Di Vaio przeniesie się do Anglii

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 17:03

Mówi się, że napastnik Juventusu Turyn Marco Di Vaio odejdzie z klubu. Włoch chce mieć zapewnione miejsce w podstawowym składzie. Trener Marcello Lippi nie daje mu zbyt wielu szans do pokazania się, a kiedy zdrowy jest Del Piero i Trezeguet piłkarz może zapomnieć o wyjściowej jedenastce.

Mówi się, że napastnikiem interesuje się Newcastle United. W poprzednim tygodniu działacze Srok, a także Birmingham i Middlesbrough byli obecni na meczu Pucharu Włoch, aby przekonać się do umiejętności snajpera.

http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=15768

On nie może odejsć :!: Ja nie chce tego. Kto będzie grał w meczach pucharowych i nie tylko ... Jest bardzo silny jak na rezerwowego. Moggi nie pozwól Mu odejsć....Głęboko wierze w to, ze to plota...

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 17:05

Co do Newcastle to mógłby się im przydać, ale z drugiej strony nie chce aby odchodził, bo bardzo go lubie i podoba mi się jego gra. Zresztą Newcastle wcale nie jest takie dobre... :lol:

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 17:20

Ta, Alex do Chelsea, Di Vaio do Newcastle a bramki bedzie strzelał Buffon. Bzdury....zresztą juz początek posta "....mówi się..." a no ludzie duzo rzeczy mówią hehehe.... :wink:

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 17:37

nie moze oddejsc, bardzo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pilkarz.wiecej goli strzelil niz del piero w tym sezonie.a ostatnio wybiegl jako pierwszy i nie siedzial na lawce.ale no del piero mial kontuzje i chyba dlatego gral od poczatku przeciw Roma.i my bsymy na tym stracili, Di Vaio to po porstu super pilkarz.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 17:48

Jeżeli oddamy Marco to Moggi będzie musiał kupic jeszcze jednego napadtnika. I przypuszczalnie kupi najpierw napastnika pózniej obrońcę, a ja tego nie chce.

Moim zdaniem Marco musi zostac w końcu się przyda tym bardzej że gra coraz lepiej.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 18:10

BIGGI pisze:Ta, Alex do Chelsea, Di Vaio do Newcastle a bramki bedzie strzelał Buffon. Bzdury....zresztą juz początek posta "....mówi się..." a no ludzie duzo rzeczy mówią hehehe.... :wink:
Dokładnie BIGGI. Moggi pokazał ostanio sie od złej storny, ale napewno nie pozwoli na odejście Di Vaio, już niewpsomnę o Del Piero. Marco to znakomity gracz, na którego możemy liczyć. wiadomo, że każy che grać w 1 składzie ale Di Vaio nie powienien szeczgółnie narzekać na swoją sytuację. Być tak żelaznym rezerwowym w tak znakomitym klubie to zaszyt. Pozatym Di Vaio również notuje gorsze wystepy, a mimo iż strzela gole, marnuje też duzo ,,100''. Tak więc niech Di Vaio nigdzie się nie wybiera bo jest nam bardzo potrzebny!

Obrazek
krzysztof13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 18:43

ja nie chce by sie wyprowadzil z turynu kto nam pomorze w meczach z milanem romo pewnie wiekszosc z was powie miccoli lub del piero on ma czesto kontuzje a mikoli bardzej gra po prawej mance

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 19:20

Przecież on mozę odejść w każdej chwili, my tutaj nie mamy nic do gadania.Jeżeli nie ma dla niego miejsca w pierwszej jedenastce to rzecz jasna go rozumiem.Wszysko zależy od niego i zarządu klubu.Ale atpie, aby Juve sprzedało takiego zawodnika jak Di Vaio do takiego słabego zespołu jak Newcastle czy Birmingham.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 20:30

BIGGI pisze:Ta, Alex do Chelsea, Di Vaio do Newcastle a bramki bedzie strzelał Buffon. Bzdury....zresztą juz początek posta "....mówi się..." a no ludzie duzo rzeczy mówią hehehe.... :wink:
tak masz racje. Mój kuzyn ostatnio mówił, że wygra 6 w lotka i zgadnijcie co... nie wygrał :D
też nie wierze w te wszystkie plotki o transferach, no i mam nadzije, że to są TYLKO plotki :)

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 21:15

Nie no ja uwielbiam go umie sie kapitalnei znależć w sytuacji bramkowej jak sie nauczy je perfekcyjnie wykorzystywać to będzie najlepszym napastnikiem świata juz lepie jDel Piero sprzedać za godsziwe pieniadze do Chelsea 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 21:22

tararara, Miccoliego moge scierpiec ale Di Vaio never! NIech se qpią jakeigoś komercyjnego piłkarza- Di Vaio i Juve to jedność!

Obrazek
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 22:49

Niestety obawiam się że Di Vaio prędzej czy późniejodejdzie z Juve...Jest do dobry zawodnik i ambitny.Będzie chciał grać tam gdzie będzie podstawowym zawodnikiem... :(

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2004, 09:15

Tak Miedzy Bogiem a PRAWDĄ to MArco nie jest takim rewelacyjnym piłkarzem. Ma bardzo słaby drybling marnuje wiele 100 % sytuacji. Rzadko mu sie zdarza aby sam sobie wypracował sytuacje na strzelenie bramki. Grą przypomina mi Olisadebe tylko On jest na wyższym szczeblu zaawansowanie[Di Vaio]

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2004, 11:10

Mysle że Di Vaio chciał sie gdzies przenies, do klubu gdzie grał by w podstawowej( zbliża sie EURO 2004). Ja osobiście wolałbym że by Di Vaio został u nas.

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2004, 11:28

Nie chcę aby odchodził, ale trzeba przyznać że jest za dobry na grzanie ławy, nawet w takim klubie jak Juve. A w takim Newcastle byłby zapewne gwiazdą. Jeżeli jakiś dobry klub złoży mu ofertę raczej będzie chciał ją przyjąć

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
ODPOWIEDZ