Co się dzieje :/ ??
- Chmura
- Juventino
Nie wiem jak wy ale dla mnie coś tu nie gra. Juventus przechodzi jak dla mnie wyraźny kryzys i to nie tylko na tle sportowym. Nie wiem o co chodzi. Nagle najlepszy i najrówniej prowadzony klub we Włoszech ma takie problemy. Nie dość, że ciągle toczy się rozprawa dopingowa to jeszce na dodatek okazuje się, że Juve wychodzi w tym roku na minusie :evil:. Sama drużyna tez nie gra najlepiej, szczególnie obrona. Najgorsze jest to, że Lippi i Moggi uważają, że wszystko jest ok. Mecze zaczynamy wygrywać praktycznie dzięki sędziom (patrz inter). Na dodatek wg mnie sam Moggi się kompromituje (chodzi o afere ze Stankovicem). Szczerze mówiąc pierwszy raz odkąd kibicuje Juve musze przyznać, że jest mi troche WSTYD za mój ukochany klub. Naprawde nie wiem co się stalo, ale tak dalej być nie może. A co wy o tym sądzicie??
Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
East Side Is The Best !!!
- DamKam
- Juventino
Hmmm
Ja też mam podobne przemyślenia jak ty i się z tobą zgodze. Niestety
też jestem troche podłamany tym wszystkim co się dzieje wokół Juve :
- afera dopingowa, słaba gra obrony, roczny bilans na minusie, dziwne podejście Lippiego i Moggiego do sprawy jakby wszystko było ok, jeszcze teraz słyszymy że Moggi zastanawia się nad sprzedaniem Nedveda. To wszystko powoduje że się troche załamujemy ale trzeba być twardym !!!!!! Cuż takie życie- nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli.
Trzeba się wziąść w garść
Ten sezon jeszcze nie jest stracony !!!!! Zdobędziemy mistrzostwo i LM to odrazu będziemy inaczej patrzeć na to wszystko!!!!!!!!! 
Na zawsze JUVE - na dobre i na złe
Ja też mam podobne przemyślenia jak ty i się z tobą zgodze. Niestety

- afera dopingowa, słaba gra obrony, roczny bilans na minusie, dziwne podejście Lippiego i Moggiego do sprawy jakby wszystko było ok, jeszcze teraz słyszymy że Moggi zastanawia się nad sprzedaniem Nedveda. To wszystko powoduje że się troche załamujemy ale trzeba być twardym !!!!!! Cuż takie życie- nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli.
Trzeba się wziąść w garść

Na zawsze JUVE - na dobre i na złe
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2004, 11:53 przez DamKam, łącznie zmieniany 2 razy.
- nookie
- Juventino
Ja osobiscie sie nie wstydze za JUVE...zaczalbym si wstydzic gdyby sie zmienilo w REAL..a teraz po prostu uwazam ze zwalilo sie kilka problemow naraz..co do ujemnego bilansu to bym za bardzo nie panikowal...jezlei przez 7 ostanich lat zarabialismy to teraz mozna sobie pozwolic na male uchybienia...forma faktycznie najlepsza nie jest ale ja nadal mam nadzieje ze uda sie to jakos zmienic...a o aferze dopingowej wypowiadal sie n bede bo ona by byla i tak niezaleznie czy bysmy dobrze grali czy zle..wiec uwazam to wszystko za zwykly zbieg okolicznoscie..nieszlesliwy niestety...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Wojtom
- Juventino
nie wiem dlaczego miałbym sie wstydzić ???? :? :? przecież Juventus jako jedyny zespół włoski gra jeszcze w Serie A , Lidze Mistrzów i Pucharze Włoch wiec mysle ze z formą niejest aż tak źle tylko została ona rozłorzona na te własnie trzy rozgrywki i dlatego Juventus nie skupia sie tylko na jednej ( np. na Serie A ). Gdy teraz wygra Puchar Włoch to napewno bardziej skupi sie na Serie A i LM i mysle że bedzie im szlo lepiej ( choć trzecie miejsce w połowie sezonu w tabeli to nie jest aż tak bardzo źle
) !!! FORZA JUVENTUS !!! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- kouba
- Qualità Juventino
po pierwsze wstyd mi nie jest i nigdy nie będzie. Może troche jest przykro jak patrze na wygraną rywali z nami..
A co do kryzysu, to owaszem jest troche gorzej niż w zeszłym sezonie albo 2 lata temu, ale tamte lata były bardzo okazałe. Nie moża ciągle być na szczycie. Teraz jest troche gorzej, ale to nie znaczy, ze tak będzie co roku. Jeszcze nie straciliśmy szansy na scudetto, praktycznie nie tracimy jej w kazdym roku. Gramy zawsze to końca i liczymy sie do końca. Inne drużyny, tak jak Roma czy Milan, maja teraz dobry sezon, ale 2 lata temu Milan, a rok temu Roma, nieliczyli sie prawie wcale. Albo Inter, teraz sie nie liczy, a rok temu walczyli całkiem nieźle.
Wniosek: Juve co roku sie liczy w walce o najwyższe trofea, inne drużyny maja tylko lepsze i gorsze sezony :!:

A co do kryzysu, to owaszem jest troche gorzej niż w zeszłym sezonie albo 2 lata temu, ale tamte lata były bardzo okazałe. Nie moża ciągle być na szczycie. Teraz jest troche gorzej, ale to nie znaczy, ze tak będzie co roku. Jeszcze nie straciliśmy szansy na scudetto, praktycznie nie tracimy jej w kazdym roku. Gramy zawsze to końca i liczymy sie do końca. Inne drużyny, tak jak Roma czy Milan, maja teraz dobry sezon, ale 2 lata temu Milan, a rok temu Roma, nieliczyli sie prawie wcale. Albo Inter, teraz sie nie liczy, a rok temu walczyli całkiem nieźle.
Wniosek: Juve co roku sie liczy w walce o najwyższe trofea, inne drużyny maja tylko lepsze i gorsze sezony :!:
- hania
- Juventino
Czasami, po jakichs głupich przegranych (np z Romą), wydaje mi sie jakby nie wyciągano z tego zadnych konsekwencji, jakby wszystko było ok. I to nie jest tylko w tym sezonie ale juz od dawna. Juve czesto zdarzały sie wpadki, ktore jakby pozostawały bez bez odzewu. Tyle ze w poprzednich sezonach mielismy szczescie, udalo sie wygrac Scudetto. W tym sezonie tego szczescia brakuje, a moze po prostu inni zaczeli grac lepiej, i przydaloby sie aby Juve tez wzieło sie do roboty. Moze wprowadzic by jakas odpowiedzialnosc, dyscyplinę do klubu? Bo jak tak moze byc ze tracimy do Milanu troche pkt, a tu przegrywamy z Romą 4:0 :!: :evil:
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- bociu
- Juventino
Ja sie nie zgadadzam ze to jakis kryzys to sa poprostu wahania formy moim zdaniem wywołane slaba obrona i pomoća wystawiona przez Lippiego w składzie z Conte. Zarówno on jak i obrona jest juz troche podstazały. On powinien wchodzic na zmiane.
- gandalf
- Juventino
Hmm...Myśle żę to nie jest poważny kryzys ale to co wyprawia obrona i pan Moggi to przechodzi wszelkie pojęcie.Wyszliśmy na minusie ale to nic nie szkodzi i tak na koniec będzie dobrze
A co do tej afery dopingowej to sam nie wiem jak to dalej z nami będzie:/ A ja Juventusu nigdy nie będe sie wstydził!!!!!!!!!!!!!!!FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!
- booyak
- Juventino
Spokojnie panowie... Moggi prowadzi dobrą polityke transferową i wątpie żęby czekał nas taki los jak Lazio, Parme czy Fiorentine... A jeśli chodzi o aferę dopingową to nie ma się czego wstydzić :!: Czy któryś z piłkarzy wiedział że dają mu jakieś tam niedozwolone tabletki
To jest wyłącznie wina lekarzy...

★ ★ ★
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja róenież jestem załamany, jak wygrywamy do w bardzo słabym stylu i to jeszcze dzięki pomocy sędziów. A pozatym z silnymi dróżynami nasza statystyka wygląda tak:
Roma 2-2 i 0-4
Lazio 0-2
Inter 1-3
Milan 1-1
Jak widać żadnego zwycięstwa 2 remisy i 3 porażki a stosunek bramek to już wogóle kompromitacja 4-12. JAk o tym myślę to wydaje mi się że na mistrzostwo nie zasługujemy, jak nie możemy wygrać z najtrudniejszymi rywalami.
Roma 2-2 i 0-4
Lazio 0-2
Inter 1-3
Milan 1-1
Jak widać żadnego zwycięstwa 2 remisy i 3 porażki a stosunek bramek to już wogóle kompromitacja 4-12. JAk o tym myślę to wydaje mi się że na mistrzostwo nie zasługujemy, jak nie możemy wygrać z najtrudniejszymi rywalami.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Kamil de Lellias
- Juventino
Ja uważam, że kryzys jest tylko w obronie. Pamietacie sezon w którym Juve wywalczyło tylko miejsce w pucharze uefa? To był okres lekkiego kryzysu. A teraz jestem pewien, że wszystko wyjdzie na prosta.