Asik za DAvidsa?
- juveneverdie
- Juventino
O tym, że Edgar Davids opuści wkrótce (być może już w styczniu) Juventus mówi się od dawna. Od jakiegoś czasu szefowie turyńczyków szukają piłkarza, który mógłby zapełnić lukę, jaka powstanie w zespole po odejściu Holendra. Wydaje się, że miejsce popularnego Pitbulla może zająć Emre Asik.
Piłkarz tureckiego Galatasaray Stambuł - grupowego rywala Juventusu z Ligi Mistrzów zrobił podobno bardzo dobre wrażenie na szefach "Starej Damy" właśnie w bezpośrednich konfrontacjach Juve z Galatą. Reprezentant Turcji jest zdaniem włoskich dziennikarzy cichym faworytem do zastąpienia w Turynie Davidsa. Ci sami dziennikarze podkreślają jednak, że lista pomocników, którymi interesuje się mistrz Włoch jest długa i składa się z tak znanych i cenionych piłkarzy jak: David Pizzaro (Udinese), Stefano Fiore (Lazio), Massimo Ambrosini (Milan), Simone Perrotta (Chievo) i Xabi Alonso (Real Sociedad).
źródło:http://www.ligawloska.desk.pl/
Piłkarz tureckiego Galatasaray Stambuł - grupowego rywala Juventusu z Ligi Mistrzów zrobił podobno bardzo dobre wrażenie na szefach "Starej Damy" właśnie w bezpośrednich konfrontacjach Juve z Galatą. Reprezentant Turcji jest zdaniem włoskich dziennikarzy cichym faworytem do zastąpienia w Turynie Davidsa. Ci sami dziennikarze podkreślają jednak, że lista pomocników, którymi interesuje się mistrz Włoch jest długa i składa się z tak znanych i cenionych piłkarzy jak: David Pizzaro (Udinese), Stefano Fiore (Lazio), Massimo Ambrosini (Milan), Simone Perrotta (Chievo) i Xabi Alonso (Real Sociedad).
źródło:http://www.ligawloska.desk.pl/
E' BIANCONERA LA BELLA SIGNORA
- kouba
- Qualità Juventino
Tego Turka to też nie chce w Juve, ale po co mamy "na gwałt" szukać zastępce Davidsa, skoro On i tak nie gra w pierwszym składzie i nic sie nie stanie jak odejdzie. A wogóle to mamy Apiaha
Dobrym zawodnikiem na miejsce Davidsa byłby ....Makelele, ale to, że On by przeszedł do Nas jest nierealne

Dobrym zawodnikiem na miejsce Davidsa byłby ....Makelele, ale to, że On by przeszedł do Nas jest nierealne
- juveneverdie
- Juventino
ile ten Asik wogole ma lat?
- juveneverdie
- Juventino
PiontaS :!: ja tesh go nie chce :!:
- Bartas_01
- Juventino
Nie badz smieszny przeciez Appiah byl takim samy niewypalem jak Leghrotagliekouba pisze:A wogóle to mamy Apiaha![]()
- ALEXDP
- Juventino
Ja również go nie chcę zobaczyć w naszych barwach, właśnie przeczytałem, że możliwe jest to, że w naszym trykocie zagra DEJAN STANKOVIC, a z niego to jestem najbardziej zadowolony, najchętniej chciałbym aby JUVE właśnie go sprowadziło, a Xabi Alonso, Fiore oni też mogli by być :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Przed chwilą na JP ukazała się informacja o Stankoviciu i chciałbym żeby to właśnie on był następcą Edgara, ale jeśli nie on to Perrotta albo Pizarro.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Coldsoul
- Juventino
Właśnie. Jak juz ma ktos przyjsc to DejanALEXDP pisze:Ja również go nie chcę zobaczyć w naszych barwach, właśnie przeczytałem, że możliwe jest to, że w naszym trykocie zagra DEJAN STANKOVIC, a z niego to jestem najbardziej zadowolony, najchętniej chciałbym aby JUVE właśnie go sprowadziło, a Xabi Alonso, Fiore oni też mogli by być :!: :!: :!: :!: :!:
- kouba
- Qualità Juventino
ale jak mamy kupować tego Turka, to juz lepiej niech gra Apiah na tej pozycji, albo postarać sie o kogo innego. A Apiah nie jest taki zły :!:Bartas_01 pisze:Nie badz smieszny przeciez Appiah byl takim samy niewypalem jak Leghrotagliekouba pisze:A wogóle to mamy Apiaha![]()
- Machlik
- Juventino
a mi sie ani ten Turek nie widzi i ani Stankovic, po za tym jak ktoś już powiedział Davids i tak już praktycznie nie gra w Juve od kilku miesięcy, więc nie potrzeba "na gwałt" żadnego zastępcy, a napewno nie żadnego Asika...