W reprezentacji Chorwacji nie ma miejsca dla gejów:)

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2004, 23:24

Selekcjoner reprezentacji Chorwacji Otto Baric publicznie przyznał, że nie widzi miejsca w składzie swojej drużyny dla homoseksualistów. Chorwacki szkoleniowiec określił homoseksualizm, jako: "coś nienormalnego, co nie powinno być praktykowane przez młodych ludzi".

- Wiem, że nie ma gejów w mojej drużynie. Rozpoznałbym takiego w dziesięć minut. Nie chcę ich tutaj - przyznał Baric na łamach "Jutarnji List".

Co sadzicie na ten temat powinno sie tolerowac gejow w druzynie czy nie :?: Zgadzacie sie z trenerem Bariciem :?:

źrodlo:www.pilkanozna.pl

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 01:51

piwo dla Barica :!:
Obrazek

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 10:13

zgadzam sie z trenerem geje nie powinni grac w pilke jestem podobnie jak on bardzo konserwatywny

...
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 10:20

Mówiąc o gejach mógł także sie wypowiedzieć o transwestytach, lasbijkach itd, itp.

A co do niego to stawiam mu piwo, tylko dlaczego akurat o gejahc mowa??

Może jest tam jakiś transwestyta :shock:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 10:40

ciekawe czy jakby taki Dado Prso okazał sie homoseksualistą to też by Go wywalił :?: Na pewno nie :!: Mówi tak bo akurat nie ma takich ludzi w kadrze, a jeśli byli to nie odgrywali większej roli.
Myśle, ze jak ktoś gra dobrze, to czemu Mu maja w tym przeszkadzac :?:

I w tej wypowiedzi wcale nie popieram takich związków czy upodobań, tylko po co mamy "rozdzierać" świat na dwie części :?: juz i tak stanowczo wiele jest podziałów...

Fighterinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 14:14

Tylko do czego on to powiedział???? ale ma całkowitą rację

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
TEXXXAS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 15:24

gejów nie powinno sie tolerować wogóle, a w drużynie tymbardziej!!! powinno się ich tępić, powinien być wykrywacz pedałów i po pozytywnym wyniku na elektryczne krzesło ( a moze nabić na pal - sprawiłoby im to troche przyjemnosci... :D ) hehehe - takie jest moje zdanie (pewnie spotka sie z krytyką)... :D :!:

JUVE - THE EMBLEM OF MY LOVE!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 16:34

Jak dla mnie, homoseksualista to też człowiek i nie rozumiem tego trenera. Nie powinno go obchodzić z kim piłkarze się spotykają w zyciu prywatnym. Jak dla mnie to jest bez sensu :?

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 19:06

TEXXXAS pisze:gejów nie powinno sie tolerować wogóle, a w drużynie tymbardziej!!! powinno się ich tępić, powinien być wykrywacz pedałów i po pozytywnym wyniku na elektryczne krzesło ( a moze nabić na pal - sprawiłoby im to troche przyjemnosci... :D ) hehehe - takie jest moje zdanie (pewnie spotka sie z krytyką)... :D :!:
rzeczywiście bardzo słuszne spostrzeżenie :!: pokazałeś swoją wysoką 'kulture'. Żeby ciebie nikt nie nabił na pala zaraz!
Kompletne dno......

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 19:39

Kouba ma racje przekonal by sie jakby jego najlepszy zawodnik byl gejem, czy by go wywalil z druzyny :!: no ale ja tez tak mysle ze gejow nie powinno byc i popieram go :!: [/list][/list]

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 19:46

UlTrAs pisze:Jak dla mnie, homoseksualista to też człowiek i nie rozumiem tego trenera. Nie powinno go obchodzić z kim piłkarze się spotykają w zyciu prywatnym. Jak dla mnie to jest bez sensu :?
Dokładnie !! Jestem tego samego zdania. Wykazał sie on brakiem tolerancji....To tak jakby powidział " każdy kto jest za "lewicą" nie moze u mnie grać, albo.....kazdy kto lubi niebieski kolor nie moze u mnie grać"......Bez sensu....

bleblok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2004, 21:13

beavis pisze:- Wiem, że nie ma gejów w mojej drużynie. Rozpoznałbym takiego w dziesięć minut. Nie chcę ich tutaj - przyznał Baric na łamach "Jutarnji List".
W TV jak widziałem z nim wywiad to powiedział że nigdy nie miał z gejami do czynienia. Więc skoro tak to w jaki sposób by ich od razu rozpoznał?

Zgadzam się z UlTrAsem i z BIGGIm, co z tego że ktoś jest gejem? Okażcie trochę tolerancji, gej to też człowiek. I nie rozumie czego uważacie że taki ktoś nie powinien grać w piłkę?

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 12:59

Gdyby trener jakiegos europejskiego panstwa (Francja, Niemcy, Hiszpania) tak powiedzial to nie dosc, ze tego samego dnia stracilby posade trenera to jeszcze posypaly by sie na niego pozwy sadowe o dyskryminacje...

beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 23:57

El_chico_a_Coruna pisze:Gdyby trener jakiegos europejskiego panstwa (Francja, Niemcy, Hiszpania) tak powiedzial to nie dosc, ze tego samego dnia stracilby posade trenera to jeszcze posypaly by sie na niego pozwy sadowe o dyskryminacje...
Przeciez Chorwacja tez lezy w Europie :D

Hincha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 01:02

To co mowi selekcjoner Chorwacji jest smieszne. Rownie dobrze mogl powiedziec, ze u niego w repr. nie beda grali 'czarni' .... CO to wogole ma wspolnego z pilka; czy ktos jest pedalem, czy nim nie jest?! Przez swoje glupie uprzedzenia tylko oslabia druzyne narodowa.
Pedal tez czloweik!!! Jak dla mnie moze wstepowac w zwiazak malzenski, chodzic po ulicha w damskich ciuszkach i makijazu, nie mam nic do parad 'ludzi kochajacych inaczej', lub obnoszacych sie swoja 'innoscia', jedyne czego nie toleruje jest to, ze w niektorych krajach pozwla sie takim parom na adopcje dzieci :evil: . W sumie nic nie mam do tej grupy ludzi. Jakby ktos z moich znajomych mial podobna orientacje, na pewno nie wplynelo by to na moje relacje z ta osoba.

Dziwia mnie wypowiedzi niektorych tyczace gejow! Ktos napisal, ze powinno skazywac sie ich na krzeslo elektryczne :roll: :?: ...tylko dla tego, ze maja inna orintacje :?: :roll: Przeciez to nie jest ich wybor, tacy sie rodza...
Freddy Mercury tez byl jednym z tych ludzi, ale jego wklad w kulture, muzyke byl tak wielki, ze nikt go nigdy nie zapomni.
Mamy XXI wiek, a niektorzy nadal czuja Sredniowieczny strach przed innoscia, a nazywaja to konserwatyzmem. Jestem ciekawa czy osoba glaszaca takie poglady zna chociaz jednego pedala :roll:

Visca!
ODPOWIEDZ