Zlota Pilka dla Nedveda!
- white_wolv
- Juventino
Pavel Nedved z Juventusu Turyn wygrał plebiscyt na najlepszego piłkarza w prestiżowym magazynie piłkarskim "France Football".
Czech wyprzedził Francuzów Thierry'ego Henry i Zinedine'a Zidane'a oraz Brazylijczyka Ronaldo. Ceremonia wręczenia "Złotej Piłki" odbędzie się dziś w Madrycie.
Noo panowie to stalo sie faktem...Nedved najlepszy...nie ma watpliwosci ze mu sie nalezalo..
Czech wyprzedził Francuzów Thierry'ego Henry i Zinedine'a Zidane'a oraz Brazylijczyka Ronaldo. Ceremonia wręczenia "Złotej Piłki" odbędzie się dziś w Madrycie.
Noo panowie to stalo sie faktem...Nedved najlepszy...nie ma watpliwosci ze mu sie nalezalo..
- RadeKas
- Juventino
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock::shock: :shock:
Jestem w szoku bo zupelnie o tym zapomnialem :shock:.
No dobra a teraz wyraze swoja opinie o tej sprawie. Ekhm...ekhm...
HUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Zasluzyl, naprawde zasluzyl. Ale jestem szczesliwy :-D :-D :-D. Hurrraaaa. Wiem ze to glupie, ale czuje sie jakby Juve wygral cos waznego (jakis Superpuchar Wloch, powiedzmy). Po prostu super.
Jestem w szoku bo zupelnie o tym zapomnialem :shock:.
No dobra a teraz wyraze swoja opinie o tej sprawie. Ekhm...ekhm...
HUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Zasluzyl, naprawde zasluzyl. Ale jestem szczesliwy :-D :-D :-D. Hurrraaaa. Wiem ze to glupie, ale czuje sie jakby Juve wygral cos waznego (jakis Superpuchar Wloch, powiedzmy). Po prostu super.
srali muszki będzie wiosna
- ALEXDP
- Juventino
FORZA JUVE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nic tylko się cieszyć, bardzo się cieszę, uważam(napewno tak jak wszyscy), że ta nagroda się w pełni PAVLOWI należała, w Lazio był już bardzo sobrym zawodnikiem, ale tu w JUVE nikt nie dorasta mu do pięt :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
W przyszłym sezonie wygra ALEX DEL PIERO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
W przyszłym sezonie wygra ALEX DEL PIERO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- KwiAtek
- Juventino
Wszystko pieknie.... tylko skad ta informacja
Na soccerage.com nie ma, pilkanozna.pl tak samo, futbol.pl nie inaczej - czyzbys mial jakies przecieki z Francji

Na soccerage.com nie ma, pilkanozna.pl tak samo, futbol.pl nie inaczej - czyzbys mial jakies przecieki z Francji

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- white_wolv
- Juventino
Na interii przeczytalem
wiec raczej pewna...
Hurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Hurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

- madmax1897
- Juventino
nagroda dla Pavla jest ukoronowaniem jego piłkarskiej kariery zarówno tej reprezentacyjnej jak i klubowej - swoimi świetnymi wyst w zeszłym sezonie w Juve i reprezentacji Pavel udowodnił że najlepsi piłkarze nie muszą pochodzić wcale z Hiszpani, Anglii czy Włoch - to pierwsza nagroda dla zawodnik z Europy srod-wsch od 1994 roku - czyli nagrody dla Stoiczkova
- KwiAtek
- Juventino
No to nie pozostaje nic innego jak sie cieszyc
Jestem ciekaw tylko czemu takie renomowane serwisy jakie wymienilem w poprzednim poscie jeszcze nie podaly tej informacji
Jak dla mnie to wiadomosc dnia :!:
P.S.: Sprawiedliwosc jednak istnieje :twisted:

Jestem ciekaw tylko czemu takie renomowane serwisy jakie wymienilem w poprzednim poscie jeszcze nie podaly tej informacji

Jak dla mnie to wiadomosc dnia :!:
P.S.: Sprawiedliwosc jednak istnieje :twisted:
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Swietny prezent swiateczny! Mam nadzieje, ze to nie plota! Gratuluje Pavel, absolutnie na nie zasluzyles!
- white_wolv
- Juventino
Ciesze sie ze moglem przekazac wam ta dobra nowine!Od rana polowalem na ta informacje i udalo sie...
MAMY W SKLADZIE NAJLEPSZEGO PILKARZA SWIATA