Kto bedzie miał Scudetto ?
- rdk
- Juventino
No, przybył nowy kibic
, ja bardzo liczę na nasz kochany JUVENTUS, mimo, że straciliśmy te parę punktów, to się da odrobić :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA BIANCONERI :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA BIANCONERI :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- FOFO
- Laziale
Jak sa dobrzy to pokazali w ostatnich meczach prawda jest taka ze jak przyszły leprze zespoły takie jak : INTER , LAZIO , AS ROMA , AC MILAN . to w tych meczach zdobyliscie zaledwie dwa punkty ale i tak jestescie bardza dobra drurzyną która ma powarzne szanse na scudetto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zenden pisze:haha i jeszcze raz haha. Wiadomo, że najlepsi są zawodnicy Juve i to oni wygrają!!!! Forza Juve
"ORIGINAL FANS"-IRRIDUCIBILI-FIGHT CLUB
- Zdun
- Juventino
Nic nie mam do Lazio. A jesli chodzi o ostatnie wyniki to każdej druzynie moze sie to stać. Juve jest 3. Do lidera ma 4pkt straty. Mysle, ze wygramy rywalizacje. Najgroxniejszy rywal- Roma i MilanFOFO pisze:Jak sa dobrzy to pokazali w ostatnich meczach prawda jest taka ze jak przyszły leprze zespoły takie jak : INTER , LAZIO , AS ROMA , AC MILAN . to w tych meczach zdobyliscie zaledwie dwa punkty ale i tak jestescie bardza dobra drurzyną która ma powarzne szanse na scudetto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zenden pisze:haha i jeszcze raz haha. Wiadomo, że najlepsi są zawodnicy Juve i to oni wygrają!!!! Forza Juve
- DamKam
- Juventino
Ja sadze ze glownymi kandydatami sa:
Roma- gra widowiskowo i skutecznie
Milan- skutecznie
Lazio i Inter- aaaaaaaa... raczej nie w tym sezonie
JUVE- wierze w to i chcialbym zeby tak bylo, ale musza tracic mniej bramek :!: :!: :!: :!: :!: Ale do konca sezonu jeszcze duzo moze sie zmienic . OBY NA LEPSZE DLA JUVE !

Roma- gra widowiskowo i skutecznie
Milan- skutecznie
Lazio i Inter- aaaaaaaa... raczej nie w tym sezonie
JUVE- wierze w to i chcialbym zeby tak bylo, ale musza tracic mniej bramek :!: :!: :!: :!: :!: Ale do konca sezonu jeszcze duzo moze sie zmienic . OBY NA LEPSZE DLA JUVE !

- FORZA MILAN
- Milanista
Juz wiadomo ze wygra Milan.Juve jest za slabe!!! Brak obrony , brak pomocy ,brak ataku.Nawet jak przejdzie Lucio to wam to nic nie da.?Brakuje wam defensywnego pomocnika ktory by rozbijal ataki rywali.Nie mowiac o srodku obrony < Leggrotaglie jest smieszny, moze i strzela bramki ale nie o to przeciez chodzi >.Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie
- KowalFromStolica
- Juventino
To chyba jasne że JUVE wygra ligę ale jeśli jakimś zrządzeniem losów to się nie stało to ligi NA PEWNO nie wygra Milan.Ten klub miał swój sezon :? i teraz w Lidze Mistrzów to czeka tylko na cios,i najprawopodobniej odpadnie już w następnej rundzie.FORZA JUVE!!!
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Do:FOFO
Słuchaj!!!!Czy Ty naprawdę wierzysz że Lazio jest w stanie zdobyć scudetto???????????Bo ja w to nie wierzę!!!!Oni są slaba drużyną i myślę że nawet nie będą w pierwszej czworce bo tam Będą kolejno:Juve,Milan,Roma,Inter.A LAzio ???Już pokazali klasę w meczu z drugim moim ukochanym klubem Chelsea!!!!!!Pozdrawiam....... 8) Fan JUVE...FORZA JUVE!!!!!!!!
Słuchaj!!!!Czy Ty naprawdę wierzysz że Lazio jest w stanie zdobyć scudetto???????????Bo ja w to nie wierzę!!!!Oni są slaba drużyną i myślę że nawet nie będą w pierwszej czworce bo tam Będą kolejno:Juve,Milan,Roma,Inter.A LAzio ???Już pokazali klasę w meczu z drugim moim ukochanym klubem Chelsea!!!!!!Pozdrawiam....... 8) Fan JUVE...FORZA JUVE!!!!!!!!
- Sylwia
- Juventino
Heh, nie ośmieszaj sie człowieku, przecież to forum Juve więc jakiej odpowiedzi oczekujesz!!, nie mam nic do Lazio ale każda drużyna może być w dołku(Juve) a zwłaszcza ta najlepsza i zazwyczja inne to wykorzystują, Inter to gra w kratke raz im wyjdzie a innym razem nie więc marny byłby z niego Mistrz Włoch, to są tylko 4 pkt. a my nawet nie jesteśmy na półmetku ligi, więc to wszystko odrobimy z nawiązką!!.FOFO pisze:odpowiedzcie tylko obiektywnie ja jestem ultras LAZIO i po cichu licze na mistrzostwo ale w ostatecznosci to niech wygra INTER. FORZA IRRIDUCIBILI.. pozdrawiam
FORZA JUVE!!!
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- JuveQL
- Juventino
To jest tak oczywiste, ze nie warto nawet o tym nawet wspominac.FORZA MILAN pisze:Juz wiadomo ze wygra Milan.Juve jest za slabe!!!
Co za szczescie ze Milan ma to wszystko.FORZA MILAN pisze:Brak obrony , brak pomocy ,brak ataku
Tak...szkoda ze nie mamy Kogos takiego jak np. redondo. W Juve same cieniaki: Davids. Appiah, Tacchinardi, Mareca, echhhh nie ma co....FORZA MILAN pisze:Brakuje wam defensywnego pomocnika ktory by rozbijal ataki rywali.Nie mowiac o srodku obrony < Leggrotaglie jest smieszny, moze i strzela bramki ale nie o to przeciez chodzi >
Legrottaglie jest bardzo smieszny...w koncu jak mozna strzelac gole, to jest wogole nie do pomyslenia.
Moje zdanie jest nieco inne... 8)FORZA MILAN pisze:Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie.
- Yari
- Juventino
FORZA MILAN pisze:Juz wiadomo ze wygra Milan.Juve jest za slabe!!! Brak obrony , brak pomocy ,brak ataku.Nawet jak przejdzie Lucio to wam to nic nie da.?Brakuje wam defensywnego pomocnika ktory by rozbijal ataki rywali.Nie mowiac o srodku obrony < Leggrotaglie jest smieszny, moze i strzela bramki ale nie o to przeciez chodzi >.Milan ma najrowniejszy sklad , gra madrze i nikt Scudetta im nie odbierze.Takie jest moje zdanie
Wypowiem sie chwilowo jako osoba neutralna. Najrówniejszy obecnie skład ma roma która mi ( niestety) imponuje. Milan może ma dobrą obrone , ale nie umie strzelać goli ( jak zwykle:):)). A co do tematu to oczywiście wierze że Juve. Ale jeśli Roma bedzie grała tak przez cały sezon to będzie baaaaardzo trudno. Dobrze że mecz z nimi mamy za sobą.