Najbardziej lubiany zawodnik Juve! Dlaczego wlasnie ten!
- Oktawian
- Juventino
Duzo osob wypowiedzialo sie na temat najbardziej nielubianego zawodnika.tym razem cos odwrotnego.moze ten temat juz byl i jest nie ciekawy ale mam nadzieje ze ktos sie wypowie.to moj 1 temat
moim najbardziej lubianym zawodnikiem jest oczywiscie Alex.czaruje mnie gra technika.nawet po bardzo ciezkiej kontuzji prezentuje wysoka swiatowa forme.po drugie jest w Juve na dobre i zle.nie mysli o przeprowadzce.jest wierny jednemu klubowi JUVE.za to go cenie najbardziej.to najwieksza gwiazda Juve.dla mnie Alex=Juve.moze ktos sie ze mna nie zgodzi,ale po to jest ta ankieta.aby kazdy wyrazil swoje wlasne zdanie.FORZA JUVE!!!!!!!!!!FORZA ALEX!!!!!!!!11
nastepnym razem pisz to co masz do napisania w jednym poscie a nie w dwoch (Martin)[/b]
moim najbardziej lubianym zawodnikiem jest oczywiscie Alex.czaruje mnie gra technika.nawet po bardzo ciezkiej kontuzji prezentuje wysoka swiatowa forme.po drugie jest w Juve na dobre i zle.nie mysli o przeprowadzce.jest wierny jednemu klubowi JUVE.za to go cenie najbardziej.to najwieksza gwiazda Juve.dla mnie Alex=Juve.moze ktos sie ze mna nie zgodzi,ale po to jest ta ankieta.aby kazdy wyrazil swoje wlasne zdanie.FORZA JUVE!!!!!!!!!!FORZA ALEX!!!!!!!!11
nastepnym razem pisz to co masz do napisania w jednym poscie a nie w dwoch (Martin)[/b]
- Oktawian
- Juventino
- król Alex
- Juventino
Było już kilka takich tematów ale ten temat nie jest wcale nie nieciekawy!!!!!Wręcz przeciwnie!!!!!!!!Oktawian pisze:Duzo osob wypowiedzialo sie na temat najbardziej nielubianego zawodnika.tym razem cos odwrotnego.moze ten temat juz byl i jest nie ciekawy ale mam nadzieje ze ktos sie wypowie.to moj 1 temat
Najbardziej lubie całą drużyne ale kocham Alexa.........Jest on świetnym piłkarzem którego cenie nie tylko za postawe na boisku ale także poza nim!!!!!!!
FORZA JUVE
- nookie
- Juventino
Moim ulubionym graczem jest Tacchinardi...po pierwsze ma moj ulubiony numer
a po drugie jest to typ czlowieka cichego i skromnego..jeden z kilku cichych bohaterow bez ktorych JUVE to nie ta sama druzyna..on jest z cala pewnoscia moim ulubionym graczem..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Nie trudno zgadnąć, że moim ulubionym piłkarzem jest Alex Del Piero. Kibicuje mu od 11 lat wcześniej miom ulubieńcem był Roberto Baggio ale odkąd zobaczyłam Alexa w akcji wiedziałam że żaden piłkarz nie może się z nim równać.
Uwielbiam go za jego styl gry i wielki chart ducha, który pozwala mu wrócić do gry nawet po największych kontuzjach. Ale doceniam go nie tylko za to jaki jest na boisku. Bardzo ważne jest dla mnie to, że nie przechodzi obojętnie obok ludzi, którzy potrzebują pomocy i wspiera różne akcje charytatywne.
Dla mnie Alex jest wielki i wiem, że już zawsze będzie moim ulubionym piłkarzem
Oby grał jak najdłużej
Uwielbiam go za jego styl gry i wielki chart ducha, który pozwala mu wrócić do gry nawet po największych kontuzjach. Ale doceniam go nie tylko za to jaki jest na boisku. Bardzo ważne jest dla mnie to, że nie przechodzi obojętnie obok ludzi, którzy potrzebują pomocy i wspiera różne akcje charytatywne.
Dla mnie Alex jest wielki i wiem, że już zawsze będzie moim ulubionym piłkarzem

Oby grał jak najdłużej

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- wErOn
- Juventino
Wiadomo ... Alex Del Piero
Chyba to juz obowiązek kochać Alexa będąc Juventinim. Narazie kibicuje mu 8 lta i na razie nie mam zamiarów zmieniać sobie ulubionego gracza 8) 

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Ironek
- Juventino
A ja nierozumiem, jak można bardziej lubić, albo wcale nielubić piłkarza swojego ukochanego klubu. Dla mnie JUVE to JUVE i nie ma, że ALEX to, a GIGGI tamto, ja szanuje i kocham równo całą drużynę, bez żadnego wyjątku, i denerwuje mnie jak ktoś kibicuje głównie jednegmu piłkarzowi. Więc, jeszcze raz mówię, że kocham cały klub i każdego lubię tak samo, może tylko GIGGI, ale to tylko dlatego, że gra na mojej ulubionej pozycji, ale i tak Go lubię tak samo.
TI AMO JUVE !!!!!!!!! NA ZAWSZE !!!!!!!!!!!
Oczywiście większość użytkowników, tych zakochanych w Del Piero, martwi się tylko o Niego :evil: np. jak ktoś mi wyskakuje z textem, że ALEX jest lepszy od PLATINIEGo, to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać :evil:
to do posta Alexy, tego niżej bo nie chciałem posta nabijać
ALEXA....ale ja nic takiego nie powiedziałem, że ty nie llubisz innych piłkarzy :?
A to do posta Wajrona
Po 1 to nie uważam ludzi których idolem jest ALEX za głupich czy coś w tym stylu tylko mówie, że ja sobie nie wyobrażam jak można jednego zawodnika lubić bardziej, a drugiego mniej.
A po 2 GIGGI nie jest dla mnie Bogiem, dla mnie Bogiem jest JUVENTUS, a do pozycji na której gra czuję sentyment bo na niej kiedyś grałem i być może niedługo znowu będę grał, ale i tak lubie go tak samo jak resztę, może się troche źle wcześniej wyraziłem mówiąc, że bardziej lubie BUFFONA, poprostu sentyment, a JUVE KOCHAM CAŁE !!!!!!!!!!
po 3 Czy ja mówię, że nie można lubić DP za to że go wszyscxy lubią ?? :? czy ja wogóle mówie że Go nie wolno lubić ?? :?
Ti_Amo.... dzięki za wsparcie
Oczywiście większość użytkowników, tych zakochanych w Del Piero, martwi się tylko o Niego :evil: np. jak ktoś mi wyskakuje z textem, że ALEX jest lepszy od PLATINIEGo, to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać :evil:
to do posta Alexy, tego niżej bo nie chciałem posta nabijać
ALEXA....ale ja nic takiego nie powiedziałem, że ty nie llubisz innych piłkarzy :?
A to do posta Wajrona
Po 1 to nie uważam ludzi których idolem jest ALEX za głupich czy coś w tym stylu tylko mówie, że ja sobie nie wyobrażam jak można jednego zawodnika lubić bardziej, a drugiego mniej.
A po 2 GIGGI nie jest dla mnie Bogiem, dla mnie Bogiem jest JUVENTUS, a do pozycji na której gra czuję sentyment bo na niej kiedyś grałem i być może niedługo znowu będę grał, ale i tak lubie go tak samo jak resztę, może się troche źle wcześniej wyraziłem mówiąc, że bardziej lubie BUFFONA, poprostu sentyment, a JUVE KOCHAM CAŁE !!!!!!!!!!
po 3 Czy ja mówię, że nie można lubić DP za to że go wszyscxy lubią ?? :? czy ja wogóle mówie że Go nie wolno lubić ?? :?
Ti_Amo.... dzięki za wsparcie
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2004, 22:54 przez Ironek, łącznie zmieniany 4 razy.
- Misza_18
- Juventino
hmm ja najbardziej lubie..........Buffona
jestem pod wrazeniem jego gry w tej chwili dla mnie nie ma lepszego bramkarza na swiecie!!! mysle ze jest on takze jednym z najbardziej wartosciowych graczy Juve......wiele meczy juz nam uratowal :!: :-D oby tak dalej :!: :!: :twisted: :twisted:

- Alexa Del Piero
- Juventino
To, że ubóstwiam Alexa nie znaczy, że nie lubie innych piłkarzy.Marcin-IRONEK pisze:A ja nierozumiem, jak można bardziej lubić, albo wcale nielubić piłkarza swojego ukochanego klubu. Dla mnie JUVE to JUVE i nie ma, że ALEX to, a GIGGI tamto, ja szanuje i kocham równo całą drużynę, bez żadnego wyjątku, i denerwuje mnie jak ktoś kibicuje głównie jednegmu piłkarzowi. Więc, jeszcze raz mówię, że kocham cały klub i każdego lubię tak samo, może tylko GIGGI, ale to tylko dlatego, że gra na mojej ulubionej pozycji, ale i tak Go lubię tak samo.
Chociaż musze się przyznać, że nigdy nie lubiłam Zidane'a i Inzaghiego. Nawet gdy grali dla Juve.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- J1897
- Juventino
ja nie mam jednego ulubionego piłkarza, ale dwóch!!! :!: :!: :!:
są nimi Alex Del Piero i Alessio Tacchinardi :!: :!: :!:
przyszli do JUVE w tym samym sezonie, obaj grają swoje na bardzo wysokim poziomie(po kontuzji, czy nie) :!: :!: :!:
wg. mnie to oni są symbolami JUVE ostatnich kilku lat :!: :!: :!:
przyszli do JUVE w tym samym sezonie, obaj grają swoje na bardzo wysokim poziomie(po kontuzji, czy nie) :!: :!: :!:
wg. mnie to oni są symbolami JUVE ostatnich kilku lat :!: :!: :!:
- nookie
- Juventino
dobrze powiedziane..Alex to naprawde wielki pilkarz..i nie dziwie sie ze dla wielu osob jest idolem..ale Platini to legenda..naprawde trzebaby wielkieeego talentu zeby mu dorownac..moze wielu lubi Alexa tez za to jakim jest czlowiekiem..a nie tylko pilkarzem..ja rowniez bardzo go lubie..ale nie tak obsesyjnie jak niektorzy..Marcin-IRONEK pisze:jak ktoś mi wyskakuje z textem, że ALEX jest lepszy od PLATINIEGo, to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać :evil:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
- wErOn
- Juventino
O Boże ... Tobie sie pewnie wydaje, że jak ktos lubi np. Alexa to jest głupim dzieciakiem, który czyta tylko durne gazety (czyt. Bravo Sport) i że ze składu Juve zna tylko Alexa ? Jak widac Ty lubisz Buffona bo gra na tej pozycji co lubisz. Więc dlaczego ktoś nie mógłby przepadac za Del Piero tylko dlatego, że wszytscy go lubią ? :evil:
O Boże ... Tobie sie pewnie wydaje, że jak ktos lubi np. Alexa to jest głupim dzieciakiem, który czyta tylko durne gazety (czyt. Bravo Sport) i że ze składu Juve zna tylko Alexa ? Jak widac Ty lubisz Buffona bo gra na tej pozycji co lubisz. Więc dlaczego ktoś nie mógłby przepadac za Del Piero tylko dlatego, że wszytscy go lubią ? :evil:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tu wiedzą o JUVE nie zabłysnołeś. Niewiele bo o 1 sezon ale się pomyliłeś.Bebik pisze:ja nie mam jednego ulubionego piłkarza, ale dwóch!!! :!: :!: :!:
przyszli do JUVE w tym samym sezonie
Del Piero gra w JUVE od sezonu 1993/94
A Tacchinardi od 1994/95
I tu w pełni popieram kolegę Marcina. Jedna z niewielu konkretnych odpowiedzi na ten temat.Marcin-IRONEK pisze:A ja nierozumiem, jak można bardziej lubić, albo wcale nielubić piłkarza swojego ukochanego klubu. Dla mnie JUVE to JUVE i nie ma, że ALEX to, a GIGGI tamto, ja szanuje i kocham równo całą drużynę, bez żadnego wyjątku, i denerwuje mnie jak ktoś kibicuje głównie jednegmu piłkarzowi. Więc, jeszcze raz mówię, że kocham cały klub i każdego lubię tak samo, może tylko GIGGI, ale to tylko dlatego, że gra na mojej ulubionej pozycji, ale i tak Go lubię tak samo.
Jak już wiele razy podkreślałem KOCHAM JUVE a nie Del Piero, Nedveda czy Buffona. Wszystkich traktuję jednakowo i nikogo nie wywyższam ponad drugiego. Fakt, że jeden gra lepiej a drugi gorzej ale to nieznaczy ,że jednego trzeba lubić bardziej a drugiego mniej. Zresztą na ten temat już kiedyś pisałem więc nie będę się powtarzał.
Tak jak napisał Marcin-IRONEK, większość w tym temacie wymieni Del Piero, to rzecz normalna.
Tak na marginesie to zamiast mieć jakieś aluzje do Marcina to lepiej przeczytać jego wypowiedź ze 3 razy? A czemu? A dlatego, żeby ją dobrze zinterpretować. Bo mądrze kolega napisał a wy macie do niego jakieś nieuzasadnione pretensje. Trzeba zrozumieć wypowiedź kolegi i dopiero się do niej odnieść