Pierwsza rocznica smierci Avvocato

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 00:10

24 styczen ciekawe ilu z was wie ze to wlasnie tego dnia w piatek 2003 roku zmarl Pierwszy Kibic Juve, nasz honorowy prezes Giovanni Agnelli. Zawsze byl najpierw kibicem potem prezesem, dlatego tez ustapil z tego stanowiska tak nagle. Prezes romantyk jakich (po odejsciu Morattiego) w dzisiejszym futbolu juz nie ma. Osoba zasluzona nie tylko dla sportu ale i dla calych Wloch. Wkoncu to FIAT Agnielich napedzal wloska gospodarke w latach 70. Jego zaslugi na wszystkich frontach sa nieocenione bedzie osoba ktorej napewno nigdy nie zapomne. Taka prosba do was nie wykorzystujcie tego tematu jako miejsc do nabicia glupiego posta, albo walnieca symbolu oznaczajacego pseudo swieczke, bo zarobicie tylko ostrzenie. Jezeli macie jakies wlasne spostrzezenie czy rozmyslania dotyczace osoby Avvocato to sie podzielcie, takie posty sa mile widziane

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 11:40

Wielka szkoda ze odszedl :cry: :cry: :cry: Ogroma strata :cry: I juz rok minal od jego smierci :cry:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 12:13

Ja pamiętam tę datę, naprawdę śmierć Agnelliego wstrząsneła całym krajem. Wszędzie o tym mówili nawet w polskich portalach :? śmierć przyszła tak nagla, niewiadomo skąd.... nasz prezydent odszedł... :cry: Był wspaniałym człowiekiem. 2 dni po jego smierci wygraliśmy z Piacenzą 2-0.....transparenty kibiców na jego cześć.... no i to honorowe położenie koszulki, na krzesełko..... :(
Najgorsze jest to , że jego marzeniem było zobaczyć 3 gwiazdki na koszulce JUVE.... bardzo mi przykro, że tego nie doczekał, a ta rzecz stanie sie zapewne w niedługim czasie...
['] G.Agnelli ['] 1 rok...ZAWSZE W NASZEJ PAMIĘCI!

Obrazek
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 12:22

Nie można o tym nie zaomnieć.
Był świetnym prezesem i można powiedzieć nie odłączną częścią Juve.Zawsze oddany i wierny swojemu ukochanemu klubowi.Mam nadzieje, ze zostanie on w pamięci wszystkich tych, kórzy doceniali jego prace i poświęcenie dla klubu.
Wg.mnie na uczczenie jego pamięci Juventus Turyn powinien wygrać kolejny mecz i dla niego zdobyć trzecią gwiazdkę na koszulce, to by było dla niego największym pocieszeniem.

Nie zapomnijmy o nim, lecz pamiętajmy

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 14:38

Zawsze bedzie w naszym sercu, Gianni Agnelli to byl czlowiek ktorego tak latwo sie nie zapomnie. Dzieki nim wlasnie pomogl Juventus zeby do tego doszli gdzie teraz sa. Dziekujemy tobie Gianni Agnielli! Niech Bog sie toba dobrze opiekuje.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Gość

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 15:26

Giovanni Agnelli to był wspaniały czlowiek, wierny kibic wspanialego klubu ,wciąż jest wśród nas kibicow JUVE!!!!

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 15:48

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ja pamiętam tę datę, naprawdę śmierć Agnelliego wstrząsneła całym krajem. Wszędzie o tym mówili nawet w polskich portalach :? śmierć przyszła tak nagla, niewiadomo skąd.... nasz prezydent odszedł... :cry: Był wspaniałym człowiekiem. 2 dni po jego smierci wygraliśmy z Piacenzą 2-0.....transparenty kibiców na jego cześć.... no i to honorowe położenie koszulki, na krzesełko..... :(
Najgorsze jest to , że jego marzeniem było zobaczyć 3 gwiazdki na koszulce JUVE.... bardzo mi przykro, że tego nie doczekał, a ta rzecz stanie sie zapewne w niedługim czasie...
['] G.Agnelli ['] 1 rok...ZAWSZE W NASZEJ PAMIĘCI!
No właśnie mnie to najbardziej smuci ze nie spełnił swojego marzenia, ale napewno patrzy na Juve z góry i cały czas im kibicuje.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 16:59

gdy dowiedzialem sie o je go smierci przez miesiac chodzilem jakis przybity
:cry: :cry:

...
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 17:04

Pamiętam dzień kiedy się dowiedziałem o śmierci Agnelliego :( Wróciłem ze szkoły i w jakimś serwisie sportowym w telewizji mówią że zmarł Giovanni Agnelli.Na początku byłem w szoku i miałem szczerą nadzieję że to nie ten Agnelli o którym myśle... niestety chwile później pokazali działaczy Juve którzy się wypowiadali i wtedy zrozumiałem że odszedł wspaniały człowiek któremu niesamowicie dużo zawdzięcza nie tylko Juve ale cała włoska piłka.Oby Juve wygrało z Empoli i tym samym uczciło smierć tego wspaniałego człowieka :(

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
MAGIK- DEL PIERO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2004, 10:32

GIANNI, składamy ci hołd, jesteś jedną z tych osób o której nigdy nie zapomnę, z pewnością on patrzy na nas tam z góry i kibicuje nam z całego serca, gdy ten incydent się stał chodziłem bardzo rozklejony :cry:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2004, 13:56

kazda smierc jest bolesna.....szczegolnie gdy jest to ktos nam znany i podziwiany...Rzeczywiscie, to ze nie spelnil marzenia jest smutne lecz mam nadzieje ze teraz jest mu lepiej.... :(

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2004, 15:57

Ja świetnie pamietam ten dzień. Wieczorem wszedłem na JuvePoland i niespodziewanie zobaczylem newsa. Jak to napisał Majkel ,,każda śmierć jest bolesna" ale ta szczegolnie mnie poruszyła bo to przecież byl najwiekszy kibic Juve w historii

ODPOWIEDZ