Siena 1-2 JUVE (BENIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!)
- RadeKas
- Juventino
Powiem tylko jedno ale pomnozone przez duzo razy
BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Beni do 1 skladuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI BENI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Beni do 1 skladuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2003, 20:40 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
srali muszki będzie wiosna
- Reggie
- Juventino
Brawo Beni, dzięki ci za mecz!!
i Marcelo oczywiście też
ale jajca- jestem pierwszy
i Marcelo oczywiście też

ale jajca- jestem pierwszy

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- MoreLL_FTL
- Juventino
No brawo! Chłopaki qrde wygraliście nam mecz. Widziałem tylko końcówke i nie moge powiedziec niestety nic dobrego o meczu. Akurat trafiłem na 2 bramki Juve i bardzo sie ciesze że wygraliśmy znów bo byliśmy o krok od pierwszej (odpukać) porażki. No ale wszystko skonczyło sie ładnie. A mogłobyć jeszcze lepiej ... ale czegóż wymagać od rezerwy? Dla mnie spoks!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Mam prośbe, piszcie gospodarzy i gości na swoim miejscu
A co do meczu to jestem bardzo zadowolony (oprócz tego że znów zapominałem obstawić wyniku :x ). Baaaardzo mnie cieszy że gola zdobył nasz słonik Benjamin
FORZA JUVE , FORZA BENJAMIN.
A co do meczu to jestem bardzo zadowolony (oprócz tego że znów zapominałem obstawić wyniku :x ). Baaaardzo mnie cieszy że gola zdobył nasz słonik Benjamin

- MaNieK_JuVe
- Juventino
Heh
wyszedlem na dwor jak byla 54 minuta meczu i 1:0 dla Sieny i mowie do kumpla, na bank wygraja 2:1 i strzeli bramke Onwuachi. Ja przychodze do domciu zalozylem szaliczek wlaczam monitor i 2:1 dla Juve i bramki Onwuachiego i Zalayety. Benjamin staje sie powli moim kolejnym idolem , nawet w managerze 03/04 strzela sporo bramek. Bravo

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- DeeJay
- Juventino
Brawo!!! Mecz z początku nudny przerodził się w niezwykle emocjonujące spotkanie! Klasą błysnął Benjamin który strzelił zwycięską bramkę!! Niezmiernie mnie to cieszy!! Awans już przed rewanżem niemal zapewniony, tym bardziej że gramy na Delle Alpi.
Jedyne co smuci, to dosyć kontrowersyjne decyzję arbitra, który dwukrotnie powinien podyktować rzut karny dla Sieny. Na channel4.com pojawiły się już pierwsze niezadowalające tytuły: "KONTROWERSYJNE ZWYCIĘSTWO JUVENTUSU".
Jedyne co smuci, to dosyć kontrowersyjne decyzję arbitra, który dwukrotnie powinien podyktować rzut karny dla Sieny. Na channel4.com pojawiły się już pierwsze niezadowalające tytuły: "KONTROWERSYJNE ZWYCIĘSTWO JUVENTUSU".
- Walo
- Juventino
Brawo Juve.Widać że taki wielki zespół nawet w całości rezerwowym składzie potrafi wygrywać mecze na wyjazdach. Siena choć ma prawie takie same koszulki jak Juve , i bardzo podobny herb to nie ma nawet w połowie tak silnego składu jak JUVENTUS. Może Lippi ma zamiar wygrać w końcu ten Puchar, bo 8 lat to sporo !!
- Gianluigi
- Juventino
Yeeeeeee .Mówiłem w przerwie meczu żeby wprowadzic Benjamin to wygramy
, i tak sie stało . Jedynie szkoda tych kontrowersji o czym mowil Juventinho bo znowu wszyscy będą gadac ze jestesmy faworyzowani
. Co nie zmienia faktu ze Juventus znowu pokazał charakter . Znakomita druzyna :-D .

Sempre a Solamente Juventus!!!
- Reggie
- Juventino
NIe no qrde, znowu powiedzą że juve jest faworyzowane, czy te karne były tak ewidentne?
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- andrusek
- Juventino
heh oglądałem mecz i wcale nie było tak różowo w pierwszej połowie sędzia (fajne mieli koszulki zieloniutkie takie jak kiedys miał Schmeichel w Manu) powinien podyktować 2 karne dla Sieny poźniej w drugiej połowie wszedł Benjamin za jednego z najlepszych według mnie piłkarza Oliveire i miał okazje na prawie pustą bramke pozniej dwa gole ale drugi z minimalnego spalonego niby noge miał na lini z obrońcą ale caly był przed nim z pół metra. Ale były też pozytywne rzeczy Davids pozwalał sobie na sztuczki techniczne nawet jak przegrywali :o widocznie był pewny zwycięstwa