barcelony,ale mniejmy nadzieje ze zostanie z nami :wink:

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 17:27

W takim razie trzeba go sprrzedać za większe pieniądze O napastnikó nei ma co sie u nas bać mamy ic hbardzo dużo 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2004, 18:00

Trezeguet zosatnie, a jak nie to dla mnie porazka ... W sumie lepiej jakby poszedl do Barcy niz gdzies do serie A, ale musze przyznac, ze umie sie zakrecic, juz z Enrique siedzi ;)
p.s
wstretny lizus hehehe ( i tak chce zeby zostal)

ODPOWIEDZ