Czy Ajax kupi Niedzielana?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Czy Ajax Amsterdam kupi Niedzielana?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 17:47

Czytałem, że Ajax interesuje się Niedzielanem! To dobrze jakby pszeszedł do Ajaxu. Z tamtąd łatwiej by mu było się przebić na zachód. Jeszcze czeka go kariera, o ile nie stanie się coś złego. Ja mu życze aby zrobił karierę. Ciekawe czy Ajax go kupi...

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 17:57

Szczerze wątpie w to że Ajax kupi Niedzielana... Myśle że dostanie on całkiem dobrą oferte z Anglii lub Hiszpanii i tam spędzi kilka, mam nadzieje że udanych sezonów.

★ ★ ★
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 18:03

Buehehe, dobra ploteczka, a tqak wogóle to nie podałeś źródła :?
Ciekawe co by w tym AJAXIE robił :-D Przecież by się nawet na ławeczkę nie załapał

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 18:07

Niedzielan powinien jeszcze pograc w swoim obecnym klubie niech świat o nim usłyszy. Teraz to przejdzie do Ajaxu i bęzie walczył o miejsce w 11. Niech poczeka aż jego wartość wzrośnie.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 18:12

Marcin-IRONEK pisze:Buehehe, dobra ploteczka, a tqak wogóle to nie podałeś źródła :?
Ciekawe co by w tym AJAXIE robił :-D Przecież by się nawet na ławeczkę nie załapał
Faktycznie zapomniałem podać źródła. Wyczytałem to na Onecie, ale teraz to gdzieś zaginęło, więc nie mogę ci podać dokładnego źródła. Ale jak to gdzieś znajdę, to napiszę to w tym poście. Jeżeli to Fakt lub Super Ekspres to na 99% plotka. Ale co do Ajaxu to niebyłoby chyba tak źle... A napewno nie tak jak miał Rivaldo w AC Milanie...

Dobra już mam źródło. Link:http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,87 ... plina.html
Artykół pochodzi z gazety "Przegląd sportowy".

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 18:48

Pavciooo pisze:Czytałem, że Ajax interesuje się Niedzielanem! To dobrze jakby pszeszedł do Ajaxu. Z tamtąd łatwiej by mu było się przebić na zachód. Jeszcze czeka go kariera, o ile nie stanie się coś złego. Ja mu życze aby zrobił karierę. Ciekawe czy Ajax go kupi...
Po pierwsze Niedzielan juz gra na zachodzie!
Po drugie Ajax go nie kupi, bo Ajax to druzyna, ktora wychowuje sobie pilkarzy i potem ich sprzedaje! Poza tym przejscie do Ajaxu, byloby na pewno awansem sportowym tylko pytanie czy zaaklimatyzowal by sie tam tak szybko i skutecznie jak w NEC i czy dostawalby szanse gry...

Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 18:56

Ajax go nie kupi moze kiedys w dalekiej przyszlosci! A pozatym i tak by se tam nie pogral wiec lepiej grac w slabszym klubie i zarabiac mniej pieniedzy ale grac w kazdy mecz niz przejsc do Ajaxu i nie grac wogole za wieksze pieniadze!!

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 18:58

jakos za szybko by to bylo,po drugie transfer do ajaxu to by raczej nie realny byl, po drugie jak mi sie nie myli to zrudlo tego newsa to Przeglad Sportowy i wszystko jasne....

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 19:04

Myslę że jeśli Niedzielan będzie grał tak jak do tej pory to w najbliższym czasie może się przenieść do klubu o wiele lepszego niż Ajax..

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 19:16

Ja myślę, że to jest abrdzo możliwe... Niedzielan to bardzo dobry piłkarz. Ma 3 bardzo ważne walory, ktore nawet przy mniejszej technice znacza ogromnie dużo :!: Czyli kondycję, szybkość i silny strzal :!: Forza Niedzielan :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 19:29

zapomni sie o nim tak jak o Marcinie Zewlakowie i go zaden ajax nie kupi

we believe.
Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 19:39

Bez przesady Niedzielan az tak dobry nie jest. Jest teraz w formie ale za pół roku może będzie grzał ławę. Niech zarga cały sezon, jak będzie dobrze to życze mu z calego serca zeby tam gral choc w to zupelnie nie wierze.

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 19:39

To jest możliwe ale mało prawdopodobne Luis van Hall jest kimstam w Ajaxie i zapisal Niedzielana w swoim dzienniczku ale jest wiele potencjalnych kulbów w których mógłby grać Niedzielan i nei musi to być wcale Ajax 8)

Zawsze Wierni ! ! !
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 20:27

Jesli Niedzielanowi dobrze poszło w NEC i pokazał jakies umiejetnosci to pewnie dostałby oferty z wielu klubow, takze mocniejszych od Ajaxu. Wtedy na pewno nie przeszedłby do Amsterdamu.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2004, 20:39

Napewno Ajax nie kupi Niedzielana.Pomyślcie... Po co on im? Oni mają taką młodzież że co roku dochodzi dobry napastnik.Niedzielan poza tym nie jest AŻ tak dobry by grać w tak renomowanym klubie.Ajax jest jednym z najlepszych klubów na świecie i nawet jakby jakimś cudem kupili go to by grzał ławę a może nawet grał tylko w rezerwach.

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
ODPOWIEDZ