Najsilniejszy Polak??
- Wojtom
- Juventino
i na Świecie !!kouba pisze:wg mnie też zdecydowanie Pudzianowskinie ma mocnych na Niego
On nie tylko jest w Polsce najsilniejszy, ale także w Europie :!:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Desperado---ALEX
- Juventino
Pudzianowski jest najlepszy i nikt narazie tego nie zmieni :!: :!: :!:
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Pudzianowski. To co on wyrabia to jest ponad ludzkie siły a on jednak daje radę.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
NO ja mysle że poprostu Pudzianowski!!
Nikt inny nie jest silniejszy a tak wogóle(To on jest najsilniejszym człowiekiem na świecie)
:-D :-D

ostrzezenie dla wiciora. Naucz sie cytowac kilka postow w jednym.
Nikt inny nie jest silniejszy a tak wogóle(To on jest najsilniejszym człowiekiem na świecie)
Widać żę chyba ojciec już go wciągnął w biznes!!!!kouba pisze:masz na nazwisko ...Pudzianowski, po ojcujuve20 pisze:A ja mysle że moj tata![]()

ostrzezenie dla wiciora. Naucz sie cytowac kilka postow w jednym.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Właśnie oglądałem zawody strong menów i wygrał oczywiście pudzianowski. A odkryciem okazał się Szczepański który uplasował się za Pudzianem ale przed Dymkiem, i pobił rekord świata w zegarze. A Pudzian też pobił rekord świata tylko nie wiem jak nazywa się ta konkurencja. Podnosili tam kule betonowe i kładli na stolikach ok 160 cm.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- juve21
- Juventino
A co myśliciewicior pisze:Widać żę chyba ojciec już go wciągnął w biznes!!!!kouba pisze:masz na nazwisko ...Pudzianowski, po ojcujuve20 pisze:A ja mysle że moj tata![]()
![]()
![]()
:-D :-D
![]()

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie