Najlepszy polski napastnik.
- kouba
- Qualità Juventino

jak zagłosowałem na Żurawskiego. W lidze polskiej 'wymiata'
gorzej troszke Mu idzie w reprezentacji, ale w lidze ma więcej meczy aby sie pokazać
Nie poleciał na kase tak jak inni polscy zawodnicy, choć myśle, że nie długo 'pociagnie' w tej Wiśle :?
Dobry tez jest Olisadebe, ale myśle, ze ma troche słabą...psychike. Kilka razy Go 'wygwizdali' i sie Oli speszył
a szkoda, bo naprawde dużo dla Nas zrobił w el.MŚ Tearz mam nadzieje, że powróci do reprezentacji i znowu będzie strzelał mnóstwo goli 
P.S a Niedzielan niech jeszcze pokaze co umie, bo narazie to jest za wcześnie
Dobry tez jest Olisadebe, ale myśle, ze ma troche słabą...psychike. Kilka razy Go 'wygwizdali' i sie Oli speszył
P.S a Niedzielan niech jeszcze pokaze co umie, bo narazie to jest za wcześnie
- Walo
- Juventino

Aktułalnie Niedzielan , ale ja koło niego postawił bym Denure. Wiem że jest niemcem , ale jego rodzice są z Polski i mówił że zagra w reprezentacji jeśli tylko go powołają. Janas jak najszybciej powinien go powołać , aby nam nie uciekł. On ma 18 lat a już występuje w składzie Shalke. Nawet chyba ostatnio strzelił gola.
I niech go jak najszybciej powołają bo nam ucieknie jak Klose :!:
I niech go jak najszybciej powołają bo nam ucieknie jak Klose :!:
- Misza_18
- Juventino

mysle ze w tej chwili najlepszy jest Żurawski!!! wiec na niego odalem glos w ankiecie.......zawodnikow porownalem glownie pod wzgledem wystepow w lidze :!: a jesli chodzi o reprezentacje to kiedys bym powiedzial ze Olisadebe (oby w koncu wrocil do reprezentacji) a obecnie niezle gra Niedzielan
jestem ciekawy co osiagnie na boiskach holandii
:!: 8)
- Tomusmc
- Juventino

Ja zaglosowalem na Niedzielana Chłopak strzela duzo bramek, stara sie i blyska w Holandii a reszta jest gorsza bo:
1. Żurawski - Rzadko strzela gole dla reprezenatcji, praktycznie wogole!
2. Olisadebe - Praktycznie wogole u nas teraz nie gra!
3. Artur Wichniarek - No Coment
4. Grzegorz Rasiak - W ogóle sie nie nadaje do reprezentacji!
5. Paweł Kryszałowicz - Jego gwiazda zgasła juz po MŚ 2002!
I to by było na tyle
1. Żurawski - Rzadko strzela gole dla reprezenatcji, praktycznie wogole!
2. Olisadebe - Praktycznie wogole u nas teraz nie gra!
3. Artur Wichniarek - No Coment
4. Grzegorz Rasiak - W ogóle sie nie nadaje do reprezentacji!
5. Paweł Kryszałowicz - Jego gwiazda zgasła juz po MŚ 2002!
I to by było na tyle
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

W 4 meczach 8)juve_pany pisze:zdecydowanie niedzielan jest zarabisty strzelil juz 3 bramy w 3 meczach w holandii :-D
Ja oczywiscie tez zaglosowalem na Niedzielana, glownie za to, ze strzela bramki dla reprezentacji na zawolanie i za to, za tak szybko zaaklimatyzowal sie w NEC!
- Reggie
- Juventino

Ja zaznaczyłem Niedzielana, chociaż myślałem nad Żurwskim- obaj stoją na wysokim (jak na Polskę
) poziomie. Jednak w Niedzielanie dostrzegam jakiś geniusz czy coś takiego, mógłby być nawet niezłym napastnikiem w skali europejskiej
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Reggie
- Juventino

Racja, jak na razie to wymiata...juve_pany pisze:zdecydowanie niedzielan jest zarabisty strzelil juz 3 bramy w 3 meczach w holandii :-D
P.S. Fajny avatar
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- miccoli
- Juventino

Żurawski jest teraz zdecydowanie najlepszym polskim napastnikem ale powinien po tym sezonie opuscic wisle zeby jeszcze coś osiągnąć.Nedzielan też ma predyspozycje by grać jeszcze lepiej.Olisadebe jak wygra z kontuzjami to jest bardzo grożny.W tej ankiecie brakuje mi Krzysztofa Warzychy ktory mimo swoich lat jeszcze strzela bramki dla swojego klubu i jest jednym z najskuteczniejszych pilkarzy w historii.
...
- Kamil de Lellias
- Juventino

Dla nmie najlepszy jest Zurawski, chociaz ostatnio nie gral tak imponujaco jak rok temu ale mimo wszystko uwazam go za najlepszego polskiego napastnika. Ciekaw jestem w jakiej formie jet teraz Oli?
- Umpa
- Juventino

Biorąc pod uwagę przydatność dla reprezentacji to zdecydowanie Niedzelan - pierwszy Polak od długiego czasu który jak ma w reprezntacji dogodną sytuację to jest gol i tyle a nie coś w stylu - kurde może tym razem trafi, taak, nieee, taaaaak.... niestetety tuż obok.