Sonda 11 XX-lecia

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2004, 15:55

Zastanawia mnie jedno w tej sadzie... Czemu wszyscy wybieraja tych mlodszych tzn np zamiast SCIREI wybrali Montero... czy serio sadzicie ze SCIREA byl gorszy od Montero? NO dobra w to nie w nikam ale irytuje mnie to:

teraz wybieramy miedzy NEDVEDEM a ZIDANEM oczywiste jest to ze NEDVED to wygra bo serio powinien... ale czy wszyscy zapomnieli o JUGOVICiu?? Czu on serio dla was nic nie znaczy??

Teraz dalej... zastanawia mnie kto wygra nr 10 bo to bedzie juz niedlugo czas wyboru a tutaj mamy PLATINIEGO, DEL PIERO i BAGGIO ciezki orzech do zgryzienia... Ja sercem jestem za DEL PIERo ale chyba zaglosuje na PLATINIEGO...

A napastnicy? Kto wygra? osobiscie oddam glos na VIALLIEGO i RAVANELLIEGO... bo ta 2 serio byla dla mnie najlepsza....

Dobra to was teraz zostawiam z tym postem 3majta sie ;]

montero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2004, 16:06

Zastanow sie . Jest tylko jedno miejsce, a trzeba wybrac miedzy 4 lu 5 graczami. Ktorys musi wygrac a reszta odpada i to nie znaczy ze o kims sie nie pamieta. Dla mnie np. wszyscy gracze ktorzy grali w Juve byli wielcy i tacy tez pozostana.
FORZA JUVE

Włodar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2004, 16:24

Ja staram się nie zapominać o dawnych sławach, ale rzeczywiście jest jak mówisz. Myślę, że to dlatego bo niektórzy kibicują Juve od niedawna i (bez obrazy dla nikogo) mogą nie wiedzieć co tamci zrobili dla naszego ukochanego klubu.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2004, 16:31

Troch namiesznae, ale zawsze pamiętam o dawnych wielkich piłkarzach (np. Platini),a w tym samym czasie kocham dzisiejszych piłkarzy. Trudno mi jest to inaczej określić.

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2004, 17:13

Tez mnie to wkurza ... Montero wiecej zrobił dla Juve niż Scirea !? albo Thuram kim jest w Juve przy Gentile ?! :?

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 14 lutego 2004, 20:20

Wajron pisze:Tez mnie to wkurza ... Montero wiecej zrobił dla Juve niż Scirea !? albo Thuram kim jest w Juve przy Gentile ?! :?
pewnie się ze mną nie zgodzisz, ale ja uważam, że Thuram jest lepszy od Gentile

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2004, 21:09

nie musicie sie kłócic !!! każdy ma swoje zdanie na ten temat !! ale każdy chyba wie że piłkarze którz grali w Juve dobrowadzili Juventus na taki poziom który teraz reprezentuje , co za tym idzie nigdy nie spadli do Serie B !!! wiec nie wiem w czym problem !! był Scirea teraz jest Montero czy Thuram a za 5 lat bedzie ktos inny i wtedy bedzie że Thuram i Montero byli wielcy bo zrobili tyle co ich poprzednicy !! wiec jak ktos głosuje na Thurama to jego sprawa i widocznie nie za bardzo wie co sie działo w Juventusie w poprzednich latach i nie powinniśmy mu mieć tego za złe !!! albo uważa że ktoś gra teraz lepiej niż ktos inny wtedy !! on ma głos - jego wybór !!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 00:02

wojtom11 pisze:nie musicie sie kłócic !!! każdy ma swoje zdanie na ten temat !! ale każdy chyba wie że piłkarze którz grali w Juve dobrowadzili Juventus na taki poziom który teraz reprezentuje , co za tym idzie nigdy nie spadli do Serie B !!! wiec nie wiem w czym problem !! był Scirea teraz jest Montero czy Thuram a za 5 lat bedzie ktos inny i wtedy bedzie że Thuram i Montero byli wielcy bo zrobili tyle co ich poprzednicy !! wiec jak ktos głosuje na Thurama to jego sprawa i widocznie nie za bardzo wie co sie działo w Juventusie w poprzednich latach i nie powinniśmy mu mieć tego za złe !!! albo uważa że ktoś gra teraz lepiej niż ktos inny wtedy !! on ma głos - jego wybór !!!
Dobra uwaga. Wkońcu po to jest sonda, aby ludzie w niej głosowali. Inaczej nie miałaby sensu.

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 10:43

No dobra ale jesli w sondzie wygra TREZEGUET jako napastnik 2o lecia to nie bedzie to zbyt madre.... ROSSI, RAVANELLI tak ale nie TREZEGUET bez obrazy ale nie jest az tak dobry by wygrac z poprzednikami.....

A najbardziej obawiam sie i czekam na sonde DEL PIERO - BAGGIO - PLATINI..... 3 najwiekszych... 1 moze wygrac... 1 wstapi do rezerw.... kto to bedzie?? ehhh to jest ciezki orzech do zgryzienia....

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 11:36

Pavciooo pisze:
wojtom11 pisze:nie musicie sie kłócic !!! każdy ma swoje zdanie na ten temat !! ale każdy chyba wie że piłkarze którz grali w Juve dobrowadzili Juventus na taki poziom który teraz reprezentuje , co za tym idzie nigdy nie spadli do Serie B !!! wiec nie wiem w czym problem !! był Scirea teraz jest Montero czy Thuram a za 5 lat bedzie ktos inny i wtedy bedzie że Thuram i Montero byli wielcy bo zrobili tyle co ich poprzednicy !! wiec jak ktos głosuje na Thurama to jego sprawa i widocznie nie za bardzo wie co sie działo w Juventusie w poprzednich latach i nie powinniśmy mu mieć tego za złe !!! albo uważa że ktoś gra teraz lepiej niż ktos inny wtedy !! on ma głos - jego wybór !!!
Dobra uwaga. Wkońcu po to jest sonda, aby ludzie w niej głosowali. Inaczej nie miałaby sensu.
Dobrze ale to sie robi bezsensowne skoro wygrywaja ci piłkarze którzy na to miejsce nie zasługują ?? Całe szczeście ze chociaż pomocy Di Livio i Deschamp zostali wybrani. A co do Platini, Alex, i Baggio to równiez mam nadzieje ze wygra ten który rzeczywiscie na to zasługuje ...

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 14:28

Masz racje co do nr 10 to będzie bardzo ciężkie wybrac najlepszego ale myśle że wygra Platini a rezerwa Del piero co do Trezegueta to fakt że nie jest tak dobry jak Ravanelli kiedyś.I jeszcze jedno jeśli Davids nie odszedłby do barcelony to Di Livo pewnie by sie znalazł na rezerwach :wink:

Forza Grande Juve
Obrazek
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 14:34

gandalf pisze:Masz racje co do nr 10 to będzie bardzo ciężkie wybrac najlepszego ale myśle że wygra Platini a rezerwa Del piero co do Trezegueta to fakt że nie jest tak dobry jak Ravanelli kiedyś.I jeszcze jedno jeśli Davids nie odszedłby do barcelony to Di Livo pewnie by sie znalazł na rezerwach :wink:
Nie Di Livio tylko Deschamps :P ale wydaje mi sie ze On zrobil wiecej dla Juve niz Davids... mimo wszystkich zaslug Davidsa to moim zdaniem DIDIER byl lepszy i slusznie zostal wybrany... tylko zastanawia mnie czemu nikt nie patrz na JUGOVICia tylko wszyscy na rezerwe pchaja ZIDANEa... no ale coz ZIDANE tez byl swietny i zal mi ze odszedl z JUVE... ale mamy za to NEDVEDA wiec nie ma co narzekac :P NEDVED jest THE BEST!! CZECH CANNON!!!

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 14:44

Philby pisze:
gandalf pisze:Masz racje co do nr 10 to będzie bardzo ciężkie wybrac najlepszego ale myśle że wygra Platini a rezerwa Del piero co do Trezegueta to fakt że nie jest tak dobry jak Ravanelli kiedyś.I jeszcze jedno jeśli Davids nie odszedłby do barcelony to Di Livo pewnie by sie znalazł na rezerwach :wink:
Nie Di Livio tylko Deschamps :P ale wydaje mi sie ze On zrobil wiecej dla Juve niz Davids... mimo wszystkich zaslug Davidsa to moim zdaniem DIDIER byl lepszy i slusznie zostal wybrany... tylko zastanawia mnie czemu nikt nie patrz na JUGOVICia tylko wszyscy na rezerwe pchaja ZIDANEa... no ale coz ZIDANE tez byl swietny i zal mi ze odszedl z JUVE... ale mamy za to NEDVEDA wiec nie ma co narzekac :P NEDVED jest THE BEST!! CZECH CANNON!!!
Masz racje Didier dla Juventusu był to ktoś więcej niż piłkarz. On naprawde nie wiem, czy nie był najlepszym piłkarzem Juventusu w historii na tej pozycji. Widac nawet , że we Włoszech tak uważają skoro w Turynie jest bardzo i to bardzo popularny. A z numerem 10 to będzie wielki problem. To naparwde bedzie zażarta walka, jednak uważam, że stoczy sie ona między Platinim, a Del Piero. Szkoda, że ankieta jest na numery... Przeciez spokojnie Platini mógłbybyć ofensywnym pomocnikiem, a w ataku Alex z Roberto. :twisted:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 15:29

Ale nie ma o czym tu mowic!!! KAzdy ma swoje zdanie na temat tej sondy! Niektorzy wybierają gwiazdy lat 80 lub 90 a niektorzy glosoja na osoby ktore teraz sa na topie. Podejrzewam tez jest wielu kibicow JUve ktorzy nie zapozmnali sie z przeszloscia "naszego" klubu i dlatego wybiraja np. Buffona zamiast Zoff-a ktory majac 40 lat przyczynil sie do zdobycia Mś !!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 16:07

Z tym numerem 10 to rzeczy wiście będzie ciężko, ale dla mnie tam może być jedynie Platini 8) . A swoją drogą, to ciekawe dlaczego "najlepsza" obrona jest z aktualnego składu, skoro w tym sezonie straciliśmy najwięcej bramek od... ho ho bradzo dawna

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
ODPOWIEDZ