Kto bedzie miał Scudetto ?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
FOFO

Laziale
Laziale
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 18:28

odpowiedzcie tylko obiektywnie ja jestem ultras LAZIO i po cichu licze na mistrzostwo ale w ostatecznosci to niech wygra INTER. FORZA IRRIDUCIBILI.. pozdrawiam

"ORIGINAL FANS"-IRRIDUCIBILI-FIGHT CLUB
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 18:35

No, przybył nowy kibic :D , ja bardzo liczę na nasz kochany JUVENTUS, mimo, że straciliśmy te parę punktów, to się da odrobić :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA BIANCONERI :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TottiGol

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 18:52

Bardzo mądre pytanie. Ten klub, który będzie miał po 34 kolejkach najwięcej punktów

Forza Roma
FOFO

Laziale
Laziale
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 18:54

Zenden pisze:haha i jeszcze raz haha. Wiadomo, że najlepsi są zawodnicy Juve i to oni wygrają!!!! Forza Juve :D
Jak sa dobrzy to pokazali w ostatnich meczach prawda jest taka ze jak przyszły leprze zespoły takie jak : INTER , LAZIO , AS ROMA , AC MILAN . to w tych meczach zdobyliscie zaledwie dwa punkty ale i tak jestescie bardza dobra drurzyną która ma powarzne szanse na scudetto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ORIGINAL FANS"-IRRIDUCIBILI-FIGHT CLUB
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 19:00

FOFO pisze:
Zenden pisze:haha i jeszcze raz haha. Wiadomo, że najlepsi są zawodnicy Juve i to oni wygrają!!!! Forza Juve :D
Jak sa dobrzy to pokazali w ostatnich meczach prawda jest taka ze jak przyszły leprze zespoły takie jak : INTER , LAZIO , AS ROMA , AC MILAN . to w tych meczach zdobyliscie zaledwie dwa punkty ale i tak jestescie bardza dobra drurzyną która ma powarzne szanse na scudetto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic nie mam do Lazio. A jesli chodzi o ostatnie wyniki to każdej druzynie moze sie to stać. Juve jest 3. Do lidera ma 4pkt straty. Mysle, ze wygramy rywalizacje. Najgroxniejszy rywal- Roma i Milan

janusz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 19:03

W TYM ROKU BĘDZIE NAPRAWDE TRUDNO ALE JUVE ZDOBĘDZIE MISTRZA WŁOCH LICZE NA TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liczy sie hip hop juventus i górnik zabrze
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 19:05

Ja sadze ze glownymi kandydatami sa:
Roma- gra widowiskowo i skutecznie
Milan- skutecznie
Lazio i Inter- aaaaaaaa... raczej nie w tym sezonie
JUVE- wierze w to i chcialbym zeby tak bylo, ale musza tracic mniej bramek :!: :!: :!: :!: :!: Ale do konca sezonu jeszcze duzo moze sie zmienic . OBY NA LEPSZE DLA JUVE ! :D :D :D

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 19:52

Też nie mam nic do Lazio, ale za zimno wypowiadasz sie na Juventus, gdy Lazio skompromitowało sie w LM i przgrało 4:0(wszyscy powinni wiedzieć z kim :D :D )

Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 19:57

Oczywiście wszyscy wierzą w JUVE !!
W tamtym sezonie w połowie miał też sporą stratę , ale na koniec miał przecież 8 punktów przewagi !! Ten klub jest wielki :!:

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 20:13

Juz wiadomo ze wygra Milan.Juve jest za slabe!!! Brak obrony , brak pomocy ,brak ataku.Nawet jak przejdzie Lucio to wam to nic nie da.?Brakuje wam defensywnego pomocnika ktory by rozbijal ataki rywali.Nie mowiac o srodku obrony < Leggrotaglie jest smieszny, moze i strzela bramki ale nie o to przeciez chodzi >.Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 20:26

To chyba jasne że JUVE wygra ligę ale jeśli jakimś zrządzeniem losów to się nie stało to ligi NA PEWNO nie wygra Milan.Ten klub miał swój sezon :? i teraz w Lidze Mistrzów to czeka tylko na cios,i najprawopodobniej odpadnie już w następnej rundzie.FORZA JUVE!!!

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 20:40

Do:FOFO
Słuchaj!!!!Czy Ty naprawdę wierzysz że Lazio jest w stanie zdobyć scudetto???????????Bo ja w to nie wierzę!!!!Oni są slaba drużyną i myślę że nawet nie będą w pierwszej czworce bo tam Będą kolejno:Juve,Milan,Roma,Inter.A LAzio ???Już pokazali klasę w meczu z drugim moim ukochanym klubem Chelsea!!!!!!Pozdrawiam....... 8) Fan JUVE...FORZA JUVE!!!!!!!!

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 20:42

FOFO pisze:odpowiedzcie tylko obiektywnie ja jestem ultras LAZIO i po cichu licze na mistrzostwo ale w ostatecznosci to niech wygra INTER. FORZA IRRIDUCIBILI.. pozdrawiam
Heh, nie ośmieszaj sie człowieku, przecież to forum Juve więc jakiej odpowiedzi oczekujesz!!, nie mam nic do Lazio ale każda drużyna może być w dołku(Juve) a zwłaszcza ta najlepsza i zazwyczja inne to wykorzystują, Inter to gra w kratke raz im wyjdzie a innym razem nie więc marny byłby z niego Mistrz Włoch, to są tylko 4 pkt. a my nawet nie jesteśmy na półmetku ligi, więc to wszystko odrobimy z nawiązką!!.

FORZA JUVE!!!

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 21:10

FORZA MILAN pisze:Juz wiadomo ze wygra Milan.Juve jest za slabe!!!
To jest tak oczywiste, ze nie warto nawet o tym nawet wspominac.
FORZA MILAN pisze:Brak obrony , brak pomocy ,brak ataku
Co za szczescie ze Milan ma to wszystko.
FORZA MILAN pisze:Brakuje wam defensywnego pomocnika ktory by rozbijal ataki rywali.Nie mowiac o srodku obrony < Leggrotaglie jest smieszny, moze i strzela bramki ale nie o to przeciez chodzi >
Tak...szkoda ze nie mamy Kogos takiego jak np. redondo. W Juve same cieniaki: Davids. Appiah, Tacchinardi, Mareca, echhhh nie ma co....
Legrottaglie jest bardzo smieszny...w koncu jak mozna strzelac gole, to jest wogole nie do pomyslenia.
FORZA MILAN pisze:Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie.
Moje zdanie jest nieco inne... 8)

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2003, 21:16

FORZA MILAN pisze:Juz wiadomo ze wygra Milan.Juve jest za slabe!!! Brak obrony , brak pomocy ,brak ataku.Nawet jak przejdzie Lucio to wam to nic nie da.?Brakuje wam defensywnego pomocnika ktory by rozbijal ataki rywali.Nie mowiac o srodku obrony < Leggrotaglie jest smieszny, moze i strzela bramki ale nie o to przeciez chodzi >.Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie

Wypowiem sie chwilowo jako osoba neutralna. Najrówniejszy obecnie skład ma roma która mi ( niestety) imponuje. Milan może ma dobrą obrone , ale nie umie strzelać goli ( jak zwykle:):)). A co do tematu to oczywiście wierze że Juve. Ale jeśli Roma bedzie grała tak przez cały sezon to będzie baaaaardzo trudno. Dobrze że mecz z nimi mamy za sobą.

ODPOWIEDZ