Groclin Grodzisk Wlkp. - Girondis de Bordeaux
- kouba
- Qualità Juventino
Bordeaux nie zachwyca ostatnio, wiec moze to jest szansa dla Groclinu, w dodatku, ze graja u siebie
Ale czy Groclin zachwycał ostatnio
to wie tylko trener i Bóg
Mam nadzieje, że dobrze Ich przygotował na ten sezon. Jak to wczoraj w studio, po meczy LM, mówili: "Lokomotiv i Sparta potrafili sie dobrze przygotować, wiec to jest znak dla Groclinu (...)" Ja licze na wygraną Polaków i dobrze, by było jakby nie stracili bramki, z MC sie udało niestracić, ale wtedy była inna sytuacja. Ja stawiam na 2-0.

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Trudno przewidziec... Groclin dlugo nie gral, a poza tym w pucharze uefa strzelil na razie tylko 2 bramki w 4 meczach... Sadze, ze przy duzej dozie szczescie jutro bedzie 2-1
- bleblok
- Juventino
Całym sercem będę za Groclinem, ale mam złe przeczucia. Wszyscy są zbyt pewni siebie, to może przynieść porażkę. Podobnie było jak Wisła grała z Anderlechtem, później Valerengą ( mogłem przekręcić bo nie pamiętam jak się to pisze), oraz gry nasza młodzieżówka zakończyła swoja przygodę, gdy kadra Engela grała na MŚ. Groclin ma szansę, ale jakby na to nie patrzeć mają bardzo ciężkiego rywala.
- Kamil de Lellias
- Juventino
Ja mysle ze Groclin zakonczy przygode z pucharem uefa na Bordeaux 
Nie chcialbym zeby tak bylo, ale druzyna z Francji majac nienajlepsze wyniki w lidze bedzie chciala grac w pucharze. Stawiam na remis w Grodzisku, a we Francji zobaczymy...

Nie chcialbym zeby tak bylo, ale druzyna z Francji majac nienajlepsze wyniki w lidze bedzie chciala grac w pucharze. Stawiam na remis w Grodzisku, a we Francji zobaczymy...
- Walo
- Juventino
Moim zdaniem w pierwszym meczu padnie remis 1:1 :!:
Chociaż wolał bym aby groclin wygrał , ale Polskie zespoły ostatnio po przerwie zimowej nie radzą sobie w pucharach europejskim , i sądze że tym razem też tak będzie :!:
Chociaż wolał bym aby groclin wygrał , ale Polskie zespoły ostatnio po przerwie zimowej nie radzą sobie w pucharach europejskim , i sądze że tym razem też tak będzie :!:
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
a ja własnie myśle, że jak w lidze im nie idzie to tym bardziej w Pucharze UEFA. Uważam, że bardziej liczą się rozgrywki ligowe i nie będę wykorzystywać wszystkich swych gwiazd i sił na Puchar UEFA.Kamil de Lellias pisze:Ja mysle ze Groclin zakonczy przygode z pucharem uefa na Bordeaux
- gandalf
- Juventino
Bordeaux może okazać się zbyt trudne dla Groclinu.No bo kto by się spodziewał że Hertha bądź city odpadną z Groclinem??Teraz każdy liczy na Groclin a tu zawiodą i przegrają.Wcale bym nie był zaskoczony takim obrotem sprawy.A tak na marginesie to zauważyliście ze i przed lub po meczu każda z tych drużyn przechodzi kryzys Hertha jest przedostatnia w bunderslidze a City obija sie o strefe spadkową w Angielskiej Premiership(wybaczcie jeśli żle napisałem:) ) a teraz Bordeaux też nie jest w najlepszej formie.Czy to jakieś fatum?:)
- IGI
- Juventino
Chyba tylko ja tutaj jestem pesymista ;-( Jak Niedzielan gral jeszcze w Groclinie uznawalem go za jednego z graczy pierwszej 11, a nie gwiazdora... Gwiazda napewno Niedzielan w moich oczach nie jest, ale mysle ze polski zespol stracil w jednym z najwiekszych swoich atutow (grze z kontry). Z etgo co czytalem na jakims portalu (nie pamietam jakim) Groclin bedzie bardzo oslabiony, a i w przygotowaniach nie miazdzyl slabszych rywali... ;( Napewno bede 3mal kciuki za nasz zespol, ale jak juz wspomnialem optymista napewno nie jestem :?