Juventus nie chciał Stama?
- Gianluigi
- Juventino
Kilka dni temu obrońca Lazio Jaap Stam powiedział, że nie chce przejść do Juventusu Turyn. Tym czasem dyrektor generalny Luciano Moggi stwierdził, że "Bianconeri" wcale nie zamierzali zatrudniać holenderskiego defensora.
- Kto go tu prosił?- pyta Moggi. - My obserwujemy młodych zawodników, ponieważ obrońców po 30-tce mamy już wystarczająco dużo.
Obrońcami tymi są Matteo Ferrari i Daniele Bonera z Parmy, którzy mają kosztować razem 5-7 mln euro.
Wychodzi na to ,że nikt go niechcial :-D i dobrze.
Żródło:http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=25517
- Kto go tu prosił?- pyta Moggi. - My obserwujemy młodych zawodników, ponieważ obrońców po 30-tce mamy już wystarczająco dużo.
Obrońcami tymi są Matteo Ferrari i Daniele Bonera z Parmy, którzy mają kosztować razem 5-7 mln euro.
Wychodzi na to ,że nikt go niechcial :-D i dobrze.
Żródło:http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=25517
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2004, 14:39 przez Gianluigi, łącznie zmieniany 1 raz.
Sempre a Solamente Juventus!!!
- nookie
- Juventino
No i dobrze..Stam jest stary i smierdzi wazelina
a tak naprawde to bezsens byloby go kupowac..wiec ja sie tylko ciesze..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- kouba
- Qualità Juventino
za 5-7 mln euro to na pewno Ich obu nie kupimy
znajdzie sie ktoś (choćby MU) kto da więcej za takich piłkarzy. Ja mam nadzieje, że jak ktos przebije tą śmieszną kwote za tak dobrych piłkarzy, to Moggi nie zrezygnuje i bedzie dalej dążył do pozyskania tych piłkarzy
....Oby...
A co do Stama - Bogu dzieki, że nie przejdzie w nas.
A co do Stama - Bogu dzieki, że nie przejdzie w nas.
- Tomusmc
- Juventino
No i dobrze! A Moggi i tak nie kupi obroncow! moze tylko jednego a nim napewno nie bedzie Bonera i Ferrari! Za malo kasy Panie Moggi! Mam nadzieje ze jak to byla plotka ze Stam ma do nas przejsc to zeby plotka tez bylo odejscie Nedveda!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- tom_n
- Milanista
Nie razem 5-7 mln euro tylko odpowiednio 5 i 7 mln euro, czyli Ferrari 5 mln, a Bonera 7 mln. Szczerze mówiąc to nie wiem co widzicie w Ferrarim. Dla mnie to przeciętny obrońca, mało doświadczony, nieograny w pucharach. On ma być podporą Waszej defensywy w nowym sezonie? W takim razie życzę powodzeniaGianluigi pisze:Obrońcami tymi są Matteo Ferrari i Daniele Bonera z Parmy, którzy mają kosztować razem 5-7 mln euro.

Natomiast jeśli chodzi o Stama to dziwi mnie Wasze podejście. Ludzie, przecież ten zawodnik nie skończył jeszcze 32 lat (jest z lipca 1972). Jak można o nim mówić, że jest stary? Przed nim jeszcze 2-3 lata grania na najwyższym poziomie. Wchodzi w najlepszy wiek dla obrońcy. Jeśli Milanowi uda się go sprowadzić to będzie to bardzo dobre posunięcie. Jest jednym z najlepszych obrońców we Włoszech, ma duże doświadczenie, a to jest na tej pozycji najważniejsze. Do tego jest ograny na arenie międzynarodowej. Jak to się mówi z niejednego pieca chleb jadł

FORZA MILAN!
- król Alex
- Juventino
Dobrze że też on nie chce przejść do nas bo my go też nie chcemy!!!!!!!!
Nie potrzebujemy dziadków którzy i tak nic nie wnoszą do żadnej drużyny.....To moje zdanie.....jeżeli ktoś się z tym nie zgadza to jego sprawa
Nie potrzebujemy dziadków którzy i tak nic nie wnoszą do żadnej drużyny.....To moje zdanie.....jeżeli ktoś się z tym nie zgadza to jego sprawa
FORZA JUVE
- Alexa Del Piero
- Juventino
Moggi powiedział święte słowa. Po co nam dziadek Stam
:!: przecież mamy już Montero 

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- DeeJay
- Juventino
Najpierw Moggi wypowiada się, że chce sprowadzić Stama, a potem, że nikt go tu nie prosił... dziwny typek, szanuje jego prace ale coraz bardziej zaczyna mi się ona nie podobać. Wogóle za dużego cwaniaka chce zgrywać. Nie lubie go jako człowieka. Czasem ma tak głupie pomysły i wypowiedzi pokroju Sensiego... O wiele bardziej widziałbym na tym stanowisku takie człowieka jak np. Bettega. Może nadszedł czas zmian?
Co do Stama to od początku potępiałem ten pomysł. Nie chodzi już o sam wiek. Nie sądze aby chociażby na jeden sezon był w stanie wzmocnić naszą obronę.
Co do Stama to od początku potępiałem ten pomysł. Nie chodzi już o sam wiek. Nie sądze aby chociażby na jeden sezon był w stanie wzmocnić naszą obronę.
- Dionizos
- Juventino
Napewno nie jest jakos specjalnie doswiadczony, ale szanse gry w pucharach ma, bo poki co Parma z uefa nie odpadla. Zgadzam sie jednak, że ona sam w niczym nam nie pomoze, tylko stanie sie kolejnym Legro. Tak wiec ten caly Lucio tez bylby potrzebny.tom_n pisze: Szczerze mówiąc to nie wiem co widzicie w Ferrarim. Dla mnie to przeciętny obrońca, mało doświadczony, nieograny w pucharach. On ma być podporą Waszej defensywy w nowym sezonie? W takim razie życzę powodzenia