Milan 1:2 Lazio :)

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

z kim wolałbyś żeby Juve zagrało w finale (jeśli przejdą Inter)?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 lutego 2004, 23:52

Milan przegrał z Lazio w drugim półfinale :D
Bramki strzelili dla Lazio: Stefano Fiore 1' i Fernando Couto 36' a dla Milanu Filippo Inzaghi 45'

Super, że taki wynik padł. Teraz Milan bedzie miał ciężko odrobić tą strate, tymbardziej, że Lazio może bardzo zależeć na tych rozgrywkach. Nie wiem jak Mialn grał, czy w I składzie czy w II, ale podejrzewam, że raczej rezerwą :wink: Ale wkącu My też gralismy rezerwą i wynik był przyzwoity :D Mam nadzieje, że w rewanżu z Interem Lippi wystawi I skład i wygrają, wtedy będziemy grać z Lazio w finale, więc moze sie szykować na strzecią gwizdke :D choć droga do tego jeszcze długa...

P.S oczywiście z Lazio nie byłoby w finale łatwo, ale lepiej niż z Milanem :wink:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 00:41

Wolałbym z Milanem...wtedy zwycięstwo smakowało by lepiej :twisted: :twisted: :twisted:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 11:27

wole, aby Juventus grał z Lazio, ponieważ jest to łatwiejszy przeciwnik niż Milan. A tak wogóle, to trzeba jeszcze Inter przejść, co jest bardzo trudnym zadaniem...

climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 14:16

Cudownie jest patrzeć, jak Milan przegrywa.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 14:41

Wynik napewno może wydawaćsię zaskakujący chociaż patrząć z perspektywy, że są to rozgrywki PW to już można interpretować to inaczej. Wkońcu jak wiemy PW tym najsilniejszym służy jako sprawdzenie formy lub danego zawodnika niż, grę na ,,śmierć i życie''.
Wynik mnie zadowala, wydaje mi się, że Milan nie odrobi już strat na Stadio Olipico. Wierzę za to ,że my pokażemy na San Siro prawdziwy charakter i zagramy w finale z Lazio :twisted:

Obrazek
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 16:01

Milan oczywiście ... chcem ich widzieć na kolanach :twisted: :twisted: 8)

Zawsze Wierni ! ! !
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 16:14

Johnny777 pisze:Wolałbym z Milanem...wtedy zwycięstwo smakowało by lepiej :twisted: :twisted: :twisted:
Uwazam dokladnie tak samo. Tez wole w finale Milan gdyz to on jest obok nas najlepsza druzyna we Wloszech dlatego pokonanie ich sprawilo by mi wieksza przyjemnosc. Moze i Lazio jest teoretycznie slabszym rywalem, ale to jednak z Milanem ostatnio wlaczymy o co tylko sie da, wiec pokonanie ich kolejny raz jest duzo przyjemniejsze niz wygranie z Lazio. Najwazniejsze jednak zebysmy w tym finale zagrali i zebysmy go wygrali. Z kim to drugo planowa rzecz

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 17:13

ja byłem za Milanem bo obecnie są słabsi... :D

miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 17:45

Nieważne z kim juve zagra ważne żeby zdobylo pw :D

...
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 18:13

Nie wiem z kim??
Mam mieszane uczucia co do finału, jeżeli w ogóle do niego dojdziemy :?:
No ale bliżej jest mi chyba Lazio, ponieważ tu nie ma co mówić, ze Milan obok Juve jest jedną z lepszych drużyn w Serie A.A więc jeżeli Lazio wygrało na wyjeździe, to oznacza, ze nie są słabi.A żeby jeszcze to upłynnić powiem, że w półfinale Copa Italia nie masłabych zespołów.

Nie powołujmy sie na lige, bo to nie ma większego znaczenia.
Tak czy siak, powinniśmy wygrać następny mecz z Interem i spotkać sie z lepszą drużyną półfinału Lazio - Milan. :!:

gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 20:22

juveluck pisze:
Johnny777 pisze:Wolałbym z Milanem...wtedy zwycięstwo smakowało by lepiej :twisted: :twisted: :twisted:
Uwazam dokladnie tak samo. Tez wole w finale Milan gdyz to on jest obok nas najlepsza druzyna we Wloszech dlatego pokonanie ich sprawilo by mi wieksza przyjemnosc. Moze i Lazio jest teoretycznie slabszym rywalem, ale to jednak z Milanem ostatnio wlaczymy o co tylko sie da, wiec pokonanie ich kolejny raz jest duzo przyjemniejsze niz wygranie z Lazio. Najwazniejsze jednak zebysmy w tym finale zagrali i zebysmy go wygrali. Z kim to drugo planowa rzecz
Moze sie wydawac ze teoretycznie slabsze jest Lazio ale jesli wziąc pod lupe wyniki z SerieA to Lazio nas pokonalo a z milanem wywalczylismy remis a tak pozatym tez mysle ze zwycięstwo z Milanem smakuje lepiej :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Forza Grande Juve
Obrazek
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 20:24

Jak wygra Lazio to znaczy że ono jest lepsze w CI, a jeżeli wygra Milan to potwierzdi moje zdanie że jednak jest mocniejszy.....

non mollare mai
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 21:41

Ja także wolałbym Milan w finale(oczywiście obok Juve).Mecze z ACM są bardziej prestiżowe,a poza tym w ostatnich latach lepiej grało sie nam z Milanem niz z Lazio 8)

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 22:01

widzieliście pierwszą bramkę ???? :D :D :D :D milan lolki jedne !!! :D :D 20 sekunda piłka oddana do Abiattiego ten sie nie decyduje na wybicie podbiega szybko Fiore , Abiatti ładuje w niego a piłka sie odbija i do siateczki wpada :D :D :D myslałem że umre........ :D :D a tak wogole to spoko ze Lazio wygrało !! :twisted:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2004, 22:44

Puchar Włoch powoli odzyskuje swoją renomę. Dosyć zaskakująca jest tak silna obstawa półfinałów. Właściwie to obojętne z kim, ważne żebyśmy w tym finale się znaleźli. Osobiście wole Milan.

ODPOWIEDZ