Ile zarabia Del Piero

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 15:13

Dziennikarze "Faktu" pokusili się o zestawienie najlepiej zarabiających piłkarzy świata. Okazuje się, że na liście rocznych zarobków prowadzi Chrisitan Vieri.

Gracz Interu Mediolan zarabia – w przeliczeniu na złotówki – 42,3 mln złotych rocznie. Drugie miejsce zajmuje Aleksandro del Piero – 40,9 mln zł. Trzeci jest gracz Realu Zinedine Zidane, którego roczne zarobki wynoszą około 38,6 mln zł.

Dopiero dziewiąty na liście najlepiej zarabiających piłkarzy świata jest gwiazdor Manchesteru United Ruud van Nistelrooy, który musi zadowolić się gażą w wysokości 30 mln złotych.
Źródło: http://juventus.wz.cz/?nid=297

...
Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 17:23

Ja tez to juz czytałem i bardzo mnie zdziwiła ta wiadomosc.Po pierwsze ze Vieri az tyle w interze zarabia a drugie to ze Del Piero tyle zarabia, wiedziałem ze jest w pierwszej sostce ale ze az na drugim miejscu 8) ,a gdzie jest Ronaldo, Raul, a Van Nistelrooy dopiero 9 hmm bardzo dziwne :?: :?:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 18:26

miccoli pisze: Ruud van Nistelrooy, który musi zadowolić się gażą w wysokości 30 mln złotych.
ech... ja tam bym się zadowolił w pełni gdybym miał na rok 50.000 zł
dziwi mnie, że tak wysoko jest Vieri, nie widze w pierwszej trójce Raula, Tottiego, Henry'ego to też dość dziwne

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 18:28

na to nie ma co patrzeć, mozna pomyśleć, że czy więcej zarabia Del Piero tym więcej Juve traci :wink: ale takie rozumowanie jest bez sensu :D Vieri na serio jest bardzo dobrym zawodnikiem ,ale w Interze sie marnuje, On byłby wyśmienity w Chelsea. Ten klub stac na Jego transfer i wraz z Crespo tworzyłby wysmienitą pare, jak przed laty w Interze :wink:

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 18:36

Ale Ruud ma w tym roku zatabiać dwa razy więcej nizw poprzednim 8)

Zawsze Wierni ! ! !
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 18:40

A jaka pozycje w tym zestawieniu zajmuje chociazby medialna gwiazda, pan David B. :?: :?

Cos nie chce mi sie wierzyc, ze zarabia mniej od Vieri'ego...

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 18:48

Wypowiem sie tutaj jeszcze raz, ponieważ temat w pokoju "Świat" został zamknięty.
Więc moim zdaniem ta wiadomość jest bardzo ale to bardzo błedna.
Drugie miejsce w zestawieniu wogóle najbogatszych sportowców świata zajmuje David Beckham, pierwszy oczywiście jest Schumacher.

I na to wychodzi, ze Vieri w ogóle, chyba jest za pierwszą piątką.
Tak ja myśle.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2004, 18:51 przez Wicior, łącznie zmieniany 1 raz.

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 18:51

Desperado---ALEX pisze:Ja tez to juz czytałem i bardzo mnie zdziwiła ta wiadomosc.Po pierwsze ze Vieri az tyle w interze zarabia a drugie to ze Del Piero tyle zarabia, wiedziałem ze jest w pierwszej sostce ale ze az na drugim miejscu 8) ,a gdzie jest Ronaldo, Raul, a Van Nistelrooy dopiero 9 hmm bardzo dziwne :?: :?:
Dlaczego Cie ta widaomosc zdziwila? W koncu i Ronaldo i Ruud i Raul, i wielu innych, nie moze sie rownac z Alexem. :!:
A tak na powaznie to Alex juz kiedys byl przez chwile na pierwszym miejscu najlepiej zarabiających. Tearz jest drugi. Powodem tego jest poprostu fakt ze Alex duzo otrzymyje od sponsorów, za reklamy. To w duzym stopniu decyduje o jego 2.im miejscu.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 21:46

czytałem ten artykuł i bardzo mnie cieszy że Alex zarabia aż tyle :D :D :D a co do Vieriego to szybciej dałbym wiecej kasy Van Nisterlooyowi !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 23:20

KwiAtek pisze:A jaka pozycje w tym zestawieniu zajmuje chociazby medialna gwiazda, pan David B. :?: :?

To są zarobki oficjalne a przecież Beckham dużo więcej zarabia na reklamach niż na grze w piłke.

A tak swoją drogą, wiedziałam że Alex zarabia mnóstwo kasy, ale nie wiedziałam że aż 3 miliony złotych na miesiąc :shock:

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2004, 23:53

Drugie miejsce w zestawieniu wogóle najbogatszych sportowców świata zajmuje David Beckham, pierwszy oczywiście jest Schumacher.

Nieprawda . pierwszy jest Tiger Woods , drugi Schumacher, a trzeci Beckham

beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2004, 03:05

Alexa Del Piero pisze:
KwiAtek pisze:A jaka pozycje w tym zestawieniu zajmuje chociazby medialna gwiazda, pan David B. :?: :?

To są zarobki oficjalne a przecież Beckham dużo więcej zarabia na reklamach niż na grze w piłke.

A tak swoją drogą, wiedziałam że Alex zarabia mnóstwo kasy, ale nie wiedziałam że aż 3 miliony złotych na miesiąc :shock:
No racja Beckham zywi sie na reklamach glownie,jest taka Anna Kurnikova tenisa ziemnego :D

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2004, 04:07

Alex zarabia duuuużo kasy... Dobrze że swoje wysokie zarobki udowadnia na boisku.Co do Vierego to długo już tyle kasy zarabiał nie będzie...

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2004, 10:26

Wicior pisze:Wypowiem sie tutaj jeszcze raz, ponieważ temat w pokoju "Świat" został zamknięty.
Więc moim zdaniem ta wiadomość jest bardzo ale to bardzo błedna.

I na to wychodzi, ze Vieri w ogóle, chyba jest za pierwszą piątką.
Tak ja myśle.
Coś ci ci się pomyliło , po pierwsze David Beckham jest trzeci na tej liscie , a po drugie Schumacher jest drugi , a pierwszy jest Tiger Woods .
Ale zgodzę się z tobą żę jest ona błędna , chyba że dziennikarze faktu brali pod uwagę samą pensję zawodników .

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2004, 12:48

no właśnie, ja wiele razy czytałem o tym, że to właśnie BEckham zarobił najwięcej za ubiegły rok... coś z tym zestawieniem nie tak :?

ODPOWIEDZ