Siena 1-2 JUVE (BENIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:29

Powiem tylko jedno ale pomnozone przez duzo razy

BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Beni do 1 skladuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2003, 20:40 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.

srali muszki będzie wiosna
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:31

Brawo Beni, dzięki ci za mecz!!
i Marcelo oczywiście też :D
ale jajca- jestem pierwszy :D

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:35

No brawo! Chłopaki qrde wygraliście nam mecz. Widziałem tylko końcówke i nie moge powiedziec niestety nic dobrego o meczu. Akurat trafiłem na 2 bramki Juve i bardzo sie ciesze że wygraliśmy znów bo byliśmy o krok od pierwszej (odpukać) porażki. No ale wszystko skonczyło sie ładnie. A mogłobyć jeszcze lepiej ... ale czegóż wymagać od rezerwy? Dla mnie spoks!

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:35

Mam prośbe, piszcie gospodarzy i gości na swoim miejscu :wink:

A co do meczu to jestem bardzo zadowolony (oprócz tego że znów zapominałem obstawić wyniku :x ). Baaaardzo mnie cieszy że gola zdobył nasz słonik Benjamin :D FORZA JUVE , FORZA BENJAMIN.

MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:38

Heh :) wyszedlem na dwor jak byla 54 minuta meczu i 1:0 dla Sieny i mowie do kumpla, na bank wygraja 2:1 i strzeli bramke Onwuachi. Ja przychodze do domciu zalozylem szaliczek wlaczam monitor i 2:1 dla Juve i bramki Onwuachiego i Zalayety. Benjamin staje sie powli moim kolejnym idolem , nawet w managerze 03/04 strzela sporo bramek. Bravo

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:38

Brawo!!! Mecz z początku nudny przerodził się w niezwykle emocjonujące spotkanie! Klasą błysnął Benjamin który strzelił zwycięską bramkę!! Niezmiernie mnie to cieszy!! Awans już przed rewanżem niemal zapewniony, tym bardziej że gramy na Delle Alpi.

Jedyne co smuci, to dosyć kontrowersyjne decyzję arbitra, który dwukrotnie powinien podyktować rzut karny dla Sieny. Na channel4.com pojawiły się już pierwsze niezadowalające tytuły: "KONTROWERSYJNE ZWYCIĘSTWO JUVENTUSU".

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:41

NA CZEŚĆ BENJEGO

HIP HIP

HURRA!

HIP HIP

HURRA!

HIP HIP

HURRA! HURRA! HURRA!

Obrazek
Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:41

Brawo Juve.Widać że taki wielki zespół nawet w całości rezerwowym składzie potrafi wygrywać mecze na wyjazdach. Siena choć ma prawie takie same koszulki jak Juve , i bardzo podobny herb to nie ma nawet w połowie tak silnego składu jak JUVENTUS. Może Lippi ma zamiar wygrać w końcu ten Puchar, bo 8 lat to sporo !!

Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:48

forza Benjamin Forza Juventus :D :D :D :D :D
Ps. Nieiwiecie Z Jakiej SAtrony Mozna SĆĄgnąc spoleszczenie do gta3

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:49

Juve jest na takiej fali że aż strach mysleć co będzie jak wystawią najsilniejszy skład skoro ogrywają Siene (wcale nie jest takim słabeuszem) swoim 3 zespołem!!

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:53

Yeeeeeee .Mówiłem w przerwie meczu żeby wprowadzic Benjamin to wygramy :) , i tak sie stało . Jedynie szkoda tych kontrowersji o czym mowil Juventinho bo znowu wszyscy będą gadac ze jestesmy faworyzowani :( . Co nie zmienia faktu ze Juventus znowu pokazał charakter . Znakomita druzyna :-D .

Sempre a Solamente Juventus!!!
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:55

NIe no qrde, znowu powiedzą że juve jest faworyzowane, czy te karne były tak ewidentne?

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
andrusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 20:59

heh oglądałem mecz i wcale nie było tak różowo w pierwszej połowie sędzia (fajne mieli koszulki zieloniutkie takie jak kiedys miał Schmeichel w Manu) powinien podyktować 2 karne dla Sieny poźniej w drugiej połowie wszedł Benjamin za jednego z najlepszych według mnie piłkarza Oliveire i miał okazje na prawie pustą bramke pozniej dwa gole ale drugi z minimalnego spalonego niby noge miał na lini z obrońcą ale caly był przed nim z pół metra. Ale były też pozytywne rzeczy Davids pozwalał sobie na sztuczki techniczne nawet jak przegrywali :o widocznie był pewny zwycięstwa :)

sutnevuj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 21:08

Balem sie o wynik tego meczu ale widze ze sklad rezerwowy radzi sobie swietnie. forza Juventus

FORZA JUVE
28 SCUDETTO CZEKA
10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2003, 21:10

rezerwy Juve chyba straciły zawodnika, bo Benjamin coś mi się zdaję że będzie jeździł na mecze Serie A

Zablokowany