Nedved sportowcem roku w Czechach
- Tomusmc
- Juventino
Nedved Został Wybrany najlepszym sportowcem roku w Czechach!! Zawodnik Juventusu Turyn jako pierwszy w historii piłkarz otrzymał tak prestiżową nagrode która jest przyznawana co Roku!! Oby tak dalej!!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- BIGGI
- Qualità Juventino
Podawaj ŻRÓDŁO newsa (pilkanozna.pl pewnie)
Fajnie, oby France Football też go doceniła. Cieszą mnie te nagrody, coraz więcej ludzi zaczyna go dostrzegać, chociaż trudno żeby go ojczyzna niedoceniała
Fajnie, oby France Football też go doceniła. Cieszą mnie te nagrody, coraz więcej ludzi zaczyna go dostrzegać, chociaż trudno żeby go ojczyzna niedoceniała
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2003, 00:16 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomusmc
- Juventino
Zrodlo Newsa to www.ligawloska.desk.pl!! Sorki za moj lad ale jestem tu nowy i jeszcze niewiem jak wybierac pokoje :?
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- nookie
- Juventino
Nie ma za co przepraszac..popraw sie na przyszlosc to bedzie cymus..
zdziwila mnie jedna rzecz ze sportowcem roku pierwszy raz dopiero zostal pilkarz..Pilka nozna jest najbardziej lubiana dyscyplina na swiecie..w Czechac zapewne tez..a mimo to Nedved jest pierwszym..intrygujace..
:twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- BIANCONERI
- Juventino
Wyróżnienie jak najbardziej zasłużone.Nedved miał najlepszy sezon w karierze,nie chodzi tylko o gre w Juventusie ale także w reprezentacji Czech,która poprowadził do pierwszego miejsca w grupie eliminacyjnej do Mistrzostw Europy.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
W Czechach Nedved zbiera wszytkie nagrody jakie się tam da już dostał dla najleprzego piłkarza roku i najleprzego piłkarza ostatniego dziesięciolecia. Ateraz jeszcze ta nagroda.
Bravo Pavel, zasłużyłeś na to, przynajmniej we własnym kraju cię doceniają.
Bravo Pavel, zasłużyłeś na to, przynajmniej we własnym kraju cię doceniają.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- OskarG
- Juventino
1 po co założyłeś 2 takie same tematy
2 nie ten pokój
3 jak jestes nowy i nie wiesz gdzie zakłożyc temat to albo sie zapytaj na Pw jakiegos doswiadczonego forumowicza albo nie zakładaj
4 dostajesz ostrzeżenia
2 nie ten pokój
3 jak jestes nowy i nie wiesz gdzie zakłożyc temat to albo sie zapytaj na Pw jakiegos doswiadczonego forumowicza albo nie zakładaj
4 dostajesz ostrzeżenia

- juve21
- Juventino
Ciesze się z tej nagrody dla Pavelka.W Czechach najczęsciej takie nagrody zbierają hokeiści więc cieszy że ten monopol przełamał Nedved.Teraz wszyscy czekamy aby tak samo uhonorowała go France Football.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- ALEXDP
- Juventino
Nooooooooooooooo, i tak ma być, wszyscy muszą wiedzieć, że w JUVE grają najlepsi :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Teraz PAVEL jeszcze musi tylko zdobyć złotą piłkę :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak, zgadza się. Czytałem już o tym wczoraj w Telegazecie
Wyróżnienie jak najbardziej zasłużone. Inaczej poprostu być niemogło. Nedved był pierwszopolanową postacią JUVE. Podziwiały go całe Czechy. Fajnie, bo jako 1 w historii piłkarz został wyrózniony tą nagrodą.
Teraz czekam na ,,Złotą piłkę'' :twisted:

Wyróżnienie jak najbardziej zasłużone. Inaczej poprostu być niemogło. Nedved był pierwszopolanową postacią JUVE. Podziwiały go całe Czechy. Fajnie, bo jako 1 w historii piłkarz został wyrózniony tą nagrodą.
Teraz czekam na ,,Złotą piłkę'' :twisted: