jak długo kibicujecie JUVE????
- łyziu
- Juventino
Jestem tu nowy i nie wiem, czy ktoś już zakładał taki temat. Jeśli tak to sory za dubel.
A co do pytania w temacie to ja szanuję JUVE i jestem za tym aby wygrywał od jakiś 17 miesięcy.
A co do pytania w temacie to ja szanuję JUVE i jestem za tym aby wygrywał od jakiś 17 miesięcy.
blues is the colour, football is the game
- BIGGI
- Qualità Juventino
Chyba był juz taki temat ale nie moge znaleźc.
Ja kibicuje od 1/2 LM 1996 z Nantes, ale nie wiem dlaczego akurat padło na Juve...nie pamiętam
Ja kibicuje od 1/2 LM 1996 z Nantes, ale nie wiem dlaczego akurat padło na Juve...nie pamiętam

Ostatnio zmieniony 12 lutego 2004, 19:35 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- darel
- Juventino
Może to zabrzmi dziwnie, ale ja Juve kibicuje od meczu... przegranego. Tak, tak było - był to przegrany finał Ligi Mistrzów z Borussią 3:1, a jedyna bramke dla JUVE zdobył wtedy Alex.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ja podobnie jak koledzy powyzej kibicuje Juve od 96 roku, a dokladnie od kwietnia.
Takie temat juz chyba byl...
Takie temat juz chyba byl...
- Wojtom
- Juventino
hehe był juz taki temat a co wiecej chyba ze 3 były !!!
LOL !! ale nic !! ja tak chyba jak wiekszość ludzi kibicuje JUVE od 1996 roku !!! i do tej pory jestem wierny
!!! JUVENTUS FOREVER !!! mysle że to sie nigdy nie zmieni !!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Kamil de Lellias
- Juventino
Ja podobnie jak większość - final z Ajaxem.
- Danielpiero
- Juventino
Ja kibicuje od meczu z Ajaxem
, bede kibicował oczywiścxie do końca zycia 

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Gość
Ja kibicuje Juve również od finału z Borussią ale bardzo dobrze pamietam mecz z PSG, ale nie kojarze o co on był ale wiem ze było 6-1 dla JUVE...
- wErOn
- Juventino
Moja historia zaczęła sie 8 lat temu, po mojej Komunii św. 8) Pojechałem ze starym na rynek zeby kupić koszulkę (wtedy nie wiedziałem jeszcze jaką chce ;]). Patrze czarno-biała (nawet nie wiedziałem chyba ze to JUve, poprostu mi sie spodobała, ale starszy mówi ze nie bo będzie sie brudziła łatwo (nie ma to jak rady własnego ojca 8) ) No i kupilem i tak zleciało 8 lat
A pierwszy obejżany mecz ? - Borussia 3-1 Juve !

A pierwszy obejżany mecz ? - Borussia 3-1 Juve !
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
ja kibicuje Juventusowi od przegranego finału z Borussią Dortmund, od tego też momentu moim ulubionym piłkarzem stał się Del Piero, po prostu zauroczyła mnie ta jego piękna bramka w tym meczu. Szkoda, że przegrali :?