Juventus nie chciał Stama?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 13:28

Kilka dni temu obrońca Lazio Jaap Stam powiedział, że nie chce przejść do Juventusu Turyn. Tym czasem dyrektor generalny Luciano Moggi stwierdził, że "Bianconeri" wcale nie zamierzali zatrudniać holenderskiego defensora.

- Kto go tu prosił?- pyta Moggi. - My obserwujemy młodych zawodników, ponieważ obrońców po 30-tce mamy już wystarczająco dużo.

Obrońcami tymi są Matteo Ferrari i Daniele Bonera z Parmy, którzy mają kosztować razem 5-7 mln euro.

Wychodzi na to ,że nikt go niechcial :-D i dobrze.
Żródło:http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=25517
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2004, 14:39 przez Gianluigi, łącznie zmieniany 1 raz.

Sempre a Solamente Juventus!!!
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 13:49

I bardzo dobrze, trzeba odmładzac obrone. A jeszcze po tym co powiedział Stam byłbym zdziwiony gdyby Moggi myslał jeszcze o jego sprowadzeniu

Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 13:59

5-7 mln za obu ?? Coś śmieszne pięniądze mi się to wydają. Gdzieś czytałem, żę ManU daje 7 mln za samego Ferariego. Gdyby dawali 15 mln za obu to bym uwierzył. Ale tak to mi pachnie głupią plotką :?

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 14:10

No i dobrze..Stam jest stary i smierdzi wazelina :wink: a tak naprawde to bezsens byloby go kupowac..wiec ja sie tylko ciesze..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 14:20

za 5-7 mln euro to na pewno Ich obu nie kupimy :wink: znajdzie sie ktoś (choćby MU) kto da więcej za takich piłkarzy. Ja mam nadzieje, że jak ktos przebije tą śmieszną kwote za tak dobrych piłkarzy, to Moggi nie zrezygnuje i bedzie dalej dążył do pozyskania tych piłkarzy :wink: ....Oby...
A co do Stama - Bogu dzieki, że nie przejdzie w nas.

Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 14:33

No i dobrze! A Moggi i tak nie kupi obroncow! moze tylko jednego a nim napewno nie bedzie Bonera i Ferrari! Za malo kasy Panie Moggi! Mam nadzieje ze jak to byla plotka ze Stam ma do nas przejsc to zeby plotka tez bylo odejscie Nedveda!

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
bleblok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 17:18

Długo czekałem na te słowa Moggiego. Nie interesuje mnie czy mówi tak bo poniósł porażkę, czy naprawdę tak jest. Liczy się tylko że Stam nie przyjdzie do Juve :D. Oby jeszcze choć jeden młody przyszedlł...

sojer

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 17:43

Ja teżjestem zadowolony ztego iż Stam nie przejdzie do Juventusu. Takiego starego pryka nawet Ancona by nie chciała. A co do tych dwóch obrońców to są to bardzo obiecujący zzawodnicy. :P

tom_n

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 18:39

Gianluigi pisze:Obrońcami tymi są Matteo Ferrari i Daniele Bonera z Parmy, którzy mają kosztować razem 5-7 mln euro.
Nie razem 5-7 mln euro tylko odpowiednio 5 i 7 mln euro, czyli Ferrari 5 mln, a Bonera 7 mln. Szczerze mówiąc to nie wiem co widzicie w Ferrarim. Dla mnie to przeciętny obrońca, mało doświadczony, nieograny w pucharach. On ma być podporą Waszej defensywy w nowym sezonie? W takim razie życzę powodzenia :)
Natomiast jeśli chodzi o Stama to dziwi mnie Wasze podejście. Ludzie, przecież ten zawodnik nie skończył jeszcze 32 lat (jest z lipca 1972). Jak można o nim mówić, że jest stary? Przed nim jeszcze 2-3 lata grania na najwyższym poziomie. Wchodzi w najlepszy wiek dla obrońcy. Jeśli Milanowi uda się go sprowadzić to będzie to bardzo dobre posunięcie. Jest jednym z najlepszych obrońców we Włoszech, ma duże doświadczenie, a to jest na tej pozycji najważniejsze. Do tego jest ograny na arenie międzynarodowej. Jak to się mówi z niejednego pieca chleb jadł ;) Pomyślcie o tym co piszecie, bo moim zdaniem kompletnie nie macie pojęcia...

FORZA MILAN!
król Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 18:44

Dobrze że też on nie chce przejść do nas bo my go też nie chcemy!!!!!!!!
Nie potrzebujemy dziadków którzy i tak nic nie wnoszą do żadnej drużyny.....To moje zdanie.....jeżeli ktoś się z tym nie zgadza to jego sprawa

FORZA JUVE
Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 19:18

mi się zdaje że to Stam nie chciał JUVE a Moggi nie chciał być tutaj kozłem ofiarnym

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 19:22

Moggi powiedział święte słowa. Po co nam dziadek Stam :?: :!: przecież mamy już Montero :D

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 19:22

Najpier mieli kupić, a teraz okazuje się, że nie. trochę namieszane, ale bardzo bardzo dobrze, że nie przejdzie do JUVE. Po co go tutaj? Niech siedzi w Lazio i tyłka stamtąd nie rusza. :twisted:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 23:11

Najpierw Moggi wypowiada się, że chce sprowadzić Stama, a potem, że nikt go tu nie prosił... dziwny typek, szanuje jego prace ale coraz bardziej zaczyna mi się ona nie podobać. Wogóle za dużego cwaniaka chce zgrywać. Nie lubie go jako człowieka. Czasem ma tak głupie pomysły i wypowiedzi pokroju Sensiego... O wiele bardziej widziałbym na tym stanowisku takie człowieka jak np. Bettega. Może nadszedł czas zmian?

Co do Stama to od początku potępiałem ten pomysł. Nie chodzi już o sam wiek. Nie sądze aby chociażby na jeden sezon był w stanie wzmocnić naszą obronę.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 10:59

tom_n pisze: Szczerze mówiąc to nie wiem co widzicie w Ferrarim. Dla mnie to przeciętny obrońca, mało doświadczony, nieograny w pucharach. On ma być podporą Waszej defensywy w nowym sezonie? W takim razie życzę powodzenia :)
Napewno nie jest jakos specjalnie doswiadczony, ale szanse gry w pucharach ma, bo poki co Parma z uefa nie odpadla. Zgadzam sie jednak, że ona sam w niczym nam nie pomoze, tylko stanie sie kolejnym Legro. Tak wiec ten caly Lucio tez bylby potrzebny.

ODPOWIEDZ