Sklep??
- e-kacper
- Juventino
Kiedy zaczniecie sprowadzać żeczy z Oficjalnego Sklepu Juve mają tam fajne czasami <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> rzeczy. Naprzykład takiego fajowego szalika nie spotkałem w zadnym sklepie czy rynku http://www.juvestore.com/categoria.asp? ... irezione=3
Zastanowcie sie na tym!!
Zastanowcie sie na tym!!

- JUVEFANE_10
- Juventino
chyba nigdy wiesz ilekosztuje przesyłka do polski 60 euro
JESTEM OSZUSTEM
- Marcin_FCJ
- Juventino
Musimy sobie takie rzeczy wybić z głowy. Zapewne nie do pokonania barierą jest kwestia finansowa.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Dokladnie 65JUVEFANE_10 pisze:chyba nigdy wiesz ilekosztuje przesyłka do polski 60 euro

A do Hiszpanii niewiele mniej, bo 35...

Ale i tak kupilem sobie buty...

- Kamil de Lellias
- Juventino
Fajne rzeczy tyle ze koszt rzesylki szalika jest 3 razy drozszy niz sam szalik. paranoja 

- darel
- Juventino
Szalik pierwsza klasa, ale niestety przesyłka strasznie droga i to napewno wielu zniechęca. Ja obecnie czekam na szal JuvePoland - tez bedzie wspaniały, bo bedzie nasz. Kibiców Juve.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- nookie
- Juventino
No to moze nie dokladnie ten szalik......ale jakies inne rzeczy..np koszulki JUVE to bym sie nie obrazil.. :twisted: bo takie z napisem to owszem sa fajne..ale to nie to samo....wiec to tez moznaby rozpatrzyc..i niekoniecznie z Włoch..tylko jakos inaczej..moze sa produkowane w Polsce gdzies? 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- miccoli
- Juventino
Proponowałbym zajżec do słownika ortograficznego oraz do regulaminu forume-kacper pisze:Kiedy zaczniecie sprowadzać żeczy z Oficjalnego Sklepu Juve mają tam fajne czasami <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> rzeczy.
...
- Sarsik
- Juventino
Wszystko ładne tylko ile kosztuje :!: Zresztą zawsze niewiadomo ile będzie się czekać na przesyłkę, czy przyślą to co chcieliśmy itp. Wolę już pojechać do Turynu na mecz i tam sobie zakupić jakiś gadżet 

I need a girl that I can train.
- Wojtom
- Juventino
jakby przesyłka z www.juvestore.com wynosiła 20 euro to nakupiłbym tyle ze by sie w domu nie zmieściło ........
8) a tu 70 Euro. :shock: :? .......... jak dal mnie to totalnie za dużo !! ale tak musi być...... :? :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Ja miałem to szczęsie że kumpela getapo (mamy 8) ) ma przyjaciółkę w Turynie, która przysłała mi koszulkę a ja tylko zapłaciłem za koszulkę 90 Euro ale było warto!!!

I Love Queen and Sting!!!