Przeciek !! Złota Piłka dla Nedveda ?
- Wazup
- Juventino
Nedved ze Złotą Piłką?
Włoska La Gazzetta dello Sport ujawniła, że Pavel Nedved wygra Złotą Piłkę w plebiscycie magazynu France Football.
Gazeta powołała się na wiarygodne źródła. Oficjalne wyniki najbardziej prestiżowego plebiscytu piłkarskiego poznamy 22 grudnia.
źródło : www.pilkanozna.pl
Włoska La Gazzetta dello Sport ujawniła, że Pavel Nedved wygra Złotą Piłkę w plebiscycie magazynu France Football.
Gazeta powołała się na wiarygodne źródła. Oficjalne wyniki najbardziej prestiżowego plebiscytu piłkarskiego poznamy 22 grudnia.
źródło : www.pilkanozna.pl
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Czyli jednak Pavel ma ją zdobyć. Mam nadzieję że to prawdę i ciekawe czy będzie na rozdaniu bo nie raz powiedział że mu nie zależy na tej nagrodzie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Mam nadzieje, ze to nie jest kolejna obrzydliwa plota...
- Rasi
- Qualità Juventino
Heh jest jeszcze inny Pavelek, który zasłużył - włoski Pavelek - Paolo Maldini. Jeżli dostanie ja któryś z nich dwóch to bede twierdził, że zasłuzenie. Ale moje doswiadczenie podpowiada mi, że dostanie ją ktoś z Galaktycznych :?Zenden pisze:To byłe wiadome od początku.JA nie widziałem innych kandydatów oprócz naszego PAvelka
- bblackk
- Juventino
Co do informacji przyszłościowych które ukazują sie w gazetach to trza traktować je z przymrużeniem oka ;) Co gazety piszą, a co się dzieje nie zawsze jest prawdą. Choć mam nadzieję że tym razem to nie "pic" i zobaczymy ja Pavel obiera Złota Piłeczkę :D !
- darel
- Juventino
Narazie nic nie mozna jeszcze przewiedzieć. Watpie, aby przecieki na 10 dni przed rozdaniem nagrody mialy duzo wspolnego z prawda. Mam jednak nadzieje, iz to Pavel otrzyma to wyróżnienie. Nikt tak jak on nie zasłuzył na złota piłke.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Tarnos15
- Juventino
A ja myśle zupełnie inaczej. 10 dni w stosunku do roku to nie jest dużo wi wydaje mi sie, że oni juz dawno wiedza kto zdobędzie nagrode. Tak samo jest z grami. Tworzą je rok, dwa a premiery nie ma od razu po zakończeniu prac wiec nie problem zdobyc ja tydzien prze premierądarel pisze:Narazie nic nie mozna jeszcze przewiedzieć. Watpie, aby przecieki na 10 dni przed rozdaniem nagrody mialy duzo wspolnego z prawda. Mam jednak nadzieje, iz to Pavel otrzyma to wyróżnienie. Nikt tak jak on nie zasłuzył na złota piłke.