Salas tak czy nie?
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Po co Salasa w Juve?
- fanka-juve
- Juventino
Salas aut nie potrzebny nam jest czyli odpowiedz: NIE !!
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Czy ty przeczytałaś co on napisał i o co pyta ????????? :evil:fanka-juve pisze:Salas aut nie potrzebny nam jest czyli odpowiedz: NIE !!
O LUDZIE....
ps. oczywiscie jest wypożyczony :!:
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2003, 15:01 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
No właśnie Biggi ma racje ona się pyta czy Salas jest wyporzyczony czy sprzedany ja słyszałem że Juve go sprzedało do Argentyńskiego klubu chyba Boca. Ale nie jestem pewien.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- rafiq
- Juventino
Ja słyszałem, że jest wypożyczony do końca zezonu, żeby doszedł do formy po kontuzji, bo w Juve by miejsca w składzie nie miał. Dla mnie szkoda by było jakby odszedł, nie jest taki drewniany jak Trezeguet, lepiej sobie radzi w środku.
- Shadow_Alex
- Juventino
na 100% wyporzyczony!
- Reggie
- Juventino
Zdecydowanie wypożyczony do River Plate, cóż miał być dobry al się nie sprawdził, szkoda
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oczywiscie jast wypożyczony, mogę dodać , że na 1 sezon. oczywsiście to nie znaczy , że po tym seoznie do nas wróci
Ciekawe jak mu idzie w Argentynie....nic o nim niesłychać...
Ciekawe jak mu idzie w Argentynie....nic o nim niesłychać...

- RuTeK
- Juventino
Yari pisze:niestey salas jest tylko wypożyczony. Niech lepiej kończy kariere , ale słyszałem że ostatnio dobrze sie spisuje w Argentynie. Ciekawe....
Czy ty przeczytales uwaznie to co napisales?? Dlaczego mialby konczyc Kariere??? Zastanow sie pare razy zanim cos napiszesz!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- DeeJay
- Juventino
Marcelo Salas został wypożyczony do River Plate na rok.
River nie radzi sobie w tym sezonie zbyt rewelacyjnie. Zajmuje odległe jak na tą drużynę 9 miejsce w argentyńskiej ekstraklasie w której rozegrano jak dotąd 14 kolejek. Najlepszym strzelcem zarówno River Plate jak i ligi argentyńskiej jest Fernando Cavenaghi (8 trafień). Natomiast Salas podobnie jak w Juve, w River radzi sobie nie najlepiej. Na tych 14 rozegranych meczy Salas wystąpił w zaledwie 4 i strzelił jedną bramkę. Dosyć dziwna sytuacja, bo Marcelo zazwyczaj nie łapie się nawet na ławkę... Możliwe, że boryka sięz jakaś kontuzją, ale to tylko moje domysły.
River nie radzi sobie w tym sezonie zbyt rewelacyjnie. Zajmuje odległe jak na tą drużynę 9 miejsce w argentyńskiej ekstraklasie w której rozegrano jak dotąd 14 kolejek. Najlepszym strzelcem zarówno River Plate jak i ligi argentyńskiej jest Fernando Cavenaghi (8 trafień). Natomiast Salas podobnie jak w Juve, w River radzi sobie nie najlepiej. Na tych 14 rozegranych meczy Salas wystąpił w zaledwie 4 i strzelił jedną bramkę. Dosyć dziwna sytuacja, bo Marcelo zazwyczaj nie łapie się nawet na ławkę... Możliwe, że boryka sięz jakaś kontuzją, ale to tylko moje domysły.