Nedved o ofercie Chelsea i dlaczego chce zakończyć karierę
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Pomocnik Juventusu Pavel Nedved wypowiedział się na temat niedawnej oferty transferu do Chelsea: "Jestem zadowolony z gry we Włoszech z Juventusem. Pragnę zakończyć karierę po Mistrzostwach Świata 2006, kiedy to wygasa mój kontrakt z Juve. Obiecałem żonie, że wrócę do Czech i nie będę już grał w piłkę".
Juventus zdecydowanie odrzucił możliwość odstąpienia jednego ze swoich najlepszych piłkarzy rywalowi z Ligi Mistrzów.
Nedved został zarekomendowany właścicielowi Chelsea, rosyjskiemu miliarderowi Romanowi Abramowiczowi, przez trenera angielskiej kadry narodowej Svena Gorana Erikssona.
Źródło:juventus.wz.cz
O tym że Juve i Nedved odrzuci ofertę to już dawno wiedziałem. Według mnie najwarzniejsze jest to że już wiem dlaczego PAvel tak szybko chce zakończyć karierę. Mogła by mu jeszcze dać ze dwa lat gry.
Juventus zdecydowanie odrzucił możliwość odstąpienia jednego ze swoich najlepszych piłkarzy rywalowi z Ligi Mistrzów.
Nedved został zarekomendowany właścicielowi Chelsea, rosyjskiemu miliarderowi Romanowi Abramowiczowi, przez trenera angielskiej kadry narodowej Svena Gorana Erikssona.
Źródło:juventus.wz.cz
O tym że Juve i Nedved odrzuci ofertę to już dawno wiedziałem. Według mnie najwarzniejsze jest to że już wiem dlaczego PAvel tak szybko chce zakończyć karierę. Mogła by mu jeszcze dać ze dwa lat gry.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Tifosi
- Juventino
Kto by sprzedał takiego zawodnika, choćby nie wiem za jakie pieniądze...
A moim zdaniem Nedved chce zakończyć karierę w optymalnym czasie, jeżeli się nie mylę będzie miał 34 lata. Wiek robi swoje, ale w przypadku Nedveda chyba miniony czas działa na jego korzyść. Biorąc pod uwagę jak grał 2 lata temu a jak jest dziś ... Zobaczymy do MŚ w 2006 jeszcze troche czasu może Pavel zmieni swoje zdanie, może do tego czasu zmieni klub (odpukać ;) lub jeszcze wcześniej zakończy karierę... Kto wie jak będzie. Narzie nie trzeba sobie tym zakrzątać głowy, trzeba mysleć o zdobyciu Scudetto i zwyciężeniu w LM. Co do Nedveda jest jeszcze troche czasu aby o końcu jego kariery podebatować...
A moim zdaniem Nedved chce zakończyć karierę w optymalnym czasie, jeżeli się nie mylę będzie miał 34 lata. Wiek robi swoje, ale w przypadku Nedveda chyba miniony czas działa na jego korzyść. Biorąc pod uwagę jak grał 2 lata temu a jak jest dziś ... Zobaczymy do MŚ w 2006 jeszcze troche czasu może Pavel zmieni swoje zdanie, może do tego czasu zmieni klub (odpukać ;) lub jeszcze wcześniej zakończy karierę... Kto wie jak będzie. Narzie nie trzeba sobie tym zakrzątać głowy, trzeba mysleć o zdobyciu Scudetto i zwyciężeniu w LM. Co do Nedveda jest jeszcze troche czasu aby o końcu jego kariery podebatować...
- gregor_g4
- Juventino
hehehe Zidane pod wplywem zony odszedl od nas i przeniosl sie do Madryt... ale moze jednak Pavel wbrew swej zonie przedluzy swa kariere ... :-D
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Widzicie jak to kobiety rzadza naszym zyciem
Smutne ale prawdziwe

Smutne ale prawdziwe

- Peja48
- Juventino
Pavel po zakończeniu kariery może znajdzie się dla ciebie praca jako trener w Juve ja bym chciał żeby Pavel był trenerem Juve po zakończeniu kariery ale niestety uczyni to Alex 

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Yari
- Juventino
Nedved to nie pantoflarz jak Zidane i beckham. Pavel to twardy facet
. teraz tak tylko mówi. Wierze że w ciągu tych czterech lat zmieni zdanie. Mógłby równie dobrze grać przecież do 2008 roku. Wtedy by już spokojnie odejść na zasłużoną emeryturke 

- Juverulez!
- Juventino
- Desperado---ALEX
- Juventino
Kurcze szkoda ze Pavel nas opuśći ale jest jeszcze 2 lata. Mysle ze Moggi znajdzie na jego miejsce takiego zawodnika jak Nedved tylko ze o kilka lat młodszego 

- Lubczyk
- Juventino
Jeśli obiecał żonie to musi!!!
Nie ma na to bata!!!
Nie ma na to bata!!!
Forza JUVE!!!!!!!!!!!!!
Kod: Zaznacz cały
[list][list=][img][/img][url][/url][/list][/list]