Brescia- Juventus
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Już w następnej kolejce (7 marca) Juventus gra na wyjeździe z Brescią, będzie to trudny mecz dla Juventusu, gdyż Brescia jest bardzo silną ekipą. Juventus musi wygrać to spotkanie zby nie stracić kontaktu z Romą i Milanem. Stawiam 0-1 dla Juve
- booyak
- Juventino
No tak to nie będzie łatwy mecz.. Tym bardziej że zaraz po tym meczu w Środe gramy rewanż z Depor i Lippi raczej da odpocząć kilku piłkarzom... Mam nadzieje że Juventus wygra żeby całkowicie już nie przekreślić szans na Scudetto
PS. 500 post
PS. 500 post

★ ★ ★
- Juverulez!
- Juventino
- hania
- Juventino
Mysle ze powygranej z Ancono 3-0 Juve bedzie podbudowane ale z drugiej strony to bedzie mecz przed spotkanim z Deportivo wiec moze beda probowac grac ekonomicznie i tak wiele bramek moze sie juz ne posypac.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Przede wszystkim to bedzie ciezki mecz - wystarczy spojrzec co dzis zrobila z Interem. Wygrac 3-1 na San Siro to nie byle co... Jesli Brescia wymeczy Juve to o pokonaniu Deportivo nie ma co marzyc... Niestety
Juve 2-2 Brescia
Juve 2-2 Brescia
- Wojtom
- Juventino
mysle ze bedzie trudno zwłaszcza zę Brescia sie wczuła wygraną z Interem ............ :? ale moim zdaniem bedzie 2-1 dla Juventusu i taki wynik mnie zadowoli tylko abyśmy wygrali !! 

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- BIANCONERI
- Juventino
Brescia prezentuje się w tym sezonie bardzo solidnie i potrafi nawet sprawic niespodzianke jak w dzisiejszej kolejce kiedy to pokonała Inter na San Siro 3-1!Będzie to na pewno dużo trudniejszy przeciwnik niż Ancona,ale musimy wygrać,żeby nie stracic kontaktu z czołówką.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- skorpionek87
- Juventino
Juve wygr 2:1, 1:1 do przerwy, pierwsza bramka Trezeguet albo Di Biagio dla Besci
-=HaKaeS=-
- DeeJay
- Juventino
Mecz jest tydzień, więc to będzie jeszcze przed rewanżem z Depor.Juverulez! pisze: Wyrównany mecz, bo Juve bedzie zmeczone po bojach z Depor!
Na poczatek troche statystyk. Juventus grał z Brescią 59 razy, 35 razy wygrał, 17 razy zremisował i zanotował zaledwie 7 porażek. Samych wyjazdów do Brescii było 30 z czego 14 meczy wygrało Juve, 12 remisów i 4 porażki. Najwyższe zwycięstwo nad Brescią Juventus zanotował w roku 1932 i 2001 (4-0). Natomiast najwyższa porażka to również 4-0 z roku 1965. W rundzie jesiennej wygraliśmy 2-0 po bramkach Nedveda i Treze.
Teraz Treze zabraknie, ale kara Nedveda za kartki już się skonczyła. Dzisiaj Brescia mnie niesamowicie zaskoczyła. Momentami Inter po prostu nie istniał. I to była podobno zdziesiątkowana przez grypę Brescia... Będzie ciężko. Lippi może też oszczędzać piłkarzy na mecz z Depor. Teraz właśnie Milan wygrywa z Lazio 1-0... Czy Scudetto coraz bardziej odpływa... Cokolwiek więcej będzie mozna powiedziec przed samym meczem.
- bblackk
- Juventino
Mam ndzieję że podtrzymamy passę meczy bez straconego gola (narazie jeden mecz ;). Napewno nie wyjdzie najmocniejszy skład. ponieważ zawodnicy oszczędzani będą na rewanż LM. Mecz jak teraz każdy dla Juve bardzo ważny, ponieważ każda porażka czy nawet remis przekreśla juz prawie do końca, szanse Juve na Scudetto... Myślę że Juve wygra, ale wymęczą zwycięstwo, dlatego 1-0 i znów urtauje nas Camoranesi ;)
- nookie
- Juventino
od 7 do 14 marca oni po prostu musza wygrac...nie ma innej opcji...przegraja z Brescia to nie bedzie sensu nawet z Milanem sie wysliac..wiec trzeba przejsc Brescie potem Depor no i Milan...ciezko...ale damy rade.. 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.