Saviola w Juve?
- BIANCONERI
- Juventino
Jak poinformowały argentyńskie media, napastnik Javier Saviola latem być może odejdzie z Barcelony. 22-letni zawodnik nie może dojść do porozumienia z holenderskim trenerem Frankiem Rijkaardem.
Piłkarzem z pewnością zainteresowanych byłoby wiele zespół, jednak największym faworytem byłby prawdopodobnie Juventus Turyn, którego działacze rozmawiali o Savioli przy okazji transferu Davidsa.
Nie jestem zachwycony tą infrocmacją..Saviola nie gra w Barcelonie rewelacyjnie i nie zawsze może liczyć na miesce w pierwszym składzie.Stylem gry przypomina mi on Miccoliego,ale osobiście wole kieszonkowego napastnika od byłej gwiazdy River Plate.
http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=25061
Piłkarzem z pewnością zainteresowanych byłoby wiele zespół, jednak największym faworytem byłby prawdopodobnie Juventus Turyn, którego działacze rozmawiali o Savioli przy okazji transferu Davidsa.
Nie jestem zachwycony tą infrocmacją..Saviola nie gra w Barcelonie rewelacyjnie i nie zawsze może liczyć na miesce w pierwszym składzie.Stylem gry przypomina mi on Miccoliego,ale osobiście wole kieszonkowego napastnika od byłej gwiazdy River Plate.
http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=25061
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- DamKam
- Juventino
Ja uwazam ze nie jest on nam potrzebny. Mamy dosc duzo napastnikow i to na dobrym poziomie!!!!!!!! Rywalizacja na tej pozycji o pierwszy sklad jest duza i nie potrzeba kolejnego kto by sie ubiegal o to miano.
- juvek
- Juventino
Moim zdaniem Saviola nie pasuje do Juve, poza tym mamy dobrych napastników: 2 doswadczonych i 2 młodych wszyscy graja na dobrym poziomie. Po co więc jeszcze jeden ? Lepiej załatwic dobrego obrońcę.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Napastników ci u nas dostatek ale i ten się przyjmie
Wiem że mamy dobrych napastników ale moje subiektywne Ego widzi olbrzymie możliwości tego niewysokiego napastnika i by go widziało w białoczarnych pasach

Wiem że mamy dobrych napastników ale moje subiektywne Ego widzi olbrzymie możliwości tego niewysokiego napastnika i by go widziało w białoczarnych pasach

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadzam się z poprzednikami. Atak naprawdę jest naszą bardzo silną formacją i niewidzę potrzeby by tę formację wzmacniać. Raczej wolałbym się skupić na jakimś obrońcy.
Jest Del Piero i Trezeguet, nasz wyjściowy atak, gdy ktoś z nich jest w słabszej dyspozycji, Lippi moze liczyć na Di Vaio, który znakomicie wywiązuje się ze swojej roli. Nie można też zapomnieć o znakomitym i nieobliczalnym Miccolim. To również znakomity napastnik. No Zalayety już nie mamy, pewnie w lecie działacze JUVE rozejrzą się za 5 napastnikiem w razie gdyby zrezygnowali z powrotu Zalayety.
I tak jak napisał BIANCONERI, Saviola nie świeci w Barcelonie, u nas nie dałby sobie rady.
Jest Del Piero i Trezeguet, nasz wyjściowy atak, gdy ktoś z nich jest w słabszej dyspozycji, Lippi moze liczyć na Di Vaio, który znakomicie wywiązuje się ze swojej roli. Nie można też zapomnieć o znakomitym i nieobliczalnym Miccolim. To również znakomity napastnik. No Zalayety już nie mamy, pewnie w lecie działacze JUVE rozejrzą się za 5 napastnikiem w razie gdyby zrezygnowali z powrotu Zalayety.
I tak jak napisał BIANCONERI, Saviola nie świeci w Barcelonie, u nas nie dałby sobie rady.

- beavis
- Juventino
Dokladnie Moggi niech nie zawraca sobie nim glowy szkoda pieniedzy na niego.BIGGI pisze:Jeszcze czego, jest on nam zupełnie zbędny. Mamy obecnie tyle napastników na równym poziomie że Saviole mozeby sobie darować.
- Reggie
- Juventino
Może w tej chwili nie jest nam potrzebny, ale przydałby się w Juve, zawsze to sprawdzony zawodnik, podczas gdy Miccoli nie ma wystarczającej formy i doświadczenia które dawałoby mu miejsce w składzie
A z drugiej strony mamy świetnych Treze i Alexa, i bardzo dobrych Di Vaio (chociaż Marco wróże przejście latem lub za rok przejście do innego klubu) i Miccoliego, jednak jak to mówią "Od przybytku głowa nie boli"
A z drugiej strony mamy świetnych Treze i Alexa, i bardzo dobrych Di Vaio (chociaż Marco wróże przejście latem lub za rok przejście do innego klubu) i Miccoliego, jednak jak to mówią "Od przybytku głowa nie boli"
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Ironek
- Juventino
Ja go bardzo lubie i niby bym go u nas chciał, tylko po co ???
Moim zdaniem to Barca go strasznie zmarnowała tak samo jak RIQUELME(jeden z moich ulubionych piłkarzy nie z JUVE), nie rozumiem jak można zmarnowaćtakich piłkarzy. Jak byśmy SAVIOLE kupili wtedy co przechodził do Barcy to tak, ale teraz NIE
Moim zdaniem to Barca go strasznie zmarnowała tak samo jak RIQUELME(jeden z moich ulubionych piłkarzy nie z JUVE), nie rozumiem jak można zmarnowaćtakich piłkarzy. Jak byśmy SAVIOLE kupili wtedy co przechodził do Barcy to tak, ale teraz NIE
- dawidpln
- Juventino
Czy Saviola nadaje się do Juventusu będzie można ocenić tylko po jego ewentualnym przejściu do nas. Saviola to świetny piłkarz jest wspaniałym technikiem i ma zaledwie 21 lat. Jeszcze niedawno porównywano go z Maradoną a jak każdy wie Maradona we włoszech radził sobie świetnie. Slyszałem że nie moze znaleźć sobie miejsca w Barcie dlatego że Rijkard gra jednym napastnikiem a do takiego stylu bardziej pasuje Kluivert, ale za Antica grał bardzo dobrze strzelił nawet bramkę Juve w ćwierćfinale. Uważam że byłby to porządny zakup i razem z Torresem stanowiliby duet wymiataczy.(Tylko co z tego jeśli Moggi i tak jest zbyt skąpy).
Forza Juventus
- Przemyś(L)ak
- Juventino
I po co im Saviole????Mamy swietnych npastnikow i nie trzeba nam Savioli....a swoja droga to on wcale nie jest rewelacyjny...
- kouba
- Qualità Juventino
a ja bym Go chętnie widział w Juve, mimo, że mamy dosć dużo dobrych napastników. To jest młody i bardzo utalentowany zawodnik. Fakt, że nie grał rewelacyjnie w ostatnich czasach, ale taki piłkarz nie zapomni jak sie grało na wysokim poziomie. Jeszcze będzie 'wymiatał'
Gdyby to był Moggim to juz by u Nas grał
Gdyby to był Moggim to juz by u Nas grał