Del Piero na ławę!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2004, 23:48

W związku z nędzną formą miejsce Alexa jest obecnie w najlepszym wypadku na ławie.

Alex prezentuje się tak źle, że właściwie powinien grać w primaverze.

Dlaczego Lippi wystawia go? Z powodu nazwiska i pensji.
To jest ze szkodą dla Juventusu.

Na boisko Miccoli. Jest w dobrej formie, a jeśli będzie grać więcej to będzie jeszcze lepszy.

Juventus. Oto klub, który zwycięża.
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 02:36

Moim zdaniem reagujesz zbyt nerwowo,ale po części zgadzam sie z tobą.Del Piero ma bardzo silna pozycje w klubie i nawet kiedy jest w słabej formie to Lippi wystawia go w pierwszym składzie.Już dzisiaj rozegrany zostanie jeden z najwazniejszych meczy sezonu,naszym przeciwnikiem będzie Roma..Jestem ciekaw na kogo postawi Lippi;na kapitana,który gra ostatnio słabo,czy na strzelca dwóch goli w ostatnim meczu z Interem czyli Di Vaio..Jestem za tym,żeby grali piłkarze,którzy prezentuja w danym czasie najwyższą forme,a na dzień dzisiejszy Marco jest w lepszej dyspozycji niż Alex.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 08:12

W sumie to trudno powiedziec kto ma wyjsc od pierwszych minut....Alex moze nie strzelal bramek al to moze byc mecz Del Piero.A Di Vaio????Sam nie wiem ??Moze mogli by zagrac Di Vaio -Trezeguet i z cofniętym Alexem z tylu????? :?

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 09:31

BIANCONERI pisze:(...)czy na strzelca dwóch goli w ostatnim meczu z Interem czyli Di Vaio (...)
na dzień dzisiejszy Marco jest w lepszej dyspozycji niż Alex (...)
no ja bym nie powiedział, ze Marco jest w lepszej dyspozycji :wink: Nie sugerujmy sie tym, ze strzelił 2 gole Interowi. Pierwszy z nich był dziełem przypadku i może szczęścia (ale szczęsci ponoć sprzyja lepszym) a drugi gol to była piękna piłka dograna do Niego, a którą juz mógł zrobić wszystko. Zaryzykował jednak i strzelił z 'pierwszej'. Mimo, że gol padł to tez bardzo szczęśliwie, bo od poprzeczki, to był wspaniały gol (narazie najładniejszy w tym sezonie) ale bądz co bądz to napewno tam nie mierzył, więc troche mniej szczescia i bramki by nie było. A przez cały mecz to nich szczególnie sie nie wyróżnił :wink: bardzo dużu był przyłapywany na spalonym, jak na takiego zawodnika to za dużo :wink:

Jednak Del Piero tez nie jest w najwyższej formie. Wyszedł Mu chyba tylko mecz ze Sieną :( Po za tym to nic szczególnego. W meczu z Interem wszedł na chyba 20 minut i przez ten czas sie tylko kłócił z sedzią... :?

Wiec ja nie wiem kto jest aktualnie w lepszej formie. Ale te uważam, ze powinien wystąpnić Di Vaio bo jednak strzelił te 2 bramki, a tak łatwo sie tego nie robi :wink: I przeciez pamiętami jeszcze te najwazniejsze mecze: z Milanem, Romą, Udinese czy teraz Interem, wtedy to On własnie występował w głównej roli, więc myśle, ze powinniśmy Mu zaufać.

Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 09:56

Może Di Vaio ostatnio zagrał dobrze, ale DEl Piero jednym dryblingiem, jednym strzałem może przechylić szale zwycięstwa na korzyść JUVE :D . W tak ważnym meczu myśle że Del PIero może sie przełamac, a jak nie, to zawsze można później wpuścić Di Vaio :wink:

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 10:45

Jak dla mnie to nie powinien zagrać od początku ani DP ani DV, powinien zagrać MICCOLI, jak dla mnie to on i TREZE w tej chwili stworzyli by atak nie do zatrzymania. DV powinien poćwiczyć skuteczność, a DP powinien sobie troszke poodpoczywać.
I w pomocy powinien zagrać MARESCA a nie CONTE !!!!!!!!

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 10:48

Są dwa wyjścia:
1. Wystawić Alexa i liczyć że wyjdzie mu dobry mecz i może coś strzeli
2. Wystawić Di Vaio który może okazać się niewypałem w meczu, albo się rozstrzela i Roma odda 3 punkty.
Czyli praktycznie dwa takie same :D
Ale wybrałbym atak Di Vaio- Trezeguet.

non mollare mai
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 11:02

Marcin-IRONEK pisze:Jak dla mnie to nie powinien zagrać od początku ani DP ani DV, powinien zagrać MICCOLI, jak dla mnie to on i TREZE w tej chwili stworzyli by atak nie do zatrzymania. DV powinien poćwiczyć skuteczność, a DP powinien sobie troszke poodpoczywać.
I w pomocy powinien zagrać MARESCA a nie CONTE !!!!!!!!
Zgadzam sie z toba w 99,9 % Powinien zagrac Micolli. (jedyne co bym zmienil to: Appiah za Conte) !!!!!!! Co do Del Piero: hmm chyba kazdy kibic Juve wie ze Alex jest faworyzowany jesli chodzi o sklad Juve. To on jest pupilkiem Lippiego jak i wladz Bianconerich. Mnie sie to coraz bardziej zaczyna nie podobac !!! W kazdym normalnym klubie gra ten co jest w najlepszej dyspozycji. Wiec powinien siedziec na lawie !!!!

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 11:24

Może i nie zasługuje na miejsce w pierwszym skłądzie ale bez przesady ... Primavera :lol: Ale największy dołek myśle że ma juzza sobą i teraz będzie tylko lepiej i wróci do swojeje genialnej formy 8)

Zawsze Wierni ! ! !
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 11:49

Pamiętajmy ze Del Piero jest doświadczonym zawodnikiem i może pokierować gra całej druzyny. Po za tym może także w trudniejszych momentach zejść do pomoćy i wesprzeć tam kolegów zastawiając Davida samego. Potrafi także jednym zwodem lub strzełem z wolnego zmienić wynik spotkania. Mimo że moze Marco jest w lepszej formi i strzeloił ostatnio 2 bramki stawiam na Alexa, bo jest doświadczony. A Marco jak najbardziej może póżniej zmienić któregoś z nich, a jak będziemy przegrywali to może wejść na we za obrońcę i będziemy grali 3 napastnikami z cofniętym Del Piero.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 12:25

Mysle ze Del piero i Di Vaio powinni zagrac po 1 polowie

Forza Grande Juve
Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 13:01

Zgadzam się z BIANCONERIM, Del Piero ma bardzo silną pozycję u Lippiego i w jakiej dyspozycji by nie był i tak będzie grał w wyjściowej ,,11''. No cóż to chyba zły pomysł, moim zdaniem powinni grać ci, którzy na chwilę obecną są w najlepszej dyspozycji. A Del Piero naprawdę nic nie pokazauje :?
Jedynym pewniakiem ataku narazie jest Treze.
Di Vaio. Fakt strzela gole, ale nie zapominajmy, że przynajmiej 1-2 razy w meczu marnuje ,,100%'' okazje... :?
Wszyscy wiemy, że najlepszym meczem na przełamanie jest mecz na szczycie, jak dziś, dlatego dziś dałbym OSTANIĄ szansę Alexowi, jeśli jej nie wykorzysta, tylko ławka dla niego.
Tak więc dziś stawiam na ,,Złoty duet'' Trezeguet & Del Piero.
Niezapominajmy też o Miccolim, w nim też pokładam wielkie nadzieje!

Obrazek
Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 13:22

Ja bym postawił od poczatku na atak: Di Vaio-Treze to chyba najlepsze wyscie.A po przerwie mógłby wejsc Del Piero.Albo jeszcze jedno wyjscie atak taki sam tyle ze Del Piero mógły zagrac zaraz za plecami napastników tak jak to gra w reprezentacji;) :!: :!: :!:

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 13:43

Gdybym byl selekcjonerem Juve to od pierwszych minut dalbym grac duetowi Di Vaio & Trez. Marco swietnie spisuje sie w meczach z tymi wielkimi Serie A (gol z Milanem, 2 gole z Roma, ostatnio 2 z Interem).
Widac, ze chlopak jest stworzony do meczy o wielka stawke i to na niego postawilbym dzisiejszego wieczoru :idea:

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 13:57

W ataku powinien zagrać Miccoli i Trezeguet.Di Vaio marnuje 100% sytuacje takie jak np z Galatasaray a Del Piero powinien ostro wziąsc sie do treningu.

...
ODPOWIEDZ