Di Vaio zaniepokojony sytuacją w Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 18:54

Marco Di Vaio obawia się, że brak występów w pierwszym składzie Juventusu zamknie mu drzwi do reprezentacji, która wyjedzie do Portugalii na EURO 2004. "Zdaję sobie sprawę, że mogę stracić miejsce w zespole Azzurrich. Bałem się już tego, kiedy przychodziłem do Juve, ale nie żałuję mojej decyzji nawet przez minutę."

Były piłkarz Parmy strzelił w tym sezonie siedem goli, ale po powrocie do gry Alexa Del Piero znów usiadł na ławce rezerwowych. "Trezeguet i Del Piero to wspaniali zawodnicy. Nie boję się jednak walki o miejsce w składzie. W moim interesie jest, aby trener miał jak największe problemy przy ustalaniu składu. Szanuję jego decyzje."

W czwartkowym meczu Pucharu Włoch przeciwko Perugii Marco Di Vaio będzie miał niepowtarzalną okazję na zaprezentowanie swych umiejętności. "Razem z Fabrizio Miccolim wiemy, że nie możemy popełnić błędów. Musimy dać z siebie wszystko, kiedy jesteśmy na boisku."

ja zaluje tylko tego ze nie gra miccoli na miejscu camora tak jak to bylo dawniej !!! a o di vaio nie mam zdania
www.hattrick.pl

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 19:03

Marco, obawiam się że bez względu na to, jak grasz ty czy Fabrizio, trener nie ma najmniejszych problemów z ustalaniem składu. Możecie się dwoić, troić na boisku, strzelać po dziesięć bramek w Pucharze Włoch, a Lippi i tak wystawi Del Piero i Trezegueta, bo... no właśnie, bo? On jeden tylko wie :(

Obrazek
beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 19:11

w sumie prawda Alex to juz zywa legenda JUVE zreszta moj idol tez :wink: a Treze tez ma niepodwazalna pozycje w klubie. Wole ten atak przez sympatie dla nich ale powinni grac ci co sa w najwyzszej formie. Jak Di Vaio albo Miccoli zasluguja na to swoja dyzpozycja to powinni czesciej grac i trudno posadzic kogos duetu Alex-Treze na lawie. Zdarza sie to ale wyjatkowo rzadko.

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 19:20

Mi się wydaje że w ataku Juve powinien grać właśnie Di Vaio i Del Piero.W meczu z Sampdorią stworzył o wiele więcej sytuacji strzeleckich od Treze a był mniej na boisku.Treze za bardzo martwi się o kasę i na boisku ostatnio nie prezentuje największej klasy.Jeśli w kilku meczach Serie A Lippi postawił na Del Piero i Di Vaio to może Marco nie miał by się o co martwić i pojechałby na ME :-D

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 19:25

Tak, ja też uwazam że grać powinni Ci którzy są w najwyżejsz formie. Mimo że Alex jest moim wielkim idolem to nie jestem ze wstawianiem go do składu "na siłę". To samo tyczy sie Trezegola. Obecnie myśle że powinien grać Di Vaio. Zobaczymy co pokarze w najbliższym meczu.

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 19:43

Tak szczerze to sam niewiem co powiedziec ja bym w ataku dał Di Vaio-Alex Del Piero a rezerwowi to Treze i Miccoli takie jest moje zdanie :wink:

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 20:02

Mamy 3 świetnych , kapitalnych napastników Miccoli moze poczekać i nie wiadomo którzy z nich mają grać ale w najbliższych meczach jestem za tym żeby on grał bo jest w bardzo dobrej formie 8)

Zawsze Wierni ! ! !
ALEXDP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 20:05

MARCO powinien teraz dostać szansę, bo jak tak dalej będzie miał grać TREZ, to ja był by skłonny mu podziękować za grę, jedno jest pewne na pewno powienien grać ALEX a jego partnerem przynajmiej narazie MARCO :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 20:12

Di Vaio musi sobie marzyć i musi wierzyć w to, że kiedyś wyjdzie na boisko i strzeli gdzieś z 3 bramki.Wtedy Lippi może go zauważy.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 21:25

swiergot pisze:Marco, obawiam się że bez względu na to, jak grasz ty czy Fabrizio, trener nie ma najmniejszych problemów z ustalaniem składu. Możecie się dwoić, troić na boisku, strzelać po dziesięć bramek w Pucharze Włoch, a Lippi i tak wystawi Del Piero i Trezegueta, bo... no właśnie, bo? On jeden tylko wie :(
W pełni popieram. Rzeczywiście Lippi ma już taki system , że jakby nie było i tak będzie stawiał na Treze i Alexa. Ja osobiście jestem za tym by w najbliższym meczu przeciwko Sienie od 1 minity wybiegł Di Vaio zamiast Treze. Nie liczę meczu z Perugią, bo tam Marco napewn ozagra od 1 minuty. Tak więc morał z tego taki, że Di Vaio będzie naszym ,,dżokerem''... coś ala' Michele Padovano czy N.Amoruso w poprzednich sezonach...

Obrazek
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 21:51

No cóż na euro pojadą (napastnicy)-Del Piero,Totti,Vieri,Corradi,Inzaghi i o miano 6 walczyć będzie zaawansowany Di Vaio z amatorem Cassano

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2004, 22:05

skoro nie gra w pierwszej "11" to nie ma szansy gry na Euro to normalne, nawet gdyby Go chciał wziąśc Trapatoni to móglby sie obawiać o Jego aktualną forme, a bez regularnej gry trudną Ja utrzymać... :( Ja sie juz tym pogodziłem ,ze na Euro to On nie pojedzie, ale za to będziemy mieć duzo innym reprezentantów z Juve. Będzie na co patrzeć...
P.S z Perugią myśle, że pokaże na o go stać...

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 09:12

Peja48 pisze:No cóż na euro pojadą (napastnicy)-Del Piero,Totti,Vieri,Corradi,Inzaghi i o miano 6 walczyć będzie zaawansowany Di Vaio z amatorem Cassano
mi sie wydaje że nie powoła inzaghiego a jeśli bedize lippi dawał di vaio szanse gry chociaz połowe to bedzie grał w reprezentaacji o miccolim trzeba zapomnieć

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 stycznia 2004, 19:10

Ja mu sie wcale nie dziwie.......Byl w super formi i musial zasiasc na lawie......

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2004, 13:05

Di Vaio to bardzo dobry napastnik i narazie to on strzela gole, jednak tzreba mu dac wiecej czasu w pierwszej druzynie.zasluzyl na to.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
ODPOWIEDZ