Totti chciałby zagrać w Realu Madryt
- Chris
- Juventino
Przeczytałem na planetfootball.com wypowiedz Tottiego, w któej mowi ze Nedvedovi nie nalezy się złota piłka.W dalczej czesci tej wypowiedzi Francesco mówi,że gdyby miał opuscic Romę to koniecznie wyjechałby za granicę do Realu Madryt bo to jego marzenie aby tam zagrac.
Lubiłęm tego piłkarza i choc nadal podziwiam jego grę to coraz więcej traci w moich oczach.
Lubiłęm tego piłkarza i choc nadal podziwiam jego grę to coraz więcej traci w moich oczach.
Juve per sempre!!!
- Dionizos
- Juventino
Żarty Tottiego 8) . Po raz kolejny Totti okazal sie niekonsekwentny w swoich wypowiedziach. Jeszcze kilka miesiecy temu gwiazdor Romy zapewniał, że nigdy nie opusci Italii. Trudno co prawda ocenic wiarygodnosc tych informacji, ale Planetfootball nie zwykla rozpuszczac glupich plotek ani wypisywac wymyslonych wywiadow. Suma sumarum to jednak Real sie wzmacnia 8) . A jesli chodzi o wypowiedź Francesco dotyczaca Pavla i złotej pilki, to naprawde moglby czasem sie przymknac kolega z Rzymu
.
- kouba
- Qualità Juventino
Niech mnie ani nie śmieszy....Co on nie zna sie na piłce
nie widzi kto najlepiej gra
już teraz nie gadam to z racji tego że kibicuje juve, ale, On naprawde zasługuje na miano najlepszego piłkarza 2003 roku.
W roku 2002 musze powiedzieć, że Ronaldo zaslużył na ta nagrode. Na MŚ grał ...rewelacyjnie. W innych latach również kolejni piłkarze dostawali zasłużenie to wyróżnienie. Nedved też na nią teraz zasłużył.

W roku 2002 musze powiedzieć, że Ronaldo zaslużył na ta nagrode. Na MŚ grał ...rewelacyjnie. W innych latach również kolejni piłkarze dostawali zasłużenie to wyróżnienie. Nedved też na nią teraz zasłużył.
- Chris
- Juventino
Polemizowałbym jeśli chodzi o przyznanie Złotej Piłki Ronaldo.To fakt że na MŚ grał świetnie,ale przeciez oprócz tego turnieju ciągle leczył kontuzję albo był w słabej formie(końcówka ubiegłego roku).
Juve per sempre!!!
- kouba
- Qualità Juventino
ale to była najważniejsza impreza roku, wszyscy sie skupiali na niej, przygotowywali tak forme, żeby była najwyższa na MŚ (może z wyjatkiem PolskiChris pisze:Polemizowałbym jeśli chodzi o przyznanie Złotej Piłki Ronaldo.To fakt że na MŚ grał świetnie,ale przeciez oprócz tego turnieju ciągle leczył kontuzję albo był w słabej formie(końcówka ubiegłego roku).

- Tarnos15
- Juventino
Moim zdaniem Ronaldo nie zasłuży na nagrode w ubiegłym roku. To jest przyznawane za cały rok a nie miesiąc. Już prędzej dałbym ją Ballacowi
:)Ale wracając do tematu chciałem dodać, że Real kupuje Co roku jedną gwiazdę a nie ludzi którzy się za nie uważają
:D:D, Więc marne szanse Tottiegom chyba, że tak jak przewiduję zostanie królem strzelców SerieA to będzie mógł pomarzyć.

- Chris
- Juventino
on w tej wypowiedzi mowi ze jesliby miał przejsc do innego klubu to tylko za granice i najchetniej do realu bo to klub jego marzen z mlodosci (chyba jakos tak powiedział) ale mowi ze póki co chce jeszcze zostac w rzymie i zdobyc Roma dwa albo trzy razy scudetto.
Tak wiec chce zostac w Romie ale gdyby mial ja opuscic to marzy o Realu Madryt.
Tak wiec chce zostac w Romie ale gdyby mial ja opuscic to marzy o Realu Madryt.
Juve per sempre!!!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Totti jest poprostu śmieszny.
Jeżeli ktoś z Juve by sie wypowiedział na temat przeprowadzki do Madrytu Real by sie pchał, aby tylko zdążyć, a tak Totti mówi żę chce grać w Realu.
..........................................................................................................
Cisza.

Jeżeli ktoś z Juve by sie wypowiedział na temat przeprowadzki do Madrytu Real by sie pchał, aby tylko zdążyć, a tak Totti mówi żę chce grać w Realu.
..........................................................................................................
Cisza.

- Machlik
- Juventino
z tym niewyparzonym ryjem i pustą głową pasowałbym do realu jak ulał, niech idzie, prosze bardzo, jak najdalej od Włoch, bo tylko wstyd przynosi (a musze przyznać że ceniłem go za gre, ale jak sie jest takim człowiekiem to choćby nie wiem jak dobrze grał jest dla mnie zerem)
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Bosz..................
nie no to trze być nieżle piźnientym żeby chcieć grać w s...................realu blech
nie no to trze być nieżle piźnientym żeby chcieć grać w s...................realu blech
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....