Trezeguet: Jasne, chciałbym zagrać w Barcelonie
- miccoli
- Juventino
Na odbywającej się w Londynie gali rocznicowej FIFA panowały barwy Blaugrana. Barcelona była jednym z najlepiej reprezentowanych klubów. Razem z Joanem Laportą i Sandro Rosellem pojechali na nią: Luis Enrique, Saviola, Kluivert, Ronaldinho, Rustu i Davids (znaleźli się oni na liście 100 najlepszych graczy). Inni wyróżnieni przez Pelégo a w jakiś sposób związani z Barceloną (między innymi Rijkaard czy Stoichkov) nie pojawili się na gali.
Gracz Juve - David Trezeguet siedział przy stoliku Barcelony obok Luisa Enrique przywitawszy się wcześniej ze wszystkimi członkami naszej ekipy. "To jasne, że chciałbym zagrać w Barcelonie", powiedział David "W ciągu najbliższych paru miesięcy moja przyszłość się wyjaśni. Mam kilka ofert z innych klubów jednak zainteresowanie Barçy najbardziej mi schlebia" nie ukrywał Francuz.
Gala zakończyła się wystawą zdjęć wybranych przez Pelé i aukcją piłkarskich pamiątek, na którą "Katalońska ekspedycja" wystawiła podpisaną przez siebie koszulkę.
http://blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=7965
Gracz Juve - David Trezeguet siedział przy stoliku Barcelony obok Luisa Enrique przywitawszy się wcześniej ze wszystkimi członkami naszej ekipy. "To jasne, że chciałbym zagrać w Barcelonie", powiedział David "W ciągu najbliższych paru miesięcy moja przyszłość się wyjaśni. Mam kilka ofert z innych klubów jednak zainteresowanie Barçy najbardziej mi schlebia" nie ukrywał Francuz.
Gala zakończyła się wystawą zdjęć wybranych przez Pelé i aukcją piłkarskich pamiątek, na którą "Katalońska ekspedycja" wystawiła podpisaną przez siebie koszulkę.
http://blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=7965
...
- Roberto!
- Juventino
Niech on się w końcu zdecyduje, gdzie chce grać bo jeszcze niedawno twierdził, że dobrze jest mu w JUVE, a tu nagle chce do BARCY albo niech powie od razu że to JUVE go niechce. Zresztą ja niemam nic przeciwko temu żeby on odszedł z JUVE.
JUVE zawsze będzie numero uno !!!
Roberto!
Roberto!
- kouba
- Qualità Juventino
a ja cos nie czuje, ze Go stracimy
przecież Barca to klub z tradycją, w takim zespole to 90% piłkarzy chciałoby grać, ale jak dochodzi co d czego to jednak odmawiają. A wogóle to co Ona miał powiedzieć
"Nie chce grac w Barsie" przecież to by idiotycznie wyglądało
Rosicki i Lucio podobnie sie wypowiadali o grze w Juve, i co
jak Ich nie było tak nie ma i nie wiadomo czy bedą :? A wogóle jakby nawet straciliśmy Treze to nie bedzie końca świata, są inni napastnicy i czasem nawet lepsi, tylko, ze ja wolałbym żeby najpierw kogos kupili w jego miejsce a potem sprzedali :?

- Wojtom
- Juventino
mozliwe ze ojdzie do wymiany Trezeguet za Saviole ........ nie wiem czy to byłoby az tak dobrze ale jesli Trez chce odejśc z Juventusu , a Barcelona bardzo Go chce to na jego miejsce zapewne przyszedłby Saviola.........no zobaczymy jak sie sprawy potoczą !! 
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Misza_18
- Juventino
wydaje mi sie ze nawet gdyby Treze odszedl do Barcy to Moggi sciagnal by kogos lepszego :twisted: David w tym sezonie nie prezentuje sie najlepiej!!!! wiec ja bym po nim nie plakal :twisted: tylko ciekawy jestem kto by go zastapil
:!: ja jestem za tym zeby sciagnac Ibrahimovicia 

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
tylko nie Saviola... lubie go, ale ostatnio nie jest w zbyt wysokiej formie, lepiej za te pieniądze za Treze kupić np. Ibrahimovicawojtom11 pisze:mozliwe ze ojdzie do wymiany Trezeguet za Saviole ........ nie wiem czy to byłoby az tak dobrze ale jesli Trez chce odejśc z Juventusu , a Barcelona bardzo Go chce to na jego miejsce zapewne przyszedłby Saviola.........no zobaczymy jak sie sprawy potoczą !!
- Fighterinho
- Juventino
taaaa Barca niech lepiej myśli jak spłacić kasę za Davidsa a nie o Trezeguecie ''Indyk myślał o niedziel a w sobotę łeb mu ścieli '' 
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Treze nigdzie nie pojdzie. Juz w lato (chyba te ostatnie
) miano go sprzedawac do Valencii za 35-40 mln euro, a tu nic.
Chociaz... Moze to i lepiej bylo dla niego? Ostatnio go w Juve przesladuje pech...
Chociaz... Moze to i lepiej bylo dla niego? Ostatnio go w Juve przesladuje pech...

- Przemyś(L)ak
- Juventino
OJ....Trezeguet chyba odejdzie szybciej niz się spodziewamy.....
- Desperado---ALEX
- Juventino
No niewiadomo czy go nie stracimy o Davidsie mowiło sie to samo.Moga go pieniadze skusic i przejsc do Barcelony,ale mniejmy nadzieje ze zostanie z nami
- Kamil de Lellias
- Juventino
Trezeguet zosatnie, a jak nie to dla mnie porazka ... W sumie lepiej jakby poszedl do Barcy niz gdzies do serie A, ale musze przyznac, ze umie sie zakrecic, juz z Enrique siedzi
p.s
wstretny lizus hehehe ( i tak chce zeby zostal)

p.s
wstretny lizus hehehe ( i tak chce zeby zostal)