Czy fakt że kibicujesz Juve ma wpływ na reprezentacje Włoch?
- Majkel
- Juventino
juve to drużyna z włoch,z turynu. Gracze są głownie Włochami,choć nie koniecznie.zastanawialiscie się kiedyś czy fakt ze im kibicujecie zmienia wasz stosunek do reprezentacji Włoch???
8) Jest to godne zastanowinia.Np. podczas meczu Polska Włochy-jasne że jestem za Polską ale jednak.........Buffon,Del Piero-Mamm mały dylemat

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja najpierw zacząłem kibicować Juve, ale po jakimś czasie coraz bardziej mnie interesowała ta reprezentacja. Teraz Włochom bardzo kibicuję i to zewzględu na Juve. A pozatym teraz nie tylko kibicuję ich reprezentacji, ale lubię Włochy nie tylko piłkarskie ale wgóle, interesuje mnie wszystko, mazę o wyjeździe do Włoch, może nawet na stałe.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- darel
- Juventino
Ja chyba najpierw zaczałem kibicowac reprezentacji Włoch. Dokładnie to dzieki ojcu zacząłem kibicować Squadra Azzura. Dopiero gdzieś tak około rok po tym jak polubiłem włoska reprezentacje zakochałem sie w Juve.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Zdun
- Juventino
JA za Włochami kibicuje nie tylko z tego faktu, ze gra tam jedna trzecia piłkarzy Juve, ale podoba mi sie ta reprezentacja jak gra. Na ostatnich mistrzostwach świata, gdy Polska odpadła byłem całym sercem z Azzuri, a jak przegrali i odpadli to myślałem że oszaleje!!!
- nookie
- Juventino
Ja najpierw zaczalem kibicowac JUVE...dopiero po jakims czasie reprezentacji Włocha..kibicuje Wlochom przy ich kazdym meczy, ale nie interesuje sie za bardzo tym co sie dzieje w ich druzynie..cala moja uwage zabiera JUVE
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Yari
- Juventino
darel pisze:Ja chyba najpierw zaczałem kibicowac reprezentacji Włoch. Dokładnie to dzieki ojcu zacząłem kibicować Squadra Azzura. Dopiero gdzieś tak około rok po tym jak polubiłem włoska reprezentacje zakochałem sie w Juve.
hehe ja to samo., najpiew była Italia. Gdzieć od 95 roku:). Odkąd pamiętam. A w 97 zaczęła sie miłość do Juve która przebija prawie wszystko:):).
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jakiś wpływ, większy, mniejszy ma napewno. Za Włochami zaczełem być od MŚ 1998 za JUVE od finału LM 1996. Poprostu jak można nie lubieć Włochów, skoro cała drużyna opiera się na naszych zawodnikach 8) Napewnmo to ma na to wpływ.
Lecz powiem szczerze, że reprezentacja w porównaniu do JUVE...nie istnieje
Ti Amo Solo JUVE :!: 8)
Lecz powiem szczerze, że reprezentacja w porównaniu do JUVE...nie istnieje
Ti Amo Solo JUVE :!: 8)

- bblackk
- Juventino
Ja zagłosowałem na tak ponieważ odkąd kibicuję Juve to zaczołem kibicować Włochom (ale to fajnie brzmi ;). Powoływanie piłkarzy Juve było motorem napędowym zainteresowania sią przezemnie Squadra Azzura. Ale jak przegrali z Francuzami to się nie smuciłem, bo wygrał Thuram i Trezeguet. A jak grali z Polakami to byłem jak większość - patriotą i Polaką kibicowałem :)
- Jacexx
- Juventino
Kiedyś bardzo lubilem reprezentacje Włoch i kibicowałem im troche mniej niż Juventusowi, ale po wybraniu Trappatoniego na trenera i jego głupich decyzjach na MŚ2002 przestałęm i teraz im tylko troche kibicuje. A wszystko przez Trapa!