W reprezentacji Chorwacji nie ma miejsca dla gejów:)
- beavis
- Juventino
Selekcjoner reprezentacji Chorwacji Otto Baric publicznie przyznał, że nie widzi miejsca w składzie swojej drużyny dla homoseksualistów. Chorwacki szkoleniowiec określił homoseksualizm, jako: "coś nienormalnego, co nie powinno być praktykowane przez młodych ludzi".
- Wiem, że nie ma gejów w mojej drużynie. Rozpoznałbym takiego w dziesięć minut. Nie chcę ich tutaj - przyznał Baric na łamach "Jutarnji List".
Co sadzicie na ten temat powinno sie tolerowac gejow w druzynie czy nie
Zgadzacie sie z trenerem Bariciem
źrodlo:www.pilkanozna.pl
- Wiem, że nie ma gejów w mojej drużynie. Rozpoznałbym takiego w dziesięć minut. Nie chcę ich tutaj - przyznał Baric na łamach "Jutarnji List".
Co sadzicie na ten temat powinno sie tolerowac gejow w druzynie czy nie

źrodlo:www.pilkanozna.pl
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mówiąc o gejach mógł także sie wypowiedzieć o transwestytach, lasbijkach itd, itp.
A co do niego to stawiam mu piwo, tylko dlaczego akurat o gejahc mowa??
Może jest tam jakiś transwestyta :shock:
A co do niego to stawiam mu piwo, tylko dlaczego akurat o gejahc mowa??
Może jest tam jakiś transwestyta :shock:
- kouba
- Qualità Juventino
ciekawe czy jakby taki Dado Prso okazał sie homoseksualistą to też by Go wywalił
Na pewno nie :!: Mówi tak bo akurat nie ma takich ludzi w kadrze, a jeśli byli to nie odgrywali większej roli.
Myśle, ze jak ktoś gra dobrze, to czemu Mu maja w tym przeszkadzac
I w tej wypowiedzi wcale nie popieram takich związków czy upodobań, tylko po co mamy "rozdzierać" świat na dwie części
juz i tak stanowczo wiele jest podziałów...

Myśle, ze jak ktoś gra dobrze, to czemu Mu maja w tym przeszkadzac

I w tej wypowiedzi wcale nie popieram takich związków czy upodobań, tylko po co mamy "rozdzierać" świat na dwie części

- Fighterinho
- Juventino
Tylko do czego on to powiedział???? ale ma całkowitą rację
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- TEXXXAS
- Juventino
gejów nie powinno sie tolerować wogóle, a w drużynie tymbardziej!!! powinno się ich tępić, powinien być wykrywacz pedałów i po pozytywnym wyniku na elektryczne krzesło ( a moze nabić na pal - sprawiłoby im to troche przyjemnosci...
) hehehe - takie jest moje zdanie (pewnie spotka sie z krytyką)...
:!:

JUVE - THE EMBLEM OF MY LOVE!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Jak dla mnie, homoseksualista to też człowiek i nie rozumiem tego trenera. Nie powinno go obchodzić z kim piłkarze się spotykają w zyciu prywatnym. Jak dla mnie to jest bez sensu :?
- kouba
- Qualità Juventino
rzeczywiście bardzo słuszne spostrzeżenie :!: pokazałeś swoją wysoką 'kulture'. Żeby ciebie nikt nie nabił na pala zaraz!TEXXXAS pisze:gejów nie powinno sie tolerować wogóle, a w drużynie tymbardziej!!! powinno się ich tępić, powinien być wykrywacz pedałów i po pozytywnym wyniku na elektryczne krzesło ( a moze nabić na pal - sprawiłoby im to troche przyjemnosci...) hehehe - takie jest moje zdanie (pewnie spotka sie z krytyką)...
:!:
Kompletne dno......
- Desperado---ALEX
- Juventino
Kouba ma racje przekonal by sie jakby jego najlepszy zawodnik byl gejem, czy by go wywalil z druzyny :!: no ale ja tez tak mysle ze gejow nie powinno byc i popieram go :!: [/list][/list]
- BIGGI
- Qualità Juventino
Dokładnie !! Jestem tego samego zdania. Wykazał sie on brakiem tolerancji....To tak jakby powidział " każdy kto jest za "lewicą" nie moze u mnie grać, albo.....kazdy kto lubi niebieski kolor nie moze u mnie grać"......Bez sensu....UlTrAs pisze:Jak dla mnie, homoseksualista to też człowiek i nie rozumiem tego trenera. Nie powinno go obchodzić z kim piłkarze się spotykają w zyciu prywatnym. Jak dla mnie to jest bez sensu :?
- bleblok
- Juventino
W TV jak widziałem z nim wywiad to powiedział że nigdy nie miał z gejami do czynienia. Więc skoro tak to w jaki sposób by ich od razu rozpoznał?beavis pisze:- Wiem, że nie ma gejów w mojej drużynie. Rozpoznałbym takiego w dziesięć minut. Nie chcę ich tutaj - przyznał Baric na łamach "Jutarnji List".
Zgadzam się z UlTrAsem i z BIGGIm, co z tego że ktoś jest gejem? Okażcie trochę tolerancji, gej to też człowiek. I nie rozumie czego uważacie że taki ktoś nie powinien grać w piłkę?
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Gdyby trener jakiegos europejskiego panstwa (Francja, Niemcy, Hiszpania) tak powiedzial to nie dosc, ze tego samego dnia stracilby posade trenera to jeszcze posypaly by sie na niego pozwy sadowe o dyskryminacje...
- beavis
- Juventino
Przeciez Chorwacja tez lezy w EuropieEl_chico_a_Coruna pisze:Gdyby trener jakiegos europejskiego panstwa (Francja, Niemcy, Hiszpania) tak powiedzial to nie dosc, ze tego samego dnia stracilby posade trenera to jeszcze posypaly by sie na niego pozwy sadowe o dyskryminacje...

- Hincha
- Juventino
To co mowi selekcjoner Chorwacji jest smieszne. Rownie dobrze mogl powiedziec, ze u niego w repr. nie beda grali 'czarni' .... CO to wogole ma wspolnego z pilka; czy ktos jest pedalem, czy nim nie jest?! Przez swoje glupie uprzedzenia tylko oslabia druzyne narodowa.
Pedal tez czloweik!!! Jak dla mnie moze wstepowac w zwiazak malzenski, chodzic po ulicha w damskich ciuszkach i makijazu, nie mam nic do parad 'ludzi kochajacych inaczej', lub obnoszacych sie swoja 'innoscia', jedyne czego nie toleruje jest to, ze w niektorych krajach pozwla sie takim parom na adopcje dzieci :evil: . W sumie nic nie mam do tej grupy ludzi. Jakby ktos z moich znajomych mial podobna orientacje, na pewno nie wplynelo by to na moje relacje z ta osoba.
Dziwia mnie wypowiedzi niektorych tyczace gejow! Ktos napisal, ze powinno skazywac sie ich na krzeslo elektryczne :roll:
...tylko dla tego, ze maja inna orintacje
:roll: Przeciez to nie jest ich wybor, tacy sie rodza...
Freddy Mercury tez byl jednym z tych ludzi, ale jego wklad w kulture, muzyke byl tak wielki, ze nikt go nigdy nie zapomni.
Mamy XXI wiek, a niektorzy nadal czuja Sredniowieczny strach przed innoscia, a nazywaja to konserwatyzmem. Jestem ciekawa czy osoba glaszaca takie poglady zna chociaz jednego pedala :roll:
Pedal tez czloweik!!! Jak dla mnie moze wstepowac w zwiazak malzenski, chodzic po ulicha w damskich ciuszkach i makijazu, nie mam nic do parad 'ludzi kochajacych inaczej', lub obnoszacych sie swoja 'innoscia', jedyne czego nie toleruje jest to, ze w niektorych krajach pozwla sie takim parom na adopcje dzieci :evil: . W sumie nic nie mam do tej grupy ludzi. Jakby ktos z moich znajomych mial podobna orientacje, na pewno nie wplynelo by to na moje relacje z ta osoba.
Dziwia mnie wypowiedzi niektorych tyczace gejow! Ktos napisal, ze powinno skazywac sie ich na krzeslo elektryczne :roll:

Freddy Mercury tez byl jednym z tych ludzi, ale jego wklad w kulture, muzyke byl tak wielki, ze nikt go nigdy nie zapomni.
Mamy XXI wiek, a niektorzy nadal czuja Sredniowieczny strach przed innoscia, a nazywaja to konserwatyzmem. Jestem ciekawa czy osoba glaszaca takie poglady zna chociaz jednego pedala :roll:
Visca!