Juventus Torino F.C. - A.C. Siena

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 10:37

No więc w środę przyjdzie czas na rewanż ze Sieną w Coppa Italia. Juventus znajduje się w dość komfortowej sytuacji, gdyż w pierwszym meczu w Sienie wygrał 2-1. Wówczas talentem błysnął młodziutki Benjamin. Bianconeri pokazują ostatnio, że mecze z Lazio i Interem były tylko wypadkami przy pracy i teraz graja na najwyższym poziomie, o czym świadczyć mogą wygrane z Olypiakosem aż 7-0 i Parmą 4-0. Oczywiście nie są to przeciwnicy tak renonowani jak wspomniany Inter czy Lazio, ale sposób w jaki zostali ograni jest imponujący. W środe z pewnością zagrają rezerwy. Pojawiła się informacja, iż Trezeguet będzie gotów na ten mecz, ale i tak wątpliwym jest aby Lippi dał mu pograć.

Jednak Siena nie przyjedzie do Turynu po to żeby odklepać mecz. Nie mają przecież nic do stracenia. W ostatniej kolejce Siena nie grała, gdyż miała mecz z Milanem który grał w tym czasie mecz o puchar interkontynentalny - przegrany zresztą. Mecz Milanu ze Sieną odbędzie się 28 stycznia. Czas wolny Siena poświęciła na treningi, nie rozegrała jednak żadnego sparingu.

Zastanawia mnie nie tylko postawia piłkarzy w tym meczu, ale i także kibiców Juventusu. Miejmy nadzieje, że ten niechlubny rekord frekfencji nie zostanie pobity... Jak oni wogóle tak mogą?! Nie jeden z nas oddałby wszystko żeby móc się znaleźć choćby na meczu pucharowym :D Do tego słyszałem plotki, że podobno ma się zjawić spora grupka ze Sieny. Oby tylko nie było ich więcej niż kibiców Juve, bo to już byłby niewiarygodny wstyd.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 11:06

No faktycznie jesli bedzie wiecej kibicow ze Sieny to bedzie wstyd..ale miejmy nadzieje ze do tego nie dojdzie :twisted: co do samego meczu to nawet jesli zagramy rezerwami to nie sadze zebysmy przegrali..JUVE gra swietnie kazdym skladem wiec wygrana nie powinna byc ciezka..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 11:32

Powinnismy wygrac nawet malym nakladem sil, Siena nie jest przeciwnikiem, z ktorym w obecnej formie Juventus moglby sie meczyc. Dalbym pograc Di Vaio, Zalayecie oraz Benjaminowi.

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 11:37

Juve awansuje przed pustymi trybunami.

Frekwencja na Juve jest skandaliczna i kompromitująca.

Cały mecz rozegra nasz wspaniały Il Capitano Antonio Conte.

Juventus. Oto klub, który zwycięża.
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 16:18

DJ Juventinho pisze:No więc w środę przyjdzie czas na rewanż ze Sieną w Coppa Italia.

Miejmy nadzieje, że ten niechlubny rekord frekfencji nie zostanie pobity... Jak oni wogóle tak mogą?! Nie jeden z nas oddałby wszystko żeby móc się znaleźć choćby na meczu pucharowym :D Do tego słyszałem plotki, że podobno ma się zjawić spora grupka ze Sieny. Oby tylko nie było ich więcej niż kibiców Juve, bo to już byłby niewiarygodny wstyd.
A nie w czwartek? Chyba gramy 18 grudnia, a to jest czwartek :wink: Tak podaje JP :)

Ładnie to ujołeś DJ z tymi kibicami. dokładnie, wszyscy dalibyśmy wszsytko, żeby móc zobaczyć naszych idoli na żywo. No ale we Włoszech Puchar Włoch nie cieszy się dużą popularnością, niestety :?

Co do samego meczu. Pamiętam jak w tamtym sezonie pokonaliśmy na wyjeździe Regginę 0-2 by...na Delle Alpi...ulec 1-0. Chciałbym teraz uniknąć takiej wpadki. Porażka nie wchodzi w grę. Mamy tak znakomite rezerwy, że mimo, iż Siena odpoczywała to i tak niepowinniśmy pozostawić im żadnych złudzeń na wygraną. Lippi ma bardzo duże pole manewru, co mecz próbujemy innych kombinacji. Wygramy to spotkanie po ładnej grze 2-0 lub 3-1. Liczę na występ Benjamina, to kojena szansa dla niego!

Obrazek
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 16:46

Ale by były jaja, jak by tylu kibiców przybyło "szturmem" na stadion :D
Co do meczu to myslę że wyjdzie bardzo podobny "1" skład który zremisuje 1-1 lub wygra 1-0. Ciekawy jestem czy zobaczymy Benjamin'a i to jak sztrzela gola (znowu Sienie ;).

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 17:07

DJ Juventinho pisze:Nie jeden z nas oddałby wszystko żeby móc się znaleźć choćby na meczu pucharowym :D.

co ja bym dał chociaż za byle jaki sparing. nawet z najgorszym klubem jaki kiedykolwiek istniał:):). Ale przynajmniej zobaczyc moich idoli ,,na żywo". A co do tego niechlubnego rekordu to było chyba gdzieś około 234 kibiców na stadionie. Ech porażka totalna. Wracajac do meczu sądze że Juve zremisuje w tym meczu. Będzie 2-2. :wink: . Ale jak zwykle wierze w zwycięstwo i będe kibicował do końca, Forza Juve!!!

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 18:41

Mysle że bedzie 9-0 8) Powaznei tak mi sie wydaje 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 18:55

DJ Juventinho pisze:Zastanawia mnie nie tylko postawia piłkarzy w tym meczu, ale i także kibiców Juventusu. Miejmy nadzieje, że ten niechlubny rekord frekfencji nie zostanie pobity... Jak oni wogóle tak mogą?! Nie jeden z nas oddałby wszystko żeby móc się znaleźć choćby na meczu pucharowym :D Do tego słyszałem plotki, że podobno ma się zjawić spora grupka ze Sieny. Oby tylko nie było ich więcej niż kibiców Juve, bo to już byłby niewiarygodny wstyd.
hehe oni nie chodza juz na mecze juve bo tam jest podobno bardzo zimno i oni wola sobie obejrzec to w domu a zwlaszcza ze graja z jakas Siena

PS jak ja bym mial isc na mecz Juve to bym chyba od rana przed stadionem czekal :D :D :D

rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 19:00

No właśnie, ci kibice dają bardzo wiele do myślenia... :? , uważam, że powinniśmy wygrać, mamy atut własnego boiska, a poza tym Siena to nie jest bardzo wymagający przeciwnik, uważam, że wygramy 2-0, bramy strzeli dwie BENJAMIN :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D

P.S-ALEX wraca do formy, FORZA ALESSANDRO DEL PIERO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 19:03

hehee, Siena na pewno przegra, bo Zalayeta sie rozstrzela albo Benjamin!! Pewnie zagrają rezerwy ;(.

Obrazek
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 19:23

No cóż ja myślę że wygramy 4-0 to będzie najniższy wymiar kary dla Sieny bo ja z nimi 8-0 w Fifie pojechałem 8)

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 19:45

awans mamy pewny, po meczu na boisku Sieny to będzie tylko dopełnienie formalności :wink: w takich meczach powinni pokazywać sie tacy piłkarze jak Benjamin, wiec myśle ze zagra od początku i znowu strzeli gola :D Ja stawiam na 3-0 :D

nedzwiedz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 20:02

Mysle ze Benjamin znow pokaze swoje umiejetnosci i przekona moze wreszcie Lippiego ze nalezy mu sie wystep w kadrze A

!!! JUVENTUS TURYN !!!
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 20:51

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
DJ Juventinho pisze:No więc w środę przyjdzie czas na rewanż ze Sieną w Coppa Italia.

Miejmy nadzieje, że ten niechlubny rekord frekfencji nie zostanie pobity... Jak oni wogóle tak mogą?! Nie jeden z nas oddałby wszystko żeby móc się znaleźć choćby na meczu pucharowym :D Do tego słyszałem plotki, że podobno ma się zjawić spora grupka ze Sieny. Oby tylko nie było ich więcej niż kibiców Juve, bo to już byłby niewiarygodny wstyd.
A nie w czwartek? Chyba gramy 18 grudnia, a to jest czwartek :wink: Tak podaje JP :)
Tak, gramy w czwartek. Jeszcze jak zakładałem temat, to na JP widniała data 17. Pomyłka wzięła się z tąd, że zarówno w środę jak i czwartek będą rozgrywane mecze o Coppa Italia. Mecz Juventusu ze Sieną odbędzie się o dosyć niewygodne godzinie - 14:15. Transmisję na żywo z tego meczu przeprowadzi włoska stacja Raiuno. Jak zawsze jednak, istnieje małe prawdopodobieństwo, że będzie ten mecz można obejrzeć, gdyż najpewniej go zakodują... :(

Zablokowany