Poprawa w obronie???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Fakt że w meczu z Regginą, Juve nie straciło bramki to:

Poprawa formy obrońców i koniec kryzysu w obronie
7
14%
Fart i brak inicjatywy napastników Regginy
24
47%
Strach obrońców przed utratą posady, który ich zmotywował
4
8%
Trudno powiedzieć
16
31%

Liczba głosów: 51
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 23:12

W meczu z Regginą wygraliśmy 1:0. Oprócz wygranej cieszy mnie fakt, że nie straciliśmy gola :lol: ! Może to poprawa formy obrońców i koniec kryzysu w obronie? A może to poprostu fart i brak inicjatywy napastników Regginy? A może przestraszyli się, że stracą posady :wink: . Co o tym sądzicie? Ja myślę, że i tak trzeba kupić młodych, zdolnych obrońców (np. Mexesa, Ferrariego).

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 23:20

Ja sie nie wypowiedzialem w tej ankiecie bo po jednym meczu nie mozna nic mowic o zmianie formy..zwlaszcza jezlei byl to mecz z Reggina...poprawy raczej nie ma..jezeli cos jest to powoli forma moze i sie odzyskuje..ale patrzac na 3 ostatnie mecze sam widzisz..trzeba miec nadzieje...i ja taka mam.... :P :P

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 23:48

nookie pisze:Ja sie nie wypowiedzialem w tej ankiecie bo po jednym meczu nie mozna nic mowic o zmianie formy..zwlaszcza jezlei byl to mecz z Reggina...poprawy raczej nie ma..jezeli cos jest to powoli forma moze i sie odzyskuje..ale patrzac na 3 ostatnie mecze sam widzisz..trzeba miec nadzieje...i ja taka mam.... :P :P
Dlatego zagłosowałem na trudno powiedzieć. Jeden mecz jeszcze o niczym nie świadczy, ale daje nadzieje na poprawę. Bądźmy dobrej myśli!

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 01:01

Napewno ten mecz nie oznacza poprawy formy obrony... Czy to że w jednym meczu z ostatnich Juve nie puściło bramki ma oznaczać że nasza obrona nagle oprzytomniała i teraz będzie grać na wysokim poziomie? Wątpie... :( Zobaczymy co przyniosą kolejne mecze a szczególnie te w LM.

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
livinglegend

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 07:10

chcesz ocenic zmiany w druzynie po zagraniu jednego meczu?

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 08:42

Ja wam powiem ze dlamnie juve moze tracic bramki ile tylko chce oby tylko strzelolo wecej niz przeciwnik :D a tak na serio to trudno powidziec czy jest to poprawa czy nie szczegolnie ze tobyl mecz z reggina anie z milanem lazio czy interem ale moze to zanak poprawy pozyjemy zobaczymy :)

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 09:01

Absolutnie nie można mówić o żadnej poprawie. Po jednym meczu? Zresztą my nie zagraliśmy o wiele skutecznie od słabuitkiej Regginy zważywszy na fakt, iż strzeliliśmy tylko jedną bramkę. Do tego widać było, że chcieli wygrać o wiele wyżej. Z drugiej strony, jakby to było łatwiejsze do wprowadzenia, to mi by odpowiadało wygrywać jedną bramką i do zera.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 09:11

tak jak mówi DJ. Po jednym mecz nie możemu mówić od razu o poprawie. Do tego stwierdzenia potrzeba kilka takich meczy bez straty gola. Fakt, że w meczu z Interem juz było widać poprawe, mimo straconych 2 goli :wink:
Ja zagłosowałem, że to raczej jest brak inicjatywy napastników Regginy :D bo to nie jest rewelacyjny klub z rewelacyjnymi napastnikami :wink:

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 09:25

Ja chcialbym sie wypowiedziec odnosnie tego jednego punktu z ankiety:
1.Poprawa formy obrońców i koniec kryzysu w obronie.
To jest niemozliwe...no moze czesciowo.Tak jak koledzy wyzej powiedzieli(a raczej napisali)po jednym meczu nie mozna stwierdzic ze nasza obrona jest juz nie do przejscia i jest najlepsza.Przypominam, ze gralismy z Reggina, ktora jest przecietniakiem(bodajze 14 miejsce).Z tego co przeczytalem w pokoju ''Ostatnie mecze'' Reggina miala okazje na strzelenie gola, kiedy to zawodnik gosci znalazl sie w sytuacji sam na sam z naszym bramkarzem.Mozna teraz mowic ''gdyby nie Buffon''... Wiec nie piszmy ze po jednym meczu(i to jeszcze z takim rywalem :!: ) nasza obrona sie poprawila.Cieszy mnie to, ze nie stracilismy gola, ale martwi mnie takze fakt, ze strzelilismy zaledwie 1 bramke.Skutecznosc w napadzie tez nie jest imponujaca.
Przemowilem 8)

Umpa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 14:32

Jak dla mnie jest to kwestia zmienionej formacji w obronie - Thuram w środku i chyba to jest powód.

Zobaczymy czy w następnych meczach przy podobnym ustawieniu to będzie grało jak trzeba.

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 14:47

Jeszcze, ze 3 mecze bez straty gola i pomysle, ze nasza obrona naprawde sie poprawila! Mam nadzieje, ze ten manewr z Thuramem z srodku bedzie kontynuowany... Wiecie, ze Reggina jest w tym sezonie jedynym zespolem, ktory nie potrafil strzelic nam gola?

Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 15:00

Ja mysle ze to byl fart bo Reggina prawie nie atakowala a pozatym watpie zeby obrona po paru dniach wyszla z kryzysu...

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
Del Przemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 15:30

Myśle, że troche się ta obrona poprawiła. Może usłyszeli, że chcą sprzedać pare osób i zaczęli grać lepiej.

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 15:31

Nasz obrona jest jeszcze za słaba żeby nagle przestał tracic bramki, niby dlaczego mieło bu sie tak stac. Osobiscie uwazam że w przyszłym meczu juz nie bedzie tak dobrze i stracimy 1 bramke.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2004, 16:07

Wg mnie trudno coś o tym powiedzieć, ale przynajmniej Giggi nie musiał włazić do siatki. :wink:

ODPOWIEDZ