Juventus pozyskał młodego Czecha
- miccoli
- Juventino
Juventus Turyn pozyskał występującego dotychczas w Viktorii Plizen 20-letniego Czecha - Davida Limbersky'ego. Zawodnik, który ma w przyszłości zastąpić w "Starej Damie" Pavla Nedveda, na razie nie będzie jednak grał w jej barwach. Decyzją szefa Juve - Luciano Moggiego, młody piłkarz został wypożyczony do Modeny.
To właśnie w Modenie, Limbersky ma nabrać doświadczeń, które pozwolą mu rozwinąć się na tyle, by już wkrótce mógł grać dla zespołu mistrza Włoch.
źródło:http://www.ligawloska.desk.pl/
To właśnie w Modenie, Limbersky ma nabrać doświadczeń, które pozwolą mu rozwinąć się na tyle, by już wkrótce mógł grać dla zespołu mistrza Włoch.
źródło:http://www.ligawloska.desk.pl/
...
- FOJM
- Juventino
to może być strzał w 10 - przynajmniej wg. mnie! wypożyczenie do Modeny też może sie okazać zbawienne ponieważ młodziutki czech nabierze wprawy, zapozna sie z włoskim stylem, złapie forme i za 2 latka bedzie w JUVE jak ulał... 

- Desperado---ALEX
- Juventino
Jeżeli to prawda to jest to świetny plan Moggiego 
- x_men_1988
- Juventino
Nawet jeśli jescze nie przeszedł on do juve , to przejdzie w najbliższym czasie ( w tym oknie transferowym) . Przecież o jego przejściu niedawno byl news na JP , tylko wtedy to jeszcze nie bylo pewne . A teraz już może być pewne , bo ten news byl kilka dnio temu .
- kouba
- Qualità Juventino
nie znam Go i nie wiem jak gra. Myśle że dobrze
Te pomysły Moggiego, że kupują nieznanych, utalentowanych piłkarzy i Ich wypożczają do słabszych zespołów sa bardzo dobre
Tacy piłkarze, są pod Naszą "kontrolą" a w takiech przeciętnych zespołach jak Modena pewnie sobie poradzą
A jak zaczną cos pokazywać to bez problemu będą nasi...
,a jak nie to może zostać w Modenie...

Te pomysły Moggiego, że kupują nieznanych, utalentowanych piłkarzy i Ich wypożczają do słabszych zespołów sa bardzo dobre

- KowalFromStolica
- Juventino
No to jest napewno strzał w 10.Jestem głęboko przekonany że owy Czech w przyszłości zrobi wiele dobrego dla JUVE.Nedved wie co mówi, przynajmniej ja mu ufam.

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.