Milan 1:2 Lazio :)
- kouba
- Qualità Juventino
Milan przegrał z Lazio w drugim półfinale
Bramki strzelili dla Lazio: Stefano Fiore 1' i Fernando Couto 36' a dla Milanu Filippo Inzaghi 45'
Super, że taki wynik padł. Teraz Milan bedzie miał ciężko odrobić tą strate, tymbardziej, że Lazio może bardzo zależeć na tych rozgrywkach. Nie wiem jak Mialn grał, czy w I składzie czy w II, ale podejrzewam, że raczej rezerwą
Ale wkącu My też gralismy rezerwą i wynik był przyzwoity
Mam nadzieje, że w rewanżu z Interem Lippi wystawi I skład i wygrają, wtedy będziemy grać z Lazio w finale, więc moze sie szykować na strzecią gwizdke
choć droga do tego jeszcze długa...
P.S oczywiście z Lazio nie byłoby w finale łatwo, ale lepiej niż z Milanem

Bramki strzelili dla Lazio: Stefano Fiore 1' i Fernando Couto 36' a dla Milanu Filippo Inzaghi 45'
Super, że taki wynik padł. Teraz Milan bedzie miał ciężko odrobić tą strate, tymbardziej, że Lazio może bardzo zależeć na tych rozgrywkach. Nie wiem jak Mialn grał, czy w I składzie czy w II, ale podejrzewam, że raczej rezerwą

P.S oczywiście z Lazio nie byłoby w finale łatwo, ale lepiej niż z Milanem
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wynik napewno może wydawaćsię zaskakujący chociaż patrząć z perspektywy, że są to rozgrywki PW to już można interpretować to inaczej. Wkońcu jak wiemy PW tym najsilniejszym służy jako sprawdzenie formy lub danego zawodnika niż, grę na ,,śmierć i życie''.
Wynik mnie zadowala, wydaje mi się, że Milan nie odrobi już strat na Stadio Olipico. Wierzę za to ,że my pokażemy na San Siro prawdziwy charakter i zagramy w finale z Lazio :twisted:
Wynik mnie zadowala, wydaje mi się, że Milan nie odrobi już strat na Stadio Olipico. Wierzę za to ,że my pokażemy na San Siro prawdziwy charakter i zagramy w finale z Lazio :twisted:

- juveluck
- Juventino
Uwazam dokladnie tak samo. Tez wole w finale Milan gdyz to on jest obok nas najlepsza druzyna we Wloszech dlatego pokonanie ich sprawilo by mi wieksza przyjemnosc. Moze i Lazio jest teoretycznie slabszym rywalem, ale to jednak z Milanem ostatnio wlaczymy o co tylko sie da, wiec pokonanie ich kolejny raz jest duzo przyjemniejsze niz wygranie z Lazio. Najwazniejsze jednak zebysmy w tym finale zagrali i zebysmy go wygrali. Z kim to drugo planowa rzeczJohnny777 pisze:Wolałbym z Milanem...wtedy zwycięstwo smakowało by lepiej :twisted: :twisted: :twisted:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie wiem z kim??
Mam mieszane uczucia co do finału, jeżeli w ogóle do niego dojdziemy
No ale bliżej jest mi chyba Lazio, ponieważ tu nie ma co mówić, ze Milan obok Juve jest jedną z lepszych drużyn w Serie A.A więc jeżeli Lazio wygrało na wyjeździe, to oznacza, ze nie są słabi.A żeby jeszcze to upłynnić powiem, że w półfinale Copa Italia nie masłabych zespołów.
Nie powołujmy sie na lige, bo to nie ma większego znaczenia.
Tak czy siak, powinniśmy wygrać następny mecz z Interem i spotkać sie z lepszą drużyną półfinału Lazio - Milan. :!:
Mam mieszane uczucia co do finału, jeżeli w ogóle do niego dojdziemy

No ale bliżej jest mi chyba Lazio, ponieważ tu nie ma co mówić, ze Milan obok Juve jest jedną z lepszych drużyn w Serie A.A więc jeżeli Lazio wygrało na wyjeździe, to oznacza, ze nie są słabi.A żeby jeszcze to upłynnić powiem, że w półfinale Copa Italia nie masłabych zespołów.
Nie powołujmy sie na lige, bo to nie ma większego znaczenia.
Tak czy siak, powinniśmy wygrać następny mecz z Interem i spotkać sie z lepszą drużyną półfinału Lazio - Milan. :!:
- gandalf
- Juventino
Moze sie wydawac ze teoretycznie slabsze jest Lazio ale jesli wziąc pod lupe wyniki z SerieA to Lazio nas pokonalo a z milanem wywalczylismy remis a tak pozatym tez mysle ze zwycięstwo z Milanem smakuje lepiej :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:juveluck pisze:Uwazam dokladnie tak samo. Tez wole w finale Milan gdyz to on jest obok nas najlepsza druzyna we Wloszech dlatego pokonanie ich sprawilo by mi wieksza przyjemnosc. Moze i Lazio jest teoretycznie slabszym rywalem, ale to jednak z Milanem ostatnio wlaczymy o co tylko sie da, wiec pokonanie ich kolejny raz jest duzo przyjemniejsze niz wygranie z Lazio. Najwazniejsze jednak zebysmy w tym finale zagrali i zebysmy go wygrali. Z kim to drugo planowa rzeczJohnny777 pisze:Wolałbym z Milanem...wtedy zwycięstwo smakowało by lepiej :twisted: :twisted: :twisted:
- BIANCONERI
- Juventino
Ja także wolałbym Milan w finale(oczywiście obok Juve).Mecze z ACM są bardziej prestiżowe,a poza tym w ostatnich latach lepiej grało sie nam z Milanem niz z Lazio 8)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Wojtom
- Juventino
widzieliście pierwszą bramkę ????
milan lolki jedne !!!
20 sekunda piłka oddana do Abiattiego ten sie nie decyduje na wybicie podbiega szybko Fiore , Abiatti ładuje w niego a piłka sie odbija i do siateczki wpada
myslałem że umre........
a tak wogole to spoko ze Lazio wygrało !! :twisted:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.