DAVIDS AGRESOR!!!
- Juverulez!
- Juventino
Rzeczniczka amsterdamskiej prokuratury Saskia de Klerk poinformowała w środę, że oddalono zarzuty wobec holenderskiego piłkarza Edgara Davidsa dotyczące pobicia jego byłej dziewczyny.
W lutym 2002 roku Sarah Hagens oskarżyła Davidsa o co najmniej dwunastokrotne pobicie pomiędzy połową 1999 i początkiem 2002 roku. Sprawa jednak nie stanie na wokandzie z powodu "braku przekonywujących dowodów".
Davids, były zawodnik Ajaxu Amsterdam i Juventusu Turyn, reprezentuje obecnie barwy Barcelony.
źródło WP.pl
jezeli on bił swoją kobiete to niezły z niego pajac! Bardzo go cenie jako człowieka ale jesli jest w tym ziarno prawdy to sie on nie liczy dla mnie! Niech se zostanie w Barcy!
W lutym 2002 roku Sarah Hagens oskarżyła Davidsa o co najmniej dwunastokrotne pobicie pomiędzy połową 1999 i początkiem 2002 roku. Sprawa jednak nie stanie na wokandzie z powodu "braku przekonywujących dowodów".
Davids, były zawodnik Ajaxu Amsterdam i Juventusu Turyn, reprezentuje obecnie barwy Barcelony.
źródło WP.pl
jezeli on bił swoją kobiete to niezły z niego pajac! Bardzo go cenie jako człowieka ale jesli jest w tym ziarno prawdy to sie on nie liczy dla mnie! Niech se zostanie w Barcy!
- hania
- Juventino
Mysle ze powinnismy sie skoncentrowac na tym co dzieje sie na boisku a sprawy prywatne zostawic na boku. Bo jak tak dalej pojdzie to upodobnimy sie do Beckhama...
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Widać wszędzie, ze z niego jest mocny gość.
Po jego stalowych nogach.A jeżeli ją bił nogami?? :shock: :shock: :shock: :shock:
mogło sie to dla niej źle skończyć, ale powinna pokazać jakiegoś siniaka i już.
Po jego stalowych nogach.A jeżeli ją bił nogami?? :shock: :shock: :shock: :shock:
mogło sie to dla niej źle skończyć, ale powinna pokazać jakiegoś siniaka i już.
- Przemyś(L)ak
- Juventino
CENZURA
Dobrze że odszedł z Juve!!!!Żeby pobic własną dziewczyne...... :evil:

- juvek
- Juventino
No no tego bym sie nie spodziewał. Myślałem ze Edgar jest grożny tylko na boisku, choćby jak Gatuso. Ale jeżeli to prawda z tym pobiciem własnej dziewczyny to o nie nadaje się na osobe publiczną, takich nie powinno się w telewizji pokazywac. Mam nadzieję że to nie przawda, bo przecież mogło to byc zwykła kłutnia, lub rozstanie i to pobicie to wymysł dziewczyny żeby kasę ściągnąć z Davidsa.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ja Davidsa zawsze cenilem tylko jako gracza, a nie czlowieka, bo nie lubie ludzi agresywnych (Davids w Londynie)
[quote="***Miś***']To jest wariat!!!!!Dobrze że odszedł z Juve!!!!Żeby pobic własną dziewczyne......
A ty czemu juz wydajesz wyroki? Poza tym moglbys go tu na forum nie obrazac...
[quote="***Miś***']To jest wariat!!!!!Dobrze że odszedł z Juve!!!!Żeby pobic własną dziewczyne......
A ty czemu juz wydajesz wyroki? Poza tym moglbys go tu na forum nie obrazac...
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ja Davidsa zawsze cenilem tylko jako gracza, a nie czlowieka, bo nie lubie ludzi agresywnych (Davids w Londynie)
A ty czemu juz wydajesz wyroki? Poza tym moglbys go tu na forum nie obrazac...***Miś*** pisze:To jest wariat!!!!!Dobrze że odszedł z Juve!!!!Żeby pobic własną dziewczyne......
- łyziu
- Juventino
Edgar był kiedyś naprawde dpbrym zawodnikeim, ale teraz nie wiem jak z jego formą bo narazie przeżywam "kryzys futbolowy" - tzn. nie jestem na bierząco z wiadomościami sportowymi ;(
blues is the colour, football is the game
- beavis
- Juventino
Zycie prywatne to jego sprawy czy nie szanowales go jak gral w Juve za to jak gral?? Tylko za to jaki byl w zyciu prywatnym?? Jego sprawa,nie zmieni to mojej wielkiej sympatii do niego choc bic kobiete...no commentUlTrAs pisze:no jeżeli rzeczywiście to prawda to Davids jako "damski bokser" sporo straci w moich oczach :evil:

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
to są tylko plotki narazie, nie wiemy jak było naprawde i pewnie nigdy się nie dowiemy...***Miś*** pisze:CENZURADobrze że odszedł z Juve!!!!Żeby pobic własną dziewczyne...... :evil: