Kto bylby w stanie zastapic Del Piero?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Oktawian

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 19:51

Alex moim zdaniem najlepszy zawodnik Juve ma juz 30 lat.ma ogromne doswiadczenie i klase.ale wiadomo ze nie bedzie gral wiecznie!ktos go bedzie musial zastapic,tylko kto?malo jest na swiecie zawodnikow takich jak on.byc moze gdy uda sciagnac saviole.jezeli nie to kto za kilka sezonow bedzie gral w ataku Starej Damy?Jakie jest Wasze zdanie.nie zrozumcie mnie zle.nie chce aby del piero skonczyl kariere.ten temat kiedys stanie sie faktem.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 19:56

pierwsza sprawa ! Alex nie ma jeszcze 30 lat :D :twisted: a na jego miejsce to nie jakiś Saviola bo i on nie jest za młody tylko irzeba szukać piłkarzy, którzy teraz mają po 17 , 18 lat ! sam nie moge podać narazie żadnego przykładu bo narazie nie znam żadnego młodego piłkarza klasy Alexa .... ale może sie jakiś wyrobi .... w czasie ....... 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 20:04

Wg. mnie to Miccoli może być przyszłością Juve + Saviola i + to jeżeli Miccoliego nie sprzedadzą i to że kupią Saviolę :D :D :D

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 20:08

Według mnie Alexa mógłby zastąpić Benjamin z primavery. Koleś jest całkiem niezły.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
ALEXY

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 20:12

nikt ale jezeli szukacie kogos mlodego
to ja moge tylko ze ja gram na pomocy :/:/:/:/:/:/:/
ale dla jUVE WSZYSTKO>>>>>>>> :o :wink: :wink: :wink: :wink: :-D :-D :-D :-D

GRANDE JUVE
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 20:16

Micolli jak narazie może byc nadzueją ale za wcześnie mówic że będzie mógł byc nastepcą Alexa. Tacy zawodnicy jak Del Piero rodzą się bardzo rzadko i nie łotwo ichznależć. Ja więc jeszcze nie przesądzał bym żw Micolli mna pewno będzie tak dobrym piłkarzem. Ale jak będzie to sie nie pogniewam.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 20:22

Alex to nie tylko napastnik i zdobywca bramek. DLatego Saviola nie zastąpiłby go w pelni. Gdby zaczynal teraz swoja kariere to bylby nim Zola. Ale niestety - trafilo sie 2 znakomitych pilkarzy w jednym czasie.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 21:05

U mnie w klasie jest taki bardzo dobry zawodnik który gra podobnie do Alexa. Ma 15 lat i już jest znakomity. Nazywa się Wojtek Żaczek.A tak poważnie nie znam młodego, perspektywicznego piłkarza pokroju Del Piero. Może następcą będzie Benjamin, ale za wcześnie żeby o tym mówić. Przede wszystkim chcę aby Del Piero grał wiecznie :P

I need a girl that I can train.
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 21:06

Alexa Del Piero pisze:Według mnie Alexa mógłby zastąpić Benjamin z primavery. Koleś jest całkiem niezły.
Tez slyszalem o nim wiele dobrego ale on jest jeszcze za mlody na gre w pierwszej jedenastce ale za kilka lat moze moze stanowic o sile Juve

...
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 21:06

W Juve nie ma zawodnika który mógłby zastąpić Alexa... Benjamin? Niesądze, on jest raczej wysuniętym napastnikiem a nie zawodnikiem mogącym dograć, "oczarować" obrońców.Wydaje mi się że długo w Juve nie będzie godnego zastępcy Alexa. :?

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 21:07

Ja mysle ze miccoli mogby byc niezlym nastepca alexa a nastepca miccoliegop mogby byc benjamin :)

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 22:58

Alexa Del Piero pisze:Według mnie Alexa mógłby zastąpić Benjamin z primavery. Koleś jest całkiem niezły.
To zupełnie inny piłkarz. Być może będzie stanowił w przyszłości siłę Juve, jednak na pewno nie jako następca.

Tacy piłkarze jak Del Piero zdarzają się naprawdę rzadko. W całej historii przez Juventus przewinęło się kilku, może kilkunastu takich piłkarzy. Na następce i kolejny symbol Juve możemy czekać jeszcze wiele lat. Myśle jednak, że nie ma co wypatrywać takiego piłkarza wśród obecnych młodych gwiazdek. Człowiek, który może w przyszłości zastąpić Del Piero wyłoni się z nienacka, tak jak zresztą on sam...

Czarek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 23:13

powiem krótko: nikt go nie zastąpi (no może tylko Del Piero jr., jak uda mu się w najbliższym czasie "zmajstrować" syna :D )

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 23:17

miccoli pisze:
Tez slyszalem o nim wiele dobrego ale on jest jeszcze za mlody na gre w pierwszej jedenastce ale za kilka lat moze moze stanowic o sile Juve
On jest w tym samym wieku co Alex kiedy zaczął grać w Juve.
DJ Juventinho pisze:To zupełnie inny piłkarz. Być może będzie stanowił w przyszłości siłę Juve, jednak na pewno nie jako następca.

Tacy piłkarze jak Del Piero zdarzają się naprawdę rzadko. W całej historii przez Juventus przewinęło się kilku, może kilkunastu takich piłkarzy. Na następce i kolejny symbol Juve możemy czekać jeszcze wiele lat. Myśle jednak, że nie ma co wypatrywać takiego piłkarza wśród obecnych młodych gwiazdek. Człowiek, który może w przyszłości zastąpić Del Piero wyłoni się z nienacka, tak jak zresztą on sam...
Prawda jest taka, że nikt nie będzie wstanie zastąpić Alexa bo on jest jedyny w swoim rodzaju. Jednak wydaje mi się, że Benjamin łatwo wpasowałby się do pierwszego zespołu. Może nie gra tak jak Alex, ale gra z taką samą radością i werwą jak on a to dobrze wróży. Mam nadzieję, że ten chłopak wyrośnie na wielką gwiazde. Życze mu tego z całego serca :)

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Juve1983

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 23:23

Rosicky,Simao, narazie nic mi nie przychodzi do głowy

ODPOWIEDZ