Mario Jardel w Anconie
- BIANCONERI
- Juventino
Działacze ostatniego klubu włoskiej Serie A, Ancona Calcio, sięgneli po noszącego niegdyś miano najskuteczniejszego napastnika świata - Mario Jardela. 30-letni Brazyliczyk został do końca sezonu wypożyczony z angielskiego Bolton Wanderers.
Były gwiazdor Sportingu Lizbona ma pomóc drużynie Ancony w utrzymaniu się we włoskiej ekstraklasie.
W drużynie Boltonu Jardel zawodził oczekiwania trenerów i kibiców w siedmiu występach ani razu nie trafiając do siatki rywali.
źródło- www.pilkanozna.pl
Ancona i tak ma marne szanse na utrzymanie się w Serie A,a poza tym Jardel w ostatnim czasie grał słabo i nie potrafił wywalczyć sobie miejsca w składzie przeciętnego Boltonu.
Były gwiazdor Sportingu Lizbona ma pomóc drużynie Ancony w utrzymaniu się we włoskiej ekstraklasie.
W drużynie Boltonu Jardel zawodził oczekiwania trenerów i kibiców w siedmiu występach ani razu nie trafiając do siatki rywali.
źródło- www.pilkanozna.pl
Ancona i tak ma marne szanse na utrzymanie się w Serie A,a poza tym Jardel w ostatnim czasie grał słabo i nie potrafił wywalczyć sobie miejsca w składzie przeciętnego Boltonu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- beavis
- Juventino
Jardel w Serie A ciekawe...Wydaje mi sie ze niewiele im juz pomoze. Nie moze sie gdzie odnalezc jest bez formy w Anglii nic nie zdzialal to we Wloszech zdziala w najlepszej lidze swiata
Wedlug mnie jest to tylko strata pieniedzy bo taki "gwiazdor" jak Jardel pewnie czerpie duzo z klasy klubowej ale no zobaczymy nie skreslajmy go odrazu bo moze zablysnie :-D

- kouba
- Qualità Juventino
ale jakoś dziwne, że ten najskoteczniejszy napastnik świata nie może zagrac w jakims wielkim klubie :lol: Owszem był skuteczny, ale to nie juz te czasy. "Zepsuł" sie gdy przeszedł do Galaty, teraz w Boltonie też nie nastrzelał zbyt wiele. Oczywiście, ze w takiej Anconie będzie gwiazdą, ale nie w lidze włoskiej
- Desperado---ALEX
- Juventino
Czy pomoze Anconie tego sie dowiemy po pewnym czasie
może akurat sie rozkreci i zacznie strzelac :!:
- fighter_juve
- Juventino
no to bedzie mial duzo do roboty zeby Anconie pomoc.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- swiergot
- Juventino
Przed meczem z Perugią Jardel miał podejść do kibiców Ancony i przywitać się. Podszedł więc do trybuny i zaczął się kłaniać. Po chwili podbiegł do niego Gianluca Petrachi i odciągnął go. Co takiego zrobił Jardel? Ano kłaniał się przed niewłaściwą trybuną - kibicom Perugii 

- KowalFromStolica
- Juventino
Jardel jest na tyle dobrym zawodnikiem że napewno bardzo pomoże Anconie no ale czy jeden człowiek utrzyma drużynę w lidze?? Jardel w przeszłości wymiatał, strzelał tyle goli że nie jeden mu zazdrościł, mam nadzieję że w Anconie odzyska swoją wysoką formę :-D
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Fighterinho
- Juventino
Oj marnia sie wielcy piłkarze zmarnili sie już:Batistuta,Jardel,Rivaldo,Jancker, i najprawdopodobniej to samo będzie z Davidsem
Proponuje popracowac nad polszczyzna bo inaczej posypia sie ostrzezenia
juveluck
Proponuje popracowac nad polszczyzna bo inaczej posypia sie ostrzezenia
juveluck
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- Ironek
- Juventino
Bardzo go kiedyś lubieł i nawet chciałem w JUVE, przecież strzelał tyle bramek że :shock: . Jak dla mniie to był kiedyś świetny napastnik i jak dla mnie to lepszy sęp od Inzaghiego. Ale w Anconie duzo nie zrobi bo tam za bardzo nie bedzie mu mial kto podawać
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jardel to jest już w pewnym sensie żywa legenda, lata świetności ma za sobą, a miał je w Sportingu i nie wiem jak mógł przejść do takiej słabej drużyny jak Bolton.
Ja widziałbym go w naszej Wiśle.

Ja widziałbym go w naszej Wiśle.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
JArdel to waspaniały piłkarz, przynajmniej takiego go pamiętam, mam nadzieję że we Włoszech pokaże że w piłkę umie grać, choć nie wiem czy mu się to uda w tak słabym klubie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero